České švýcarsko v plamenech
26. 07. 2022 v 12:44 Anonym
https://www.novinky.cz/…sku-40403963 Je to hrůza, dostal se ten zápach až k vám?
Já bydlím na opačné polokouli ČR takže ne a stejně mám na práci důležitější věci než řešit co nevyřeším
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit
Anonymovi nestaci diskuse na 20 ceskych serverech?
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Jo ve 4 mě to vzbudilo, dobrej smrad no. V ČR docela ukaz, a to jsme 130km vzdušnou čarou od toho
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
V Liberci to bylo v noci cítit a teď je to tady znova..
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Zdravím z Děčína, kouř tu prý byl cítit ráno... Vstal jsem v 10 a nic... Ani mlha, ani smrad, ani popel... Všechno to jde kvůli větru, co se od včerejška zvedá, směrem na východ a dál...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Co na to Green Deal a Greta Thunbergová? Nějak mlčí, ale šikanovat lidi za dýchání vzduchu, to jde přiblblé eurounii dobře.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Jezino, máš pravdu. Snad poprvé s Tebou mohu souhlasit. Jen to mě / mně jsi se ještě správně používat nenaučil. A taky, slovo strana je ženského rodu, takže ne z jiného strany, ale z jiné, Jezino, z jiné strany.....no, pak by ještě místo "lidi" mělo být "lidé", ale to Ti odpustím.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jez1920FC22 (58/196/-)
To je výdobytek demokracie civilizovaného západního světa vyhazovat hořící vajgly z jedoucího auta, vidím to na silnicích denně.
To je výdobytek demokracie civilizovaného západního světa vyhazovat hořící vajgly z jedoucího auta, vidím to na silnicích denně.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
A ty jezdis pumpicko na buzyklu po silnici? Jsi tvrdil, ze jezdis jen v lese ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
I8051 (51/184/97)
Jsi tvrdil, ze jezdis jen v lese
---------------------------------
Po souběžné polní cestě a po stezce, díky tomu vidím jak se chováš na silnici inteligente.
Jsi tvrdil, ze jezdis jen v lese
---------------------------------
Po souběžné polní cestě a po stezce, díky tomu vidím jak se chováš na silnici inteligente.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Ale to neni Jezino googlem ani technikou, to je tvejma prackama. A to jsi navic jeste pred 4 dny tvrdil, ze tablet nemas ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Souhlasím, že to u Jeziny není Googlem ani technikou, ale když si prihne trochu víc levné výčepní lihoviny, tak mu ta písmena preskakuji před očima.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Píšu text a bez varování zmizí a uklepnu například na reklamu. Musím ji znovu vyvolat.
- ty kráso, jedinci mdlého ducha se teď věnují vyvolávání... reklamy :o)
Což dokáže nasrat, když máš rozepsaný text.
- kdyby ty tvé neexistovaly, nebyla by to žádná škoda; fakt, věř mi
- ty kráso, jedinci mdlého ducha se teď věnují vyvolávání... reklamy :o)
Což dokáže nasrat, když máš rozepsaný text.
- kdyby ty tvé neexistovaly, nebyla by to žádná škoda; fakt, věř mi
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tady v Pravčicích bylo vidět dým z toho požáru na Zlínsku, tak jsem si říkal, že shoří Pravčická brána i Pravčice a bude pokoj. I když té brány by bylo možná škoda..
Nahlásit
Monogatari (42/195/80)
tak jsem si říkal, že shoří Pravčická brána
---------
Jak může shořet, když je to skalní útvar? Ještě jsem neviděl, že by šutry a kameny dokázaly hořet.
tak jsem si říkal, že shoří Pravčická brána
---------
Jak může shořet, když je to skalní útvar? Ještě jsem neviděl, že by šutry a kameny dokázaly hořet.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Žár z ohně může skálu velmi jednoduše poničit. Kámen jako takový má přirozenou vlhkost , pórovitost, lom a další vlastnosti, které žár může znásobit a díky působení vlastní tíhy se útvar zřítí, protže už nemá takovou únosnost. Nehledě na to, že se tam mohou nacházet organické zeminy, které shořet mohou;-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
To nase zabokouli elastakova pumpicka stejne nerozklicuje a nikdy tam ani nebyl, tak nevi, o cem se bavime ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
I8051 (51/184/97)
Kdo tam nebyl si ty, se svojí obézní postavou bez fyzičky by si tam ani nedolezl. A tvoje popelnice na 4 kolech tam dojet nedokáže.
Kdo tam nebyl si ty, se svojí obézní postavou bez fyzičky by si tam ani nedolezl. A tvoje popelnice na 4 kolech tam dojet nedokáže.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Včera to bylo cítit i u Staré Boleslavi
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Tady nejde o to, že ta voda tam jenom je. Ona může být i vázaná a tím, že se vypaří, se naruší celistvost té horniny...je to úplně to samý jako u betonu
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nahlásit
Už čtu, že cyklomrdky nelenily a jely se na ten požár podívat zblízka, aby mohly zaclánět hasičům.
Nebyl jsi mezi nima taky, powere? Míra inteligence by odpovídala.
Nebyl jsi mezi nima taky, powere? Míra inteligence by odpovídala.
Nahlásit
Mimochodem, i***t Power se diví, jak může požár vadit šutrům. Podle jeho logiky nemůže barák shořet, když je z kamení a cihel. No, prostě blb.
A z cyklostezky že vidíš odhození vajglu? To sotva. To můžeš vidět jedině tehdy, pokud na té silnici oxiduješ sám.
A z cyklostezky že vidíš odhození vajglu? To sotva. To můžeš vidět jedině tehdy, pokud na té silnici oxiduješ sám.
Nahlásit
TommenBaratheon (18/174/73)
A z cyklostezky že vidíš odhození vajglu? To sotva.
-------------------
Ano vidím, když od toho skoro začínala hořet suchá tráva, kdybych to nezašlápnul. Ale chápu, že když se školáčku držíš máminy sukně, že víš o životě exkrement.
A z cyklostezky že vidíš odhození vajglu? To sotva.
-------------------
Ano vidím, když od toho skoro začínala hořet suchá tráva, kdybych to nezašlápnul. Ale chápu, že když se školáčku držíš máminy sukně, že víš o životě exkrement.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Už jsem ti říkal, že si máš vymyslet něco jinýho, retardére. No, aby jednoho krásnýho dne někdo nezašlápl tebe. A pokud se na tom tvým buzyklu chováš stejně jako tady, tak to nebude ani dlouho trvat.
Nahlásit
Doufám, že až ty požáry uhasí a tahle opravdová hrůza skončí tak na likvidaci škod a úklid tam vláda nažene Ukrajince a morgoše aby alespoň na něco byli užiteční.
Nahlásit
Primosigh (22/-/-)
Co tam chceš likvidovat? Do roka je to tam zelený samo od sebe silou přírody. Ale chápu, že městský lidi znají les akorát tak z obrazovky počítače.
Co tam chceš likvidovat? Do roka je to tam zelený samo od sebe silou přírody. Ale chápu, že městský lidi znají les akorát tak z obrazovky počítače.
Nahlásit
Power (21/180/65)
Ano vidím, když od toho skoro začínala hořet suchá tráva, kdybych to nezašlápnul.
------------
Nejenom mlady vojak, dokonce i mlady pozarnik to je ... :-)
power (21/180/65)
Co tam chceš likvidovat? Do roka je to tam zelený samo od sebe silou přírody.
-------------
Sice odbornici rikaj 10-20 let, ale kdyz se tam projde zelenej vojak, vyrasi to uz do roka ... :-)
Ano vidím, když od toho skoro začínala hořet suchá tráva, kdybych to nezašlápnul.
------------
Nejenom mlady vojak, dokonce i mlady pozarnik to je ... :-)
power (21/180/65)
Co tam chceš likvidovat? Do roka je to tam zelený samo od sebe silou přírody.
-------------
Sice odbornici rikaj 10-20 let, ale kdyz se tam projde zelenej vojak, vyrasi to uz do roka ... :-)
Nahlásit
Vajco, ty si vážně padlý na hlavu :D
Nahlásit
I8051 (51/184/97)
Sice odbornici rikaj
------------------
Zjevně stejný odborníci jako na chřipečku, co říkali že bez očkování a respirátoru mě sejme covid a můj konec bude v mrazáku.
Sice odbornici rikaj
------------------
Zjevně stejný odborníci jako na chřipečku, co říkali že bez očkování a respirátoru mě sejme covid a můj konec bude v mrazáku.
Nahlásit
Podle nejnovějších poznatků šel covid jen na lidi s mozkem, takže vjaco...tobě se vyhnul obloukem.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tvůj konec bude v mrazáku. Akorát ne kvůli covidu, ale kvůli tomu, že někoho definitivně nasereš a nacpe tě do něj i s tím blembákem a buzyklem.
Nahlásit
Vajco, tak když to tam hasiči uhasí, tak tam zbude spousta popela, nedohořelých keřů, zuhelnatělé stromy, ohořelé zvířata a jiný bordel. Tak jako když ti shoří chalupa, také se to jen tak nevypaří do vzduchu. A to všechno se bude muset odklidit aby to alespoň nějak vypadalo. Pochybuju, že stát bude čekat až tím bordelem proroste tráva a všechno se jen tak samo zazelená.
Nahlásit
Primosigh (22/-/-)
Pochybuju, že stát bude čekat až tím bordelem proroste tráva
----------------
Neříkají ti náhodou naivka?
Pochybuju, že stát bude čekat až tím bordelem proroste tráva
----------------
Neříkají ti náhodou naivka?
Nahlásit
Power (21/180/65)
------------
V pohode, ono jim to nekdy vyjde ... :o)
------------
V pohode, ono jim to nekdy vyjde ... :o)
Nahlásit
Primosigh (22/-/-)
Vajco, tak když to tam hasiči uhasí, tak tam zbude spousta popela, nedohořelých keřů, zuhelnatělé stromy, ohořelé zvířata a jiný bordel
----------------
Praave ze ten popel je tam naopak prospesnej, rikali teda :-)
Vajco, tak když to tam hasiči uhasí, tak tam zbude spousta popela, nedohořelých keřů, zuhelnatělé stromy, ohořelé zvířata a jiný bordel
----------------
Praave ze ten popel je tam naopak prospesnej, rikali teda :-)
Nahlásit
U nás v České Kamenici nic cítit nebylo. Aspoň já nic necítil. Pravda, po prodělání Covidu mám čich otupělý, tak asi proto jsem nic moc necítil.
Nahlásit
Ellvin (21/184/79)
po prodělání Covidu
--------------
Nejseš ty náhodou ten, co tady vehementně prosazuje očkování? Pak nechápu tvoje prodělání covidu, vakcinace nefunguje?
po prodělání Covidu
--------------
Nejseš ty náhodou ten, co tady vehementně prosazuje očkování? Pak nechápu tvoje prodělání covidu, vakcinace nefunguje?
Nahlásit
Ty nechápeš mnohem více věcí. Například, že očkování mírní průběh, ale nezabrání nákaze. Pomalu si to přečti i několikrát, dokud ti to nedojde...ono to není jen případ kovidu ale i jiných onemocnění.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Buzna_z_ovy (26/183/70)
Pokud vím, tak Blatný (tvůj politický zastupitel, kterého sis sám zvolil) vyhlašoval do všech médií, že očkovaný člověk se nemůže nakazit ani onemocnět. A spousta oveček jako ty této mediální indoktrinaci podlehla.
Pokud vím, tak Blatný (tvůj politický zastupitel, kterého sis sám zvolil) vyhlašoval do všech médií, že očkovaný člověk se nemůže nakazit ani onemocnět. A spousta oveček jako ty této mediální indoktrinaci podlehla.
Nahlásit
@buzna_z_ovy Chtěl jsem mu napsat totéž, ale pak jsem to vzdal. S podobnými primitivy diskutuji každý den v jedné nejmenované skupině na FB. A ze zkušenosti vím, že s nimi není žádná normální diskuze. Všechno je vymyšlené, výzkumy podplacené, všechno je jinak, média vám lžou, a tak dále. No zkus diskutovat s takovým troglodytem, to prostě nejde :-)
Nahlásit
Před minutouOn-line power (21/180/65) NOVÉ
A spousta oveček jako ty této mediální indoktrinaci podlehla.
xxx
kdežto jistá blbá cyklobuzna v plynové masce ničemu nepodlehla a nechala se 2x naočkovat proti kovidu čistě omylem z nepozornosti ...
A spousta oveček jako ty této mediální indoktrinaci podlehla.
xxx
kdežto jistá blbá cyklobuzna v plynové masce ničemu nepodlehla a nechala se 2x naočkovat proti kovidu čistě omylem z nepozornosti ...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
BussterX (101/130/150)
Koukám docela vystrašenej, doufám že poctivě chodíš s náhubkem a máš přinejmenším 4.dávku :-)
Koukám docela vystrašenej, doufám že poctivě chodíš s náhubkem a máš přinejmenším 4.dávku :-)
Nahlásit
Ty jsi vajco takový d***l, že neumíš ani reagovat na to, co ti kdo napíše, akorát meleš ty své sračky vylízané stejně, jako tvoje hlava. Jez s tebou.
Nahlásit
Takže ty trdlo Vajcovo, požár nezachvátil jenom lesy, ale i domy. A tam bude třeba pomoct likvidovat následky, takže úkáčka a morgoši mohou nastoupit. https://www.novinky.cz/…zne-40404125?…
Nahlásit
Lukrecius.01 (50/172/78)
Tvl já do toho mrazáku snad vlezu preventivně :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Super nápad, táhni a nevylez z něj už
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Power (21/180/65)
--------------
Rika Vajcohlav, ktery si dobrovolne vystal frontu na dve davky a kovida mel taky. Legracni ... :-)
--------------
Rika Vajcohlav, ktery si dobrovolne vystal frontu na dve davky a kovida mel taky. Legracni ... :-)
Nahlásit
Lukrecius.01 (50/172/78)
Ty jsi vajco takový d***l, že neumíš ani reagovat na to, co ti kdo napíše, akorát meleš ty své sračky vylízané stejně, jako tvoje hlava. Jez s tebou.
+
power (21/180/65) NOVÉ
Lukrecius.01 (50/172/78)
- a znovu
+
power (21/180/65) NOVÉ
Lukrecius.01 (50/172/78)
- a znovu
Nahlásit
I8051 (51/184/97)
Jasně, až na to že bez příznaků, kdežto ty ses klepal na smrtelné posteli o svůj život :-)
Jasně, až na to že bez příznaků, kdežto ty ses klepal na smrtelné posteli o svůj život :-)
Nahlásit
Jojo, vojak nema priznaky preci .. to je uplne jasny :-)
Nahlásit
I8051 (51/184/97)
Když seš tak chytrej a inteligentní, tak bys jistě mohl napsat, kolika lidem jsem způsobil covidovou zdravotní újmu, tím že jsem vylezl po 21h z baráku a přešel kilometr za hranici katastru obce. Dolož konkrétní počet osob.
Když seš tak chytrej a inteligentní, tak bys jistě mohl napsat, kolika lidem jsem způsobil covidovou zdravotní újmu, tím že jsem vylezl po 21h z baráku a přešel kilometr za hranici katastru obce. Dolož konkrétní počet osob.
Nahlásit
O zápachu to není,ale škoda nádherného kraje ,lidí,zvířat,materiálních škod!!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Zákaz vstup a hotovo. Beztak většina lidí jsou jelita co se neumí v lese chovat, o vyhazování odpadků ani nemluvě.
Nahlásit
Power (21/180/65)
-------------
Proc? O tom se vubec nebavime. Ty jsi fakt generator nahodnejch vet, ale tahle ti trosku ustrelila ... :-)
-------------
Proc? O tom se vubec nebavime. Ty jsi fakt generator nahodnejch vet, ale tahle ti trosku ustrelila ... :-)
Nahlásit
I8051 (51/184/97)
O tom se vubec nebavime.
-------
Bavime, protože je to nejpodstatnější faktor z hlediska šíření "epidemie". Moc dobře si pamatuji tvůj exponenciální nárůst hysterie v té době :-)
O tom se vubec nebavime.
-------
Bavime, protože je to nejpodstatnější faktor z hlediska šíření "epidemie". Moc dobře si pamatuji tvůj exponenciální nárůst hysterie v té době :-)
Nahlásit
I8051 (51/184/97) NOVÉ
- ten na rýmičku chcípne hned :o)
- ten na rýmičku chcípne hned :o)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.