Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Obřízka

21. 06. 2022 v 09:00Off-line Anonym
Zdravím, vím že todle je dost osobní téma a málo kdo na něj odpoví, ale měl bych dotaz kdo byl někdy a nebo poslední době na obřízce, ano je toho sice plný internet diskuzí atd ale i tak bych se rád na to zeptal tady, nikdy jsem žádný problém neměl, ale v poslední době na tom uvažuji, že bych ho chtěl mít asi jako každý normální,
ale co mě zajímá jaké to bylo operaci jak moc to vše bolelo, a po zahájení jak jste to cítili třeba při masturbaci, oralu, nebo prostě sexu jestli to bylo lepší atd...
taky jak to funguje jestli musím první v lékaři nebo se rovnou můžu objednat na kliniku taky jestli se za to platí někde jsem četl že jo někde ne... vím že nechci celou predkozku pryc ale jen trochu aby mi šel prostě normal stáhnout když jsem našhavený
díky za každou odpověď.
21. 06. 2022 v 11:37Off-line i8051  (53/184/97)
Rekl bych laicky, ze zkusenost bude dost individualni a kdyz ti nekdo tady rekne, ze to jeho nebolelo, tebe to muze bolet a vice versa. O tom se pise vsude na internetu i tady. Novym dotazem to nebude bolet min. Fakt :-)
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
21. 06. 2022 v 23:10Off-line januar1  (38/185/79)
Ak chces obriezku z vlastnej vole tak si za to zaplatis. Ak ti nejde stiahnut tak ti to hradi poistovna.
Nromalni si nedava robit obriezku len tak z krasy.
Operacia zalezi podla toho aku si vyberies . Bud si das lokalnu operaciu, kde ti len napichaju penis a nic necitit. Vyhoda je v tom, ze nemusis chodit po vysetreniach ako pri uplnom uspani, Dalsia vec je pri lokalnej operacii, ze ides v ten den domov. Lekar ti pichne po operacii liek proti bolesti a predpise ti ich este na 3 dni.(tabletky)
Len rataj ze honit pero nebudes aj 10 dni! A pero ti bude chciet vybuchnut z toho tlaku :D
21. 06. 2022 v 23:54Off-line dreey  (26/169/65)
Nejhorší před zákrokem byla ta nervozita - přece jen mají řezat někde, kde nikdy nechce aby se něco řezalo. Měl jsem to v celkové anestezii, takže si jen pamatuji, jak jsem usnul, pak si pamatuji, že jsem se probudil a trochu to bolelo, spíše tak nepříjemně tlačilo, pak jsem zase usnul a probral se, až na pokoji. Už nic nebolelo, za celou dobu bolest žádná, dodržoval jsem máchání v heřmánku a mazání a bylo to v pohodě - nejhorší byla třítýdenní abstinence. První masturbace i sex úplně jiný (ne horší, ne lepší - prostě jiný) najednou jsou tam jiné-nové vjemy, masturbovat jsem se musel zase "naučit". Zpětně, jsem do toho měl jít dřív, měl jsem s tím potíže - dnes hygiena naprosto bezkonkurenční i se mi tak víc líbí, pokud máš jít na obřízku tak rozhodně úplnou. Osobně - z pohledu nějaké bolesti nebo trápení tak tam problém není, doktor, doktorka i sestřičky byly hodné a ohleduplně, nic jsem necítil, nic opravdu nebolelo (a to mám hodně nízký práh bolesti), co bylo pro mě horší bylo to ho "všem" ukazovat, předoperační vyšetření, následně rozhovor s lékařem jak to teda bude dělat (to mi bylo celkem dost trapně) a pak, po operaci se v nemocnici samozřejmě dělá převaz - ten dělá sestra, která je stejně stará jako ty - víc potichu jsem snad nikdy nebyl. Co bylo nepříjemné bylo vytahování pár stehů, které nevypadly sami. Následně třeba i sprcha v posilovně apod. je poprvé taková trochu zvláštní - přece jen je "jiný" a člověk si je trochu nejistý - z pohledu partnerů/partnerek, vždy pozitivní přístup- někdy překvapení, ale v závěru vždy to, že se jim to takto líbí víc..
22. 06. 2022 v 08:29Off-line Anonym
Díky moc všem za radu .. vím že určitě nechci tu celkovou jen tu částečnou a tedy.musim jít první k svému lékaři a říct to ? a nebo můžu rovnou do té nemocnice.
a kolik to teda asi přibližně stojí nevím jestli bych další uspat jen částečně nevím stále přemýšlím.. jestli jít nebo nejít je ki to ale i takové dosti trapné někde jít a říct hele mám problém s ptákem ???????? ale vážím si každé vaší odpovědi
22. 06. 2022 v 09:21Off-line introvertman  (53/175/75)
Na netu máš plno odkazů, kde tyto zákroky dělají, i z cenami.... Stačí si vybrat a konkrétní dotazy směřuj tam.. Neboj, oni tě neukousnou, jsou to profíci a za prachy ti s radostí udělají téměř vše... :-),
Pokud to nepotřebuješ ze zdravotních důvodů a chtít doporučení, tak k obvoďákovi vůbec nemusíš chodit. Stejně by ti max. napsal žádanku na urologii a tam by tě rovnou odkázali na specializované oddělení, či kliniku, kde tyto zákroky dělají, samozřejmě za své... Takže si udělej čas, projeď net a pak to řeš na konkrétní klinice... Tady to nemá cenu řešit.
22. 06. 2022 v 12:00Off-line Michal_3  (18/187/64)
Tátovi ji na vojně dělali bez narkozy
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 06. 2022 v 16:56Off-line januar1  (38/185/79)
Jacksone. Neboj sa na tu ihlu nevidis lebo si zakryti cely plachtou ako na klasickej operacii. Jediny rozdiel je v tom ze len citis ako ti picha ihlu do pera a na spodok pera aby si nic necitil. A potom taky divny pocit ked uz reze tu kozu a zasiva. Co sa tyka liecby, tak na druhy den som mal dat obvaz dole a vyplachovat betadinom. Stichy zacali vypadavat za dva tyzdne. Niektore som musel vytiahnut sam.
24. 06. 2022 v 00:16Off-line sms_y  (28/180/65)
Ahoj, já ji i mám a rád ti vše vysvětlím, dokonce dělám ve zdravotnictví. Částečná obřízka často nesplní účel a půjdeš pak na celkovou? Klidně mi napiš.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
30. 06. 2022 v 21:17Off-line Anonym
Díky všem za odpovědi vážím si každé, hlavně děkuji sms_y. Ale určitě bych šel na celkové uspání.. i kdybych nic necítil bych se klepal jak blázen ????????????????
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
13. 07. 2022 v 05:55Off-line iglw  (48/172/77)
Mám svého kámoše obřezaného a je to paráda.Aspoň si větší čas s ním hraji,než stříkne plnou dávku do mojí huby,i žalud je na pohled moc sexovní!!Já nejsem,v mládí mi asi upravili předkožku tak,že se mi dobře přetahuje i kvůli hygieně.Mám citlivější žalud já pod předkožkou.
13. 07. 2022 v 09:29Off-line petulkag  (23/174/63)
Ahoj, vůbec ti nejde pratahnout?
napis
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload