Jaké věkové rozmezí vám nejčastěji píše?

22. 06. 2022 v 17:40
Anonym

Všiml si někdo z vás v jakém věkovém rozmezí vám tady píše nejvíc kluků?

30-50, asi nikdo neví co to znamená limit do 18 let, už mě to sere.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

No mě naštěstí nepíše nikdo :-) ten poslední, co se o to pokusil, mi napsal něco ve smyslu, že ať na nějaké domlouvání srazu zapomenu, že bych stejně nepřišel. Prý je to o mně tady známo, že si domluvím schůzku, kterou na poslední chvíli zruším. No měl pravdu, na poslední chvíli bych naše setkání odvolal, jak se znám. Asi jsem tím fakta známý, protože předtím mi psali aspoň jedinci ve věku od 25 - 40. Nejstaršímu, který mi napsal, bylo skoro sedmdesát let, což je dost troufalé.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nevím a nezajímá mě to. Stejnak jsou to všichni fake .
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

30-50 let. U těch přes 40 už mi to přijde vyloženě smutný.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Různý existence, věkový rozpětí je dost široký. Zcela nečekaně by všichni chtěli jebat nebo se nechat jebat. A zcela nečekaně je mám všechny u p***le.
Nahlásit

... a zcela ocekavatelne by stejne neprisli :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Anonymové, phising profily, mladí o prachy :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jezino, takže ti "skoroduchodci" jsou vlastně Tví vrstevníci.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Omladina,které se nechce dělat,čili žebrají o prachy!!Smůla!!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jez1920FC22 (58/196/-)
Já odmítám jednorázovky.
--------------
A mas vubec co odmitat? ... :-)
Já odmítám jednorázovky.
--------------
A mas vubec co odmitat? ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Většinou píšou starší 50 let.
Napsaly mi i dva profily "jakože pod 18 let" nějakých dědků co tu loví zajíce. Nechápu. V mém věku, nebo alespoň věkovém rozmezí 33let+-10let skoro nikdo a už vůbec ne nikdo, s kým bych měl něco společného, čeho se chytit, a kdo by byl z nedaleka.
Napsaly mi i dva profily "jakože pod 18 let" nějakých dědků co tu loví zajíce. Nechápu. V mém věku, nebo alespoň věkovém rozmezí 33let+-10let skoro nikdo a už vůbec ne nikdo, s kým bych měl něco společného, čeho se chytit, a kdo by byl z nedaleka.
Nahlásit

Dve kategórie - mláďatká, ktoré chcú sex a povedia to rovno a potom staršinovia, ktorí idú na to sofistikovanejšie, ale ide im o to isté. Profil, kde mám napísané, že mám partnera si nikto nečíta alebo im to je jedno.
Ale našiel som tu aj zopár skvelých ľudí, s ktorými si je radosť písať.
Ale našiel som tu aj zopár skvelých ľudí, s ktorými si je radosť písať.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Hneď moja prvá správa tu nakluky, čo som dostal. On: chtěl bych mít s tebou sex. Ja: sorry, mám priateľa. On: I tak jsi obyčejná k***a, ty slovenská d***a, chcípni a jdi v*****t své rodiče.
Ja: na žiadnu odpoveď som sa už nezmohol :D
Ja: na žiadnu odpoveď som sa už nezmohol :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ja som už aj smolil jadrnú a peprnú odpoveď, ale preventívne si ma dal do ignore :O - on a nie ja!!! :D
Ale nemá zmysel zabŕdnuť do nejakej slovnej prekáračky, akože áno, môžeš si natrénovať šťavnaté výrazy, ale je to napokon aj tak iba strata času.
Ale nemá zmysel zabŕdnuť do nejakej slovnej prekáračky, akože áno, môžeš si natrénovať šťavnaté výrazy, ale je to napokon aj tak iba strata času.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.