Brad Pitt a jeho brzký odchod

05. 08. 2022 v 13:56
Anonym

https://tv.nova.cz/…ncil-karieru?…
Každý kdo ho měl také rád, prosím o zapálení svíčky za tohoto skvělého človíčka :(
Každý kdo ho měl také rád, prosím o zapálení svíčky za tohoto skvělého človíčka :(

Khalo (101/187/85) NOVÉ
Bude mi velmi chybět tento skvělý herec který tak často figuroval i v mých erotických snech
:-D :-D :-D ..tak je fakt že za mlada bejval hezkej...
Bude mi velmi chybět tento skvělý herec který tak často figuroval i v mých erotických snech
:-D :-D :-D ..tak je fakt že za mlada bejval hezkej...

Rozumím, že se mu zachtělo se posunout a přejít k režírování, ale jako herec mi bude chybět. Patří totiž k těm, kteří jsou oku lahodní, ale umí i hrát, z tohoto pohledu mi bude chybět, Soňo.
Ale herec je mrtev, ať žije rejža!:o)
Ale herec je mrtev, ať žije rejža!:o)

Džízis, inak zavádzajúci názov, totál bulvár a neetická žurnalistika, soms a normálne zľakol :D
V Thelme a Louise bol nesmierne jebateľný mladučký džigolík :D, stačilo, aby sa tam na minútku zjavil a bolo dobre :D
No a s vekom zreje ako vínko :) Vtedy v Hollywoode ma dostal, úplný borec a parádny alfa mejl ;), aj keď nakopal riť môjmu milovanému Brjúsovi, to som mu skoro nevedel odpustiť :D
V Thelme a Louise bol nesmierne jebateľný mladučký džigolík :D, stačilo, aby sa tam na minútku zjavil a bolo dobre :D
No a s vekom zreje ako vínko :) Vtedy v Hollywoode ma dostal, úplný borec a parádny alfa mejl ;), aj keď nakopal riť môjmu milovanému Brjúsovi, to som mu skoro nevedel odpustiť :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Penízky brzy dojdou a pak se jako herec k filmu vrátí a nakonec skončí jako spousta jiných hereckých legend tím, že bude ročně točit deset sračko filmů jako Bruce Willis nebo Nicolas Cage (I Mel Gibson už se začíná vydávat stejnou cestou), aby měl z čeho platit ty svoje luxusní vily. :-P
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

A on jakoze zemrel? Jagr taky rikal, ze bude hrat do 40, pak 45, pak 50 a ted v 50+ jede dal ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonyme, kromě svíčky navrhuji za něj nechat sloužit mši.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.