Jak na něj?

05. 08. 2022 v 14:28
Anonym

Ahoj,
líbí se mi jeden kluk, který je docela aktivní zde v poradně. Problém je v tom, že nevím, zda ho mám oslovit. Mám naprosto odlišné názory na očkování, než má on. Zatímco já jsem odpůrce očkování proti Covidu-19, tak on je do této kampaně úplný fanatik a v jedné skupině, odkud ho znám, se vyjadřuje až pohrdavě k těm, co očkování odmítají.
Mohlo by to mezi námi fungovat? Co mu mám napsat? Děkuji za rady a mějte fajn den :-)
líbí se mi jeden kluk, který je docela aktivní zde v poradně. Problém je v tom, že nevím, zda ho mám oslovit. Mám naprosto odlišné názory na očkování, než má on. Zatímco já jsem odpůrce očkování proti Covidu-19, tak on je do této kampaně úplný fanatik a v jedné skupině, odkud ho znám, se vyjadřuje až pohrdavě k těm, co očkování odmítají.
Mohlo by to mezi námi fungovat? Co mu mám napsat? Děkuji za rady a mějte fajn den :-)

To je zase hoax, co tam máš dál?
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Prosím místní trolstvo, aby se neopakovalo a zapojilo fantazii. Děkuji.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonyme máš smůlu... Íčko je zadanej a tarferi tu dlouho nebyl (díky bohu)....
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Trochu originality by nebylo na škodu, tro(t)le
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tohle už tu onehdá bylo, akorát v opačným gardu.
Tvl, buďte rádi že je od těch psů, semaforů a teček pokoj (pokusím se být výjimečně optimista).
Tvl, buďte rádi že je od těch psů, semaforů a teček pokoj (pokusím se být výjimečně optimista).
Nahlásit

Rýma už nikoho nezajímá, trollcentrum nechť přepne na aktuálnější téma.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

05. 08. 2022 v 21:29
Anonym

Já ale nemohu zapřít své skutečné já. I přesto, že bych toho kluka chtěl. A ne, není to íčko
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Je vtipné, že ani jako anonym nedokážeš napsat koho :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Buzna_z_ovy to bude tým že sa zaľúbil do svojho druhého jááá :-):-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Anonyme, stačí se nechat naočkovat a budeš s ním šťastný :) Možná, že je to šance změnit svůj názor
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Na otázce ohledně očkování to nezáleží,spíš na chemii,tak ho oslov a je to!!Přeji úspěch!!
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Vajce vleze k mišánkovi do pelechu a řeší?
A; Koupě nového kola
B; sedla
C; kudlanky
D ; pavovka
A; Koupě nového kola
B; sedla
C; kudlanky
D ; pavovka
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nenechte se ovlivňovat nenávistné propagandě našich mědií,co honí svojí sledovanost. Je každýho věc, zda se nechá očkovat proti kovidu,chřipce,encefalitídě či jinem chorobám. Buď tě má rád a ty jeho takže tuhle p**ovinu hravě zmáknete. Musíte si to ovšem mezi sebou vyříkat.

Oslovit ho můžeš. Snad najdete i jiné společné téma, než je zrovna očkování proti Covidu. Pokud si budete rozumět v jiných věcech, tak zrovna nějaké očkování by nemělo být překážkou.
Je třeba respektovat, že na určité věci taky můžete mít každý jiný názor.
Je třeba respektovat, že na určité věci taky můžete mít každý jiný názor.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.