Oční kontakt

20. 06. 2022 v 14:02
Anonym

Ahoj, má tu někdo taky takový problém, že se nedokáže lidem dívat do očí? Přijde mi to jako strašné vystoupení z konfotní zony a necítím se úplně v pohodě, někdy až trapně. Nedělám to, že bych něco tajil nebo tak, je to jen prostě nepříjemné.

Aspoň se po očku občas mrkni, jinak to opravdu vypadá, že něco tajíš. Máš nějaký trable se sebevědomím, nebo ti je to nepříjemné z jiných důvodů?
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

S tim se da pracovat, pokud ti neni 40 :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Jo, s tim ti pomuze stredne dobre terapeut :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Veľa ľudí to tak má... ale niečo humorno-vážne dá sa trénovať na mačičke - tie uprené pohľady šikmých zorničiek... mamine mačky vždy vyhrajú v tej hre, kto dlhšie vydrží neuhnúť pohľadom. :D Keď som bol na rande s priateľom, nevydržal som tiež jeho pohľad, mal som pocit ako zaľúbený pubertiak a čumel som dlhý čas do podlahy a objednal si nejakú chujovinu, lebo som sa nevedel sústrediť, keď prišiel čašník.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A jéje, chudák kluk :D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jez1920FC22 (58/196/-)
U mě by měl šanci, že bych z něho nedělal děvku, jak je tu zvykem
----------
No s tebou by nikdo jiny, nez deffka, asi nesel ... :o)
U mě by měl šanci, že bych z něho nedělal děvku, jak je tu zvykem
----------
No s tebou by nikdo jiny, nez deffka, asi nesel ... :o)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Nepletem si oční kontakt s čuměním že ne? Jinak přímým rozhodným pohledem dáváš najevo svou nadřazenost a dominanci. Kdo uhýbá je slabší a v jednání neuspěje
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Buď v klidu. Mám to stejně. Vždycky když se na mě někdo dívá, tak uhnu očima. Naštěstí jsem trpaslík, tak to nikomu nepřijde divné. To bych potom musel chodit se zakloněnou hlavou. :D
Když se mi někdo ale hodně líbí, tak to se potom dívám do očí pořád.
Když se mi někdo ale hodně líbí, tak to se potom dívám do očí pořád.

Treska_v_majoneze (45/-/-) NOVÉ
Nemam oci, ale redkvicky
- á do pičky
Nemam oci, ale redkvicky
- á do pičky
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tresková-majonézová, za svobodna lievancová, neprcla, to bych byla přííííjemně unavená a nebojovala bych proti místnímu trollstvu svým jako břit ostrým veršem! (p***m?)
Tím nemyslím tebe samozřejmě, u tebe jsem se jen rýmově svezla, nešlo odolat :o)
Tím nemyslím tebe samozřejmě, u tebe jsem se jen rýmově svezla, nešlo odolat :o)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.