Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Problém s telefonováním

20. 06. 2022 v 15:15Off-line Anonym
Ahoj, mám dlouhodobý problém s telefonováním. Když mám někam volat nebo někdo volá mně, tak na mě sedne stres nebo co a rozbuší se mi srdce. Nejsem schopen přemýšlet, koktám a zadrhávám. V normálním osobním setkání se mi to neděje. Je to normální? A dá se s tím něco dělat?
20. 06. 2022 v 15:41Off-line MysiakPipo  (103/176/60)
Ja veľmi nerád telefonujem, ale donútil som sa do toho, lebo je to niekedy potrebné, inokedy priam nevyhnutné. Takisto mi osobný styk vyhovuje a takto na diaľku mi je to skôr nepríjemné. Kedysi som mal predtým stres a bol som schopný to odkladať donekonečna. Neprekonáš to ale inak, ako že sa k tomu dokopeš. Chce to trochu tréning ;) najprv si proste zvykni brať telefóny, nech sa deje, čo sa deje. Potom sa osmelíš aj k volaniu. Samozrejme, že najskôr s dobrými kámošmi. Nikdy z teba nebude náruživý telefonista, ale to sa poddá.
20. 06. 2022 v 17:51Off-line Anonym
Nevyžádané telefony nezvedám programově, o tom to není. Ale když čekám telefon kvůli prac. pohovoru číslo neznám dopředu, tak zvednout musím. Ale nesnáším to. Mail nikdo nepoužívá k pohovoru, všichni chtějí volat.
20. 06. 2022 v 19:03Off-line i8051  (54/184/97)
Tak snad se neuchazis o praci na callcentru ... :-)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
20. 06. 2022 v 19:07Off-line igy  (39/173/81)
Já jsem z telefonování nervózní proto, že si chci dobře rozmyslet, než něco řeknu. U osobního hovoru to není problém dělat, protože protistrana vidí, že přemýšlím. V telefonu mi toto chybí.
Moje řešení je, že když už musím něco řešit, zjistím si nejprv maximum informací, aby mě nic nepřekvapilo a na vše jsem byl schopen reagovat co nejdříve. A pokud přece jen narazím na něco, co nevím, prostě jim řeknu, ať mi to pošlou do mailu, že se na to podívám.

U neznámých čísel = různých nabídek to dělám běžně, tedy pokud je rovnou neodpálkuju. Prostě "díky, to je zajímavé, pošle te mi to do mailu." A u většiny takových hovorů to překvapivě tímto končí, protože mail nepošlou. Buď na to nemají proces nebo sami ví, že je to nevýhodné a že bych na to přišel.
20. 06. 2022 v 19:24Off-line i8051  (54/184/97)
Jojo, taky nektere otravne nabidkare smeruji na melja spam (at) mojedomena.cz. Dokonce takovou schranku na mejlserveru mam, ale nekterejm to nedojde a poslou. Vetsine to ale pri psani dojde a nic neposlou :-)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
20. 06. 2022 v 19:42Off-line Anonym
Nedávno mi volali z neznámého čísla a řekli, že hovor je monitorován asi po pěti minutách bylo řečeno, že jde o nabídku energií, tak jsem to položil. Myslel jsem si, že nevyžádané telefonáty už jsou zakázány zákonem, ale asi ne, nikde jsem žádný souhlas nedával.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 06. 2022 v 20:03Off-line shiroReloded  (31/178/85)
Málo telefonuješ. Zkus si zavolat jednou denně s někým, koho znáš a důvěřuješ a vydrž to měsíc. Ten hovor nemusí být dlouhý, jde o to, aby vůbec proběhl. Pokud po měsíci neuvidíš změnu, je problem jinde, než ve strachu z telefonování
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 06. 2022 v 20:40Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
Vedení má někdo dlouhé,
jak šňůru od telefonu.
5 minut trvá než dojde,
mu že volají z E-onu.
20. 06. 2022 v 22:09Off-line MysiakPipo  (103/176/60)
Ja umriem, ak bude Lukrecius na každú tému takto odpovedať, tak to je koniec :D ako sa volal ten chlapík z Winnetoua, čo stále veršoval? :D
Ja jednoznačne preferujem písomný styk a potom styk osobný... ehm :D
Ale telefonovanie patrí k životu, neprekonáš to, kým sa neprekonáš ;), párkrát sa donútiš - musíš - stane sa to potom rutinou. Shiro podal dobrý praktický návod, drž sa toho.
04. 08. 2023 v 18:47Off-line rondo  (94/170/70)
Jedine navštívit psychiatra.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
08. 08. 2023 v 22:27Off-line plemenik  (49/183/98)
Introverti vždycky mají nechuť k telefonování. Musejí si nachystat, co budou říkat. A když se to naučí nazpaměť, tak jim to jde snadněji.

Na schůzky je to dost důležité, protože já se nerad scházím s lidma, kteří se bojí telefonovat nebo dokonce nechtějí dát telefon. Má to jednoduchý důvod. Po hlase poznáš jestli člověk je kompatibilní. Když je vlezlý, hlučný nebo odtažitý tajnůstkář, tak už schůzka není potřeba.
Ti, co nedávají vůbec, tak většinou nepřijdou, právě proto, abys jim nemohl vynadat po telefonu.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
08. 08. 2023 v 22:34Off-line Tygr728  (31/190/90)
Ten souhlas k nevyžádaným telefonátům bych chtěl vidět :DDDD
09. 08. 2023 v 11:20Off-line Frankie11  (19/174/51)
Já to taky měl, aale jen u cizích lidí.Ne od těch, co znám v reálu.
Na brigádě vv kanclu pak ok, dokonce jsed dělal v call centru.
Bude to asi introverzí. Jsi taky introš? :-))) Teda pokud to máš vrozený...
pokud získaný, nevím...
Google "introverts+ phone calls" je i dost věcí na yt...
09. 08. 2023 v 11:37Off-line Frankie11  (19/174/51)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...

OnloadOnload
Webové stránky NaKluky.cz pro Vás tvoříme s láskou © 2011–2025 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload