Rande a anální sex

20. 06. 2022 v 06:43
Anonym

Ahoj, mám takový dotaz ohledně hygieny a análního sexu. Ve středu jdu na rande s jedním klukem, kterým si hrozně dlouho píšeme a máme se konečně vidět. Jsme domluvení, že si dáme dopoledne někde oběd a pak zablbneme u mě vč. análního sexu. Jsem pasiv a nechtěl bych aby došlo k nějaké nehodě.
Když si udělám výplach než se uvidíme (nechci před ním), tak mě napadá, když si dám dopoledne oběd, jestli hned zas nebudou střeva plné? Vím, je to takový blbý dotaz, ale zas vcelku reálný z každodenního života pasiva :D
Když si udělám výplach než se uvidíme (nechci před ním), tak mě napadá, když si dám dopoledne oběd, jestli hned zas nebudou střeva plné? Vím, je to takový blbý dotaz, ale zas vcelku reálný z každodenního života pasiva :D

To si musíš udělat pak další anální výplach ????????????
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Přehodnotil bych plán, posunul bych rande, dal si drink, poblbnul a pak spol.večeře.Jinak si myslim, ze je vždy lepši sprcha pred milovaním( oba víte, kam zasouváte).
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ty musíš vedieť aký máš metabolizmus, ale sotvaaa, vieš si predstaviť, že to proste cez teba len tak prepadne? Telu trochu trvá, kým to spracuje, neboj, máš čas ;)

Napis prosim zitra, jak to dopadlo. Diky ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Na jídlo jdi až po, hezky ti vyhládne ;) On určitě pochopí, proč to uděláš ;)))
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A to ti ho nebylo lito? :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Nojo, ti pasivove jsou ale obetavi ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Pri svätých análoch svätej stolice... však, keď s niekým žijem a máme normálny sexuálny apetít, tak skoro každý deň spolu spíme, niekedy aj viackrát za deň. Jasné, že nie je svätá prostata základ všetkého, ale análny styk je úplne bežný a častý. To by som mal pred každým milovaním držať pôst a mať ho tak jedenkrát za mesiac? :O
Khalo, kde ty tých chalanov zháňaš? Predpokladám, že na tejto zoznamke... ok, som tu aj ja, som ticho :D
Khalo, kde ty tých chalanov zháňaš? Predpokladám, že na tejto zoznamke... ok, som tu aj ja, som ticho :D
Nahlásit

Ale pacienti, ako vidím - tak som to myslel :D Nič proti, ale análny askéta, to je trochu moc :D
Nahlásit

Ale však stačí deň nejesť :D lepšie ako guma, či? :D
Nahlásit

Kedy si v****al Mexičana? :D
Nahlásit

Tak môžeš sa predtým natrieť krémom od topánok, nech to je korektné :D A dotyčného nepozývaj predtým už nikdy na pizzu :D
Nahlásit

Ja som snedý, hneď ma chytí slnko. Ale páčia sa mi aj bledule jarní aj romales, všetko jedno, keď má chalan iskru.
Nahlásit

Hej, máš iskru ;) (nič som nepovedal, nikto nič nepočul :) som šťastne zadané, a tak to aj ostane, ale pravdu povedať treba :D)

Ja naopak - milujem slnko, od jari do jesene som vonku stále... v zime prakticky nevychádzam, iba ak na pivo. Som južan :) a chýba mi more, do čerta. Krytý bazén to nespraví, ani vaňa a môžem si do nej sypať soľ a prdieť, aby som vytvoril vlny a neodrbem to :(

Rád Lízu pěkným klukům zadek.
Nahlásit

Mishima (68/178/78)
------------
No, a oni budou v sedmym nebi, ze jim to dela stara stanova kuze :-)
------------
No, a oni budou v sedmym nebi, ze jim to dela stara stanova kuze :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tak nemrdej,jsou i jiné metody normálního sexu a hlavně,bacha na zdraví!!
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.