Oblečení na rande

19. 06. 2022 v 11:15
Anonym

Řešíte to, jak se dostaví váš kluk na první rande? Co má na sobě? Je to důležité? Vadilo by vám např, když přijde kluk s ponožkama v sandálech a s igelitkou v ruce?
Co by vám vadilo z oblečení a řekli byste si tak tohle nechci?
Co by vám vadilo z oblečení a řekli byste si tak tohle nechci?

To je jedno, v čem, stejně to ze sebe hned servou :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

"Rozhodně je dobré si ujasnit, kdo, jak bude oblečen - košile, triko, bunda, kšiltovka, aby se rychleji poznali." Wtf? :D...ujasnit? Rychleji poznali? :D
Neřeším. Raději obyčejně oblečeného fajn kluka, než extra namóděného týpka. Samozřejmě špinavý jak prase v roztrhaném oblečení by přijít nemusel. Já se většinou obleču podle toho, kam půjdeme. Když jsem šel na rande a chtěli jsme se projít mimo město, kluk přišel v teplákách. Naprosto v pohodě...do kavárny by si je asi nevzal...
Neřeším. Raději obyčejně oblečeného fajn kluka, než extra namóděného týpka. Samozřejmě špinavý jak prase v roztrhaném oblečení by přijít nemusel. Já se většinou obleču podle toho, kam půjdeme. Když jsem šel na rande a chtěli jsme se projít mimo město, kluk přišel v teplákách. Naprosto v pohodě...do kavárny by si je asi nevzal...
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Lakýrky, svetřík, kabátek...ještě klobouk, dýmku a ruku líbám :D
Nahlásit

R77
tak angličani byli vždycky formalisti v tomhle ohledu.:) Ale můžou si todovolit,přeci jen maj mnohem větší výběr v obchodech.
btw. ty fotky složenýho oblečení vypadaj divně.:) asi by bylo lepší na nějakým fešákovi.
Mně osobně se spíš líbí sportovní oblečení, než to formální.
tak angličani byli vždycky formalisti v tomhle ohledu.:) Ale můžou si todovolit,přeci jen maj mnohem větší výběr v obchodech.
btw. ty fotky složenýho oblečení vypadaj divně.:) asi by bylo lepší na nějakým fešákovi.
Mně osobně se spíš líbí sportovní oblečení, než to formální.

Pokud nepřijde v proužkovaným kvádru, s kloboukem na hlavě a pouzdrem na housle v ruce není důvod se znepokojovat.....
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

@tatrman
O tom to je, pokud tvůj protějšek je do adrenalinových sportů nebo jej zajímají graffiti nebo venkovni sporty tak samosebou oblečení bude krapánek jiné!
Tady jde spíš o to aby ti sedlo k tvé postavě.
O tom to je, pokud tvůj protějšek je do adrenalinových sportů nebo jej zajímají graffiti nebo venkovni sporty tak samosebou oblečení bude krapánek jiné!
Tady jde spíš o to aby ti sedlo k tvé postavě.
Nahlásit

Nos si co chceš jezinko :)
Nahlásit

Jez1920FC22 (58/196/-)
Třeba odjel na tajno na rande obyčejně oblečený, aby si maminka nevšimla, kdyby na sebe naházel sváteční hadry a pokud by došlo i k sexu ( což se na prvních rande nedoporučuje), neumazal by se tolik.
----
Hm je videt stale tva preference deti, ktere odjizdeji natajnacku od maminky ... :-)
Třeba odjel na tajno na rande obyčejně oblečený, aby si maminka nevšimla, kdyby na sebe naházel sváteční hadry a pokud by došlo i k sexu ( což se na prvních rande nedoporučuje), neumazal by se tolik.
----
Hm je videt stale tva preference deti, ktere odjizdeji natajnacku od maminky ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tak tepláky do města by mi asi vadily, ale teď v létě třeba kraťasy a triko úplně v pohodě, jen tedy ponožky v sandalech nebo pantoflích či žabkách, tedy nevím jestli bych rozdejchal. Ne, já jsem celkem nenáročný a sám bych asi potřeboval radit co na sebe, aby to ladilo... :D
Nahlásit

Zalezi kam jsi jdou sednout a kde se ma setkani rande uskutecnit vypasovany driny hezky tricko k barve dzin -modre dziny bile triko a botasky treba bile sportovni a bile ponozky to staci a je hezky obleceny ale spis zalezi skym jde na rande vek,co si o tom slibuje a s jakou predstavou tam jde ne vse dopadne jak by si predstavoval On i druhy protejsek takze je mnohem lepsi tomu nechat nenuceny vzajemny prubeh nekdy to dopadne hure a nekdy nad neocekavani mnohem lepe nez si sam dotycny predstavoval o prubehu randenui a seznameni je mnohem lepsi uz po schuzce moznost vzajemneho poznavani a budovani spolecneho vztahu.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Když přijde v čemkoliv čistém a decentním, pohoda. Když přijde v tom, v čem dělal rovnou z práce, tak chápu, chcem posedět co nejdřív, a nejdéle, ne? Barevné a převoněné věci mě odrazují, a nejvíc mě odradí smradlavý vágo.
Nahlásit

Skoro všetko jedno - ale keby prišiel v dámskom, bolo by zle :D Páči sa mi ale, keď má človek štýl a svoj štýl. Nemusíme vyzerať ako jednoliata masa, to ma desí - móda je otras, veľa ľudí v tom ktorom období prijme nejakú uniformu, lebo to skrátka "letí" a pobehujú v tom ostatní. Ale to môžem riešiť ja ;) poriadny muž má aj tak takéto veci v p... a ide väčšinou podľa toho, čo je účelové a praktické. Napríklad športové oblečenie a podobne.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.