Problém s velkým

24. 06. 2022 v 14:11
Anonym

Zdar, mám docela problém. Přítel má skoro 24 cm p**o, je naprosto gigantické. Ze začátku vztahu mě to dost rajcovalo, ale teď to už dost bolí. Chce sex denně a neumíte si představit jaká to je bolest mít něco takového v sobě. Nevím jak mu říct, že s ním nechci moc sex, protože ho má strašně velkého :-/ Mohlo by se ho to dotkknout, já ho miluju, ale nemůžu už ani pořádně na wc a musím se pořád mazat mastičkou. Díra je úplně zničená...

Měl jsi ho poučit o nepsaném pravidle, že ti s menším mají jebat toho s větším, né naopak :o)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já bych mu prostě narovinu řekl, že tě to dost bolí a že si potřebuješ odpočinku i tvoje díra. Jestli Tě miluje tak to pochopí.
Souhlasím - 15 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Asi nejaky fake. O delce to vubec neni. Pokud neco boli, tak prumer..
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Dekujeme za romanticky pribeh z vasi loznice. Ale ty sis ho vybral, ne my. Tak holt musis nastavovat p***l. Nebo s cim chces poradit v tomhle smyslenem pribehu? :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Mám ho taky takovýho, a říkám furt, že mít obří p**o není vždy zrovna výhra ... ale tak obecně oni jdou v posteli dělat i jiný věci, než každej den jen š*kat :)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

To je problém všech mladých kluků. Velký oči na začátku a velký voči na konci.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Před 4 hodinami Off-line fifotronic (31/186/85) NOVÉ
"Asi nejaky fake. O delce to vubec neni. Pokud neco boli, tak prumer.."
Není pravda, že je to jen o průměru. Ono kdyby ses kouknul na nějakej anatomickej obrázek této oblasti (stači i na blbé wikipedii - https://en.wikipedia.org/wiki/Human_anus), tak bys zjistil, že se tam to střevo stáčí, takže když ho má ten druhej moc dlouhého a přiráží, tak to bolet rozhodně může...
"Asi nejaky fake. O delce to vubec neni. Pokud neco boli, tak prumer.."
Není pravda, že je to jen o průměru. Ono kdyby ses kouknul na nějakej anatomickej obrázek této oblasti (stači i na blbé wikipedii - https://en.wikipedia.org/wiki/Human_anus), tak bys zjistil, že se tam to střevo stáčí, takže když ho má ten druhej moc dlouhého a přiráží, tak to bolet rozhodně může...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Ale on pise o zniceny dire, co si maze masticku Petule ... ne o zatacce do streva, tu by si asi nenamazal. Nicmene je to zase trolling :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonyme zapoměl jsi napsat průměr. Může mít 24cm a průměr například 4cm, ale taky 7cm. To už by bylo cítit i v tom anàlu, jako když tlačíš ven ztvrdlý hovno. Dýlka může dráždit střevní stěnu, což může být taktéž bolestvé. Ostatně každý nemá stejně dlouhé tlustý střevo, jako ten, kterému to vyhovuje.
Ostatně každá p***l má jiný nároky.
Ostatně každá p***l má jiný nároky.

Íčkoňo, každá díra (naprosto obecně) v 3D má hloubku, není to jen okraj. Navíc při něčem takovemhle to může bolet naprosto celý. Jako možná to trolling je, možná ne, težko říct, ale i kdyby to byl troll, tak ta otázka a odpovědi se můžou týkat i někoho, kdo bude mít obdobnej problém doopravdy...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ale vše je otázka tréninku https://cz.xhamster.com/…ildo-xhUoChu
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ale Khalo, já přeci netvrdím, že se přes/za ten ohyb střeva nedá dostat, jenže to už (jak sám píšeš) je otazka tréningu...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Však já přece nic neříkám, jen že se musí trénovat :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Íčko sem četl že si stáhneš STV
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Otázka je kto na tejto zoznamke nie je naňho starý :)
Nahlásit

Šak si ho jen odměříš
Nahlásit

Díky Splave že víme, že si měříš průměr hovna.
bez této informace bychom už déle nemohli žít.
bez této informace bychom už déle nemohli žít.
Nahlásit

24 cm , boze , toho chci....no je lepsi tak 20cm kvuli dorazeni a hrubsi.Ten muj ho mnel prumnerneho a temner jsem ho necitil .Ten muj zadecek je proste stavenej na poradnou kladu..
Nahlásit

Thing7oio :,,,zkrátka sis tu svojí p***lní díru roztáhnul až tak že průměrnýho už v ní necejtíš
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.