Vztah s utajeným gayem

18. 06. 2022 v 21:18
Anonym

Šli by jste do vztahu s někým, kdo není vyoutovaný a nemá to ani v plánu?

Ne, mám nějaký sociální život, kde se tomuto tématu nevyhnu a nebudu mluvit do konce života o svém partnerovi jako o kamarádovi nebo spolubydlícím. Navíc to, že je gay dost pravděpodobně nikoho nezajímá a jeho nejbližší by si to domysleli sami, takže to ani nemá cenu skrývat.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Předsudky, heteráci by měli bejt za každýho gaye naopak rádi, zbyde víc holek na ně. U některých je to nenávist bez argumentů. A to tlačení na pilu s lgbt tematikou tomu taky neprospívá.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ani za nic, v tomhle se s tatrmanem shodnu :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Anonym
Šli by jste do vztahu s někým, kdo není vyoutovaný
+
Jez1920FC22 (58/196/-)
Klidně. Víš kolik takových běhá po týhle republice?
‐---------
Spousta skolacku, takze tam je to jasne, ze nechces ... :-)
Šli by jste do vztahu s někým, kdo není vyoutovaný
+
Jez1920FC22 (58/196/-)
Klidně. Víš kolik takových běhá po týhle republice?
‐---------
Spousta skolacku, takze tam je to jasne, ze nechces ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Ani já ani přítel vyautovaní nejsme a nemáme to v plánu. Že spolu chodíme si lidi dokázali domyslet i bez toho aby sme kolem toho kvičeli ale jestli vy máte pocit že někoho zajímá s kým pícháte a máte potřebu to nahlas vytroubit tak směle do toho
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

No kdyby se Jezina s nejaky 15 letym skolackem vyoutovala, prijede hned OSPOD :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Nevyoutovaný v práci? pohoda, taky to tak mám. Nevyoutovaný v rodině? to už bych zjišťoval podrobnosti.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Bol by to veľký praktický problém pri každodennom živote... poznám takúto jednu "utajenú" lesbu a čuduje sa, že si nemôže poriadne nájsť partnerku, keď ju stále núti behať po tieňoch a byť ticho ako myška ;). Pretvárka môže baviť deti, keď sa hrajú na špiónov, ale žiť takto?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Konecne moudrej nazor ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.