Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Manipulace?

10. 07. 2022 v 11:42Off-line Anonym
Ahoj, jsem ve vztahu už přes nějaký ten půl rok. Zjistil jsem, že mě můj přítel podvedl. Když jsem ho o tom konfrontoval, tak mi začal lhát a všechnu vinu házel na toho člověka, se kterým mi zahnul. Napsal jsem mu, že se chci s ním rozejít, v tom mě ale začal prosit ať to nedělám a prý pokud ho opustím, tak se zabije. Já opravdu nevím co dělat, protože toto dělal u svého bývalého přítele, ale nakonec nic. Avšak stále mám strach, protože je to dost labilní osoba a nejedná logicky. Má někdo prosím zkušenosti? Děkuji.
10. 07. 2022 v 11:48Off-line buzna_z_ovy  (104/-/-)
Rozejít, přetrhnout kontakt. Všechno by se opakovalo pořád dokola...
10. 07. 2022 v 12:25Off-line MysiakPipo  (103/176/60)
Lepšie je, keď to spravíš osobne, ako na diaľku, aj keď riskuješ nejakú dramatickú scénku...
No a to riziko, že sa niekto zabije tu bude vždy, ale v jeho prípade nie asi veľké (dúfajme), nemá však vydierať, to v prvom rade! A v takomto prípade nie si ty zodpovedný za jeho správanie, ale iba on sám - na ňom je, čo spraví a čo nie. Rozhodne sebou nenechaj mávať.
10. 07. 2022 v 13:07Off-line i8051  (54/184/97)
Napsal jsi mu, ze se s nim rozchazis? No to bylo fakt hustokrute chlapsky :-) Konfrontace probihala predpokladam taky pisemne. Pak se ani nedivim, ze sis nasel labilniho partnera s labilni minulosti. Ale urcite byl nadhernej a mel velky pero. Takze si za to vsechno muzes sam a nemusis nam tu fnukat. Tak bud konecne chlap a rozhodni se sam a nes si za to i zodpoednost ... :-)
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 07. 2022 v 20:21Off-line ellvin  (24/183/81)
Tak ty máš výčitky? On tě podvádí, lže ti a vyhrožuje, a ty máš výčitky, že se zabije jen proto, že ho kvůli tomu, co provedl, chceš opustit? Anonyme, ty jsi fakt ubožák.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 07. 2022 v 20:52Off-line panskrt  (49/178/81)
Nepřeháněj elvíro, proč hned ubožák, prostě je citlivější, holt je to vhodný těsto na manipulaci. Buzna z ovy to napsala jasně, toho se drž.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 07. 2022 v 21:06On-line bombakul  (29/176/75)
A proč sis s někým takovým vůbec začínal?
10. 07. 2022 v 21:06Off-line Pertes  (21/-/-)
Jasná citová manipulace, taková slabá ale dokáže to udělat velkou paseku, normálně si ho blokni, s prominutím ho pošli do prd*ele a tečka. Žádný výčitky neměj, takový člověk si tě nezaslouží, možná pak bude házet chybu na tebe, že je to tvoje chyba, ale že se zabije? Takových lidí tu je, zatím ani jeden to neudělal xD Chce ze sebe udělat chudinku, aby si mu jako hloupá ovce odpustila, za nevěru. A ještě, něco řeknu, udělá to jednou, může to udělat znovu :] Takový lidi, se jen tak nezmění, ono život jim pak dá pořádnou facku a pak si uvědomí, co udělali za chybu.
Hoď to za hlavu, odpočiň si, a pokud tě to dále trápí, zkus něčím hlavu zaměstnat a časem se budeš smát, do koho ses do zamiloval :D držím ti palce
10. 07. 2022 v 23:26Off-line TommenBaratheon  (21/174/74)
Co s takovým. Evidentní citovej vyděrač, když už to dělal tomu minulýmu, takže poslat do p***le. K***í se a ještě bude vyhrožovat? Notabene něčím, co stejně neudělá. A být s někým jen z lítosti a obavy, aby se nezabil, to jako sorry, to fakt nemá žádnou cenu.

Normálně bych ho sebral, naložil do auta, vykopl ho na Macoše u Horního můstku a řekl mu, tady máš ideální místo, tak jen přehoupni to zábradlíčko a skoč dolů, máš to jistý. Tam je na to extra personál, kterej každý ráno prohledává dno propasti, jestli tam neleží mrtvola a mají tam i síť u jezírka, aby jim ty rozbitý zdechliny nepadaly do vody a nebylo potřeba plýtvat prachama za potápěče. Nikoho to tam nebude obtěžovat a ti lidi tam už jsou na mrtvoly zvyklí, takže to ani nikomu nezpůsobí zbytečný trauma. Prostě rutina, opláchnou krev z toho šutru na dně, na kterej ti lidi většinou dopadnou a jede se dál.
11. 07. 2022 v 03:24On-line hrabuvka  (41/180/75)
Ukonči to s ním co nejrychleji. Je to pouze manipulátor!!! Ať se zabije tobě se stát nic nemůže a nadvědomí ho fakt mít nebudeš. Normálně jdi a řekni mu že končíš. Ať si v blázinci najde sobě rovného.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...

OnloadOnload
Webové stránky NaKluky.cz pro Vás tvoříme s láskou © 2011–2025 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload