Proč není nahá kulturistika?

01. 07. 2022 v 15:46
Anonym

Kulturistika je o estetice těla, svalové hmotě, a největší svalna těle -gluteus je zahalen hadrem.Není to paradox? Proč to tak je? Kluci co dělají kulturistiku by měli ukázat vše, když už se na to nadřeli.
https://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…

Však ukazují vše. Vidíš tělo i vypracovanou p***l. Používají na to tanga. Jediné co fatk neukazují je p**o, což je logické. Tam nemáš na co stejně koukat, p**o ti posilka neovlivní.
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit

01. 07. 2022 v 16:06
Anonym

Ty myslíš tohle?
https://www.natural-sport.cz/…-champ_a.jpg
tak asi hezčí je fitness, jak jsem dal úvodní klip
https://www.natural-sport.cz/…-champ_a.jpg
tak asi hezčí je fitness, jak jsem dal úvodní klip
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

01. 07. 2022 v 17:54
Anonym

Myslím, že by to přilákalo i víc diváků do publika. Víc prodaných lístků a atraktivita sportu by vzrostla.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Jojo, akorat by se tam navalily buzny a to opravdu nikdo nechce. Trosku jsi nepochopil, ze to je sport a ne buzni exhibice ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ale co říkal Lamka, tak jsou komplet nazí, když jsou na nástřiku opalování, takže možná si tam najít takovou práci.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

01. 07. 2022 v 18:19
Anonym

Jo? Ale je vůbec škoda, že vysportované mužské tělo zahalují, není na něm nic ošklivého si myslím, aby to museli zahalovat.:D Klidně i v jiných sportech.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Oskliveho na nem urcite nic neni, ale neni na nem ani nic zajimaveho. Leda uslintane buzny by se u toho udelaly :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Co bys na těch svalouších chtěl jako vidět většího, než svaly?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

To by potom mohly kulturistky chtít předvádění bez podprsenek a pak by nebylo možné rozeznat jestli se zrovna předvádí chlap nebo ženská.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tady u tohoto stvoření zrovna není poznat jestli je to on nebo ona dokud by tomu člověk nestáhnul ty trencle :D https://ctrlv.cz/behg
Nahlásit

To by tam musela být Věra u které to fakt nejde poznat https://1884403144.rsc.cdn77.org/…-5943971.jpg?…
Nahlásit

Fuj to je hnus ... a to jsem bisexual :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Bisexuál, jenže tato žena není ani žena a ani muž, je dokonale nebinární ate´d se to přečtě někdo nebinární a dá mi po hubě xD
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

No, ale p**u snad má?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jenže v ní má tak těsné svaly, že je schopna rozdrtit týpkovi p**o, takže zadním vchodem jedině.
Nahlásit

Lebo kulturistika nie je apriori pre gayov a bisexuálov, je to otvorené prostredie pre všetkých :D všetci však uznajú, aspoň z nášho tábora ;), že tam "istá" homoerotika je...
Skús dať do googlu meno Bob Paris...
Ale povedzme si, že v antike to bolo inak, ale antika bola celá iná ;)
Skús dať do googlu meno Bob Paris...
Ale povedzme si, že v antike to bolo inak, ale antika bola celá iná ;)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ono je stejně vše vidět.Když ne v tělocvičně,tak ve sprše!
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nie je niekedy viac erotické to, čo nie je vidieť? Aj tak je vidieť v kulturistike skoro všetko :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já pořádnechápu, proč tak mají buzny potřebu učumovat cizí p**a, co na tom vidí xD
Nahlásit

Tak já myslel, že kulturisti tam dole nemají co ukazovat, tak proto si tu velikost kompenzují jinde... :D Proto když je někdo hodně svalnatej, tak má většinou malý p**o, taková léčba komplexu něčím jiným vykompenzováno... :D Khalo, tak chlapi čumí po broskvých a kozách, gayové po ptákách, sexuální přitažlivost no... :D
Nahlásit

Väčšina heterákov čumí na kozy, aj keď sa zoznamujú s babou, tak sa spravidla nedívajú do očí... :D
Idea, nič v zlom, ale dosť divný názor, asi si v živote necvičil ani sa nepohyboval v takom prostredí, čo?
Idea, nič v zlom, ale dosť divný názor, asi si v živote necvičil ani sa nepohyboval v takom prostredí, čo?

Myšáku, ne, nechodím do šaten kulturistů a nesleduji jelich velikost, ale občas vidím jejich vystoupení a zdá se mi, že ty jelich slipečky jsou čím dál menší... :D
Nahlásit

Protoze i prumerne penisy na obrich telech vypadaj jako smesne minipindiky
Nahlásit

Idea - esthetique ti dal odpoveď. Tak to proste je. Optic illusion ;) nie, že by robili kulturistiku len chalani s malými :D:D:D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To není optic illusion!
https://78.media.tumblr.com/…0xo4_500.gif
https://78.media.tumblr.com/…0xo4_500.gif
Nahlásit

Ten menší vypadá líp :D Ten velký vypadá moc chcíple,což je problém těch velkých xD
Nahlásit

Každý p**o, který nestojí vypadá chcíple.
Nahlásit

Ale,jsou i krásní kulturisti s velkými ocasy,ikdyž je jich menšina!!
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Na péru není co vidět, i když ho má každý kluk jinak dlouhého a silného a také ohnutého.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Blbost, proč by tady všichni jinak chtěli posílat fotky šulínů?
Nahlásit

Mnohem zajímavější jsou zadky, takže souhlas. Na péru nic zajímavého není!!
Nahlásit

Když vám jde jen o p***lky, tak to by stačilo, kdyby všichni nosili něco takového:
https://instagram.fprg1-1.fna.fbcdn.net/…681954_n.jpg?…
https://instagram.fprg1-1.fna.fbcdn.net/…681954_n.jpg?…
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já nejsem zrovna milovník tangáčů. Ale líp to vypadá na pěkném zadku. Tenhle druh kulturisty mi připadá jako obří vánočka.
Nahlásit

Nevím co na těch horách masa kdo vidí. Hezká vypracovaná postava je fajn aspoň je vidět že se o sebe člověk stará ale tohle je už trochu odpudivý
Nahlásit

Tak podnikej, udělej někde nahé fitko, uvidíš jaký bude zájem.
Nahlásit

Tiež si myslím - natural bodybuilding. Workout. To je omnoho prirodzenejšie. Mrknite sa na to, ako yvzerala kulturistika v 50. a 60. rokoch. Nádhera. Taký Steve Reeves, Bill Pearl, Larry Scott. Teraz? Absurdné. Tragické. Komické. Tragikomické. Ako postavičky z komiksu.
Nahlásit

Moc velká očekávání no xD https://4.bp.blogspot.com/…travers1.jpg
Nahlásit

Tvl Khalo, to si sem dávat nemusel. Teď budou mladí hodně dlouho slintat nad tímhle p***m.
Nahlásit

Tak jim trošku srazím chutě xD http://www.muscle-girls.net/…11/11/71.jpg
Nahlásit

No nevím, nevím. Většina z nich věří na bisexualitu, než začnou sexuálně žít.
Nahlásit

To je možné, ale tohle je She-Hulk
Nahlásit

https://julienquaglierini.com/…teve-reeves/
TOTO!
Nie tie súčasné monštrá, ktoré musia po pózovaní inhalovať kyslík, aby neodpadli.
TOTO!
Nie tie súčasné monštrá, ktoré musia po pózovaní inhalovať kyslík, aby neodpadli.
Nahlásit

Proti svalovcům nic nemám, třeba Vince Taylor, Lee Haney, nebo Pavol Jablonický vypadali dost dobře. Akorát bych se vedle nich cítil trošku nicotně :-).
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

To je pravda. Jenže tehda těch proteinů do sebe tolik necpali, jako dnes. Tehdejší kulturisti měli víceméně ,,pravé'' a vydřené svaly.
Nahlásit

Jeníček, to sa ja cítim tiež - ale to je v pohode, je pekný pocit mať niekoho takého pri sebe, tomu ver ;) Možno sa jemu bude práveže páčiť klučina nášho typu. A že sa aj páčia ;) Väčšinou to je tak, že Lee Haney nechce pri sebe druhého Lee Hayneho ;)
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Já už se nechci líbit nikomu. Jsem spokojený s tím co mám :-).
Nahlásit

Tihle, když přestanou brát seteroidy, bubliny splasknou a zůstane jen vytahaná kůže.
https://www.google.com/url?…
https://www.google.com/url?…
Nahlásit

Tak co je lepší? Mít vlastní svaly, nebo uměle vytvořené bubliny?
Nahlásit

Nejlepší je zůstat malinkým Honzíčkem, protože takhle se před nebezpečím můžu schovat do myší díry :-).
Nahlásit

Ale oni maj vlastni svaly Jezino. To neni zadna nafukovacka. Jen je vybudovali diky sypani rychlejc. Jeziis jak ty jsi hloupej, to fakt boooli ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To víš, nafouklej bys ses tam nevešel. Byl bys tam jak zátka na díře.
Nahlásit

Nahlásit

Ted jsem sezral u serose (jeziis to byla blbost) pytlik bramburku, vlastne dva. Tak mi taky nejakej sval mozna vyroste :-)

No, brambůrky jsou kalorické jak prase xD Má to být na chuť, ale odpovídá i některým obědům xD
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Sak to byl obed, jsem ted doma 3 dny sam, tak se nevari. Proto me zaujala i ta civava ... :-)
Nahlásit

No, jestli se z toho najíš xD
Nahlásit

No jako plnivo k netflixu dobry, ale veceri dam radeji z damejidla :-)
Nahlásit

Ty si to alespoň nemusíš hlídat. Ještě 10 kg a taky nebudu muset. Alespoň pak nebudu poslouchat jaké jsem vyžrané prase xD
Nahlásit

Byl jsem se podívat v brambůrkárně v Chýnově u Tábora. Mraky usmažených lupínků se posype solí a příchutí a hurá k zákazníkovi v pytlíku. Takže, kdo chce mít přesolený a tučný organismus, může si zk***it zdraví nezdravými pochutinami.
Takovým pochutinám se vyhejbám. Ostatně sůl a tuk zvyšuje riziko infarktu.
Takovým pochutinám se vyhejbám. Ostatně sůl a tuk zvyšuje riziko infarktu.
Nahlásit

Tak dobré je trošku běhat pokud to jde, začít se otužovat a dlabat Omega 3 :)
Nahlásit

Běhat ani nemusíš. Ostatně při běhání nespálíš moc tuku ( dokázáno). Stačí jen určité cviky, pro nohy, tělo a ruce, které jsou na spalování tuků účinnější.
Omega 3 žeru v podobě šprotů z rybí konzervy s řepkovým olejem.
Omega 3 žeru v podobě šprotů z rybí konzervy s řepkovým olejem.
Nahlásit

Při běhání můžeš solidně pálit tuk, když si hlídáš tepovku :)
Nahlásit

Jojo, jezina se vyheba "nezdravejm" bramburkum, ale sype do sebe tuzemak, gothaj, tlacenku, levny burty s 5 % masa, sproty ze zameteny podlahy rybarsky lode, repkoolej s naftou a cigara. Takovy zdrave zijici lidi mam fakt rad :-)
Nahlásit

Jez1920FC22 (58/196/-)
Běhat ani nemusíš. Ostatně při běhání nespálíš moc tuku ( dokázáno). Stačí jen určité cviky, pro nohy, tělo a ruce, které jsou na spalování tuků účinnější.
-------------
Aaaa vecerni kurz fitnes. Kdyz to mas tak dokazano, tak si nastuduj, pri jakym HR se spalujou tuky hlupacku. To faktnejakym cvicenim pro ruce nedokazes :-)
-------------
Aaaa vecerni kurz fitnes. Kdyz to mas tak dokazano, tak si nastuduj, pri jakym HR se spalujou tuky hlupacku. To faktnejakym cvicenim pro ruce nedokazes :-)
Nahlásit

Hele tak když běhám moc a snažím se makat, vím třeba že při tepu 175 toho moc nespálím. Takže zvolnit a u mě je to nějakých cca 115-120 tepů za minutu, kdy spaluju. To jsem už vypozoroval. Ale taky záleží na počasí. Když je venku 30, tak mi prostě srdce bije víc, blbě se to vychytává. Vždycky jsem si říkal, že se budu budit tak kolem 6 ráno a půjdusi zaběhat, ale nikdy se to nestalo. Vždycky až večer xD
Nahlásit

Khalo (36/187/85)
Ty si to alespoň nemusíš hlídat. Ještě 10 kg a taky nebudu muset.
¨- co blbneš ty kráso? při tvé výšce/váze ješté 10kg dolů?
Ty si to alespoň nemusíš hlídat. Ještě 10 kg a taky nebudu muset.
¨- co blbneš ty kráso? při tvé výšce/váze ješté 10kg dolů?
Nahlásit

No, už včera mi týpek napsal, že jsem tlusté vyblité prase, takže jsem si to vzal k srdci :D Ale né, ještě to potřebuji dostat dolů, ono to tam moc dlouho nezůstane, protože bych chtěl už konečně nabírat svaly, což mi moc v deficitu nejde. Kdybych s tím začal v době, kdy jsem byl hubený, byl bych teď dál, nemusel bych nejdřív hubnout :D

To neni zadna magie, staci si to udrzet v 0.6*(220-vek) a 0.7*(220-vek) .. ale nekdy je to tezky :-)

Hele poradim ti takovy dospelacky tajemstvi .. misto blbyho cviceni, udrzovani si stravy, behani v 6 rano a saskovani ve fitku si proste uzivej zivota, zer rozumne, sexuj a neres p*****ny. Budes pak vic v pohode, nez vynervovana decka, co si myslej, ze se podle jejich BMI toci celej svet :-)
Nahlásit

Hlavně zase hoinky nejsou až tak přesné v měření, takže je to všechno orientační, ale trošku to pomůže, lepší než nic :)

I8051 : Hele tak zrovna cvičení a věci kolem toho, nejdřív jsem to bral jako nutnost a pak mě to začalo bavit + mi to pomáhá, když se cítím někdy na chuja psychicky, tak mi posilka dost spraví náladu a samozřejmě jsem díky tomu i pevnější. Když jsem přibral na 115 kg, tak jsem s tím začal, u zaposivání jídla mi došla hlavní chyba. Nejedl jsem ani polovinu toho co má dospělý muž jíst a trošku si poškodil metabolismus, takže to bylo super dávat všechno dohromady. Nicméně jsem zhubnul a to je u mě prio***a, stavět si základ pro pozdní nabírání svalů. Takže se pak vždy najde někdo, kdo si rýpne, že bych vypal jinak kdybych cvičil tak jak cvičím, ale nezohlední ostatní faktory. Až budu na své váze, trošku poupravím cvičení a půjdu do objemu, budu zase vypadat jinak, ale cíl to ještě není. Prostě, je to celkem zajímavé když se o to snažíš zajímat, pořád se něco učíš xD

Tak samozrejme je nutny u toho, co delas, se citit dobre a pokud se u tohohle citis skvele, tak v tom samozrejme pokracuj. Ja at zeru nebo nezeru, at delam cokoli, tak porad vypadam stejne :-)

Tak asi žereš zrovna tak nějak optimálně, já se musel naučet žrát víc, což znamenalo, že si vlastně dietu užívám :D Ale baví mě to, nedokážu být dlouho bez pohybu bohužel, pak mi z toho hrabe :)

To sou zase rady na hubnutí toto
Nahlásit

Ja neviem... zas som začal makať a nikdy, keď som cvičil, tak to nebolo kvôli výzoru. Ja som proste musel spevnieť a získať silu, lebo by ma odfúklo :D A jasné, že ma to časom začalo baviť a zaimponovalo mi to, že aj taká mušia váha ako ja, vie robiť zhyby na hrazde, desiatky klikov, celkom dooosť drepov a podobne. Začal ma fascinovať ten výkon, to čo dokáže ľudské telo a ako ho dokážeme premeniť. A satisfakcia je potom to, že tí, čo sa mi ako decku smiali sú teraz len dengľaví gaučiari, a keď ideme na výlet, umierajú po pár minútach, zatiaľ čo ja som ako na vychádzke.
No a potom príde fáza, keď si uvedomíte, že toto všetko je fajn, ale jediné, na čom skutočne záleží je aj tak poézia :D:D:D
No a potom príde fáza, keď si uvedomíte, že toto všetko je fajn, ale jediné, na čom skutočne záleží je aj tak poézia :D:D:D

Co se tohoto týká tak ať dělám cokoli tak to nedělám pro výsledek z práce ale pro práci samotnou. Prostě mě to baví a naplňuje
Nahlásit

Súhlas, akože u mňa nikdy nešlo o leto do plaviek - jednoducho ma cvičenie začalo baviť. Je toľko druhov fyzických aktivít... nielenže pohyb prináša radosť, ale, a to je práve dobrý príklad kulturistiky, je to o prekonávaní svojich obmedzení, o trénovaní vôle. A výsledok, ten poteší, nieže nie, ale nemalo by to byť cieľom. Preto tí, čo cvičia pre formu či schudnutie, ak si z toho nespravia rutinu a to ešte takú, ktorá ich napĺňa, rýchlo s tým seknú, nevydržia... prečo? Lebo ich to skrátka nebaví.

Tak logicky jako každá aktivita tě to samozřejmě musí bavit, jinak je ti to na nic :o)
Nahlásit

Já se tedy odeberu věnovat jisté formě aktivity která mě baví a ,,naplňuje " :-).
Nahlásit

Jendo - o čom to hovoríš? Dúfam, že spoločenská hra ako domino či hady a rebríky ;)
Nahlásit

Bombakul (27/175/70)
Co se tohoto týká tak ať dělám cokoli tak to nedělám pro výsledek z práce ale pro práci samotnou. Prostě mě to baví a naplňuje
-----
takhle vznika nejvic zmetku a nedodelku :-)
-----
takhle vznika nejvic zmetku a nedodelku :-)
Nahlásit

Gluteus maximus je ozdobou muže. Je to krásná vytvarovaná svalová hmota,která mě uvádí do extáze. Pěkně nadýchaná buchtička s terčem uprostřet. Prapodivná svalová hmota v zádi u svalovšů mě nechává v klidu.
Nahlásit

Íčko já sem ještě žádnej zmetek nestvořil
Nahlásit

Kulturista který to přehánějí tak jsou již k nekoukaní. . A navíc ti co mají velké svalů mají perko mrňavý
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.