Poprvé

08. 08. 2022 v 01:04
Anonym

Ahoj, mám problém... bojím se prvního setkání s klukem na sex mám na ten sex často chuť ale když mám jít si opravdu z*****t tak to naposlední chvíli odřeknu a pak mě to mrzí že jsem nešel. Můžete mi někdo poradit co s tím nebo to nějak překonat?

Sejdi se s klukem na normálním rande ? Proč se chceš sejít poprvé na sex s klukem, ktereho neznáš?
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Co s tim?
A: nic si nedomlouvej, kdyz to neumis dodrzet
B: kdyz si to domluvis, jdi tam
Jiny varianty dospeli lide nepouzivaji :-)
A: nic si nedomlouvej, kdyz to neumis dodrzet
B: kdyz si to domluvis, jdi tam
Jiny varianty dospeli lide nepouzivaji :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Prostě si jednou řekni: teď nebo nikdy a běž, když se ti protějšek nebude zamlouvat při setkání, vždycky ho můžeš odmítnout i potom - slušně.....
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

@Miraz A co když vztah nehledá, chytráku? Tohle je opravdu rada... :-/
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nedávno tu byl úplně stejný dotaz. Pokud ti je prostě blbé mít s někým hned sex a necítíš se na to, ikdyž ho chceš, tak zajděte nezávazně ven. Poznej ho trochu a pak až se s ním domluvíš na další schůzku, už to nebude tak cizí člověk a ten strach, či tréma třeba opadne.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Hm tak tramvaj to nebyla :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Klasika, myslim ze to tak maji i mnohem starsi a ani ja nejsem dodnes strelec, kterej to neresi. Ale co mi aspon funguje jakztakz, je domluva nejdriv na kafe, nebo prchazku. A sex az nasledne. Strach z neznameho nas proste chrani pred pruserem. Takze vlastne dobry ;).
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Hele, tohle neni strach z neznamyho. Strach z neznamyho by ti zablokoval i jen samotny dohodnuti ty schuzky. Tohle je nespolehlivost a nedospelost. Muzes to zrusit vcas dopredu, muzes prijit a rict "jeeesorry, tohle ne" a jit domu. Pripadne vubec nic neslibovat. Ale dohodnout se na necem, neprijit, delat mrtvolu a nekomunikovat, kdyz na tebe nekdo ceka, tim se provzdy u normalnich lidi odepises. A neplati to jen u sexu, plati to obecne u vsech dohod. A vetsinou se pak tato individua ani neumi omluvit nebo to vysvetlit ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.