V pražské školce dávali dětem 10 let jídlo v odpadkových pytlech
30. 08. 2022 v 10:50 Anonym
Jídlo v pytli na odpadky, deset let?! Nechce se mi věřit, že by to za těch deset let nikdo jiný neřešil. To mi přijde zvláštní. Ale i kdyby se to dělo pouhý rok, pak je to prostě prasárna. Protože servírovat teplé jídlo v pytli na odpadky, který je vyrobený z nejlevnějšího plastu, tak tam je skoro jistota, že se z toho plastu něco uvolňuje. Navíc snad máme nějakou kulturu stravování a i když jsou děcka někdy pěkná čuňata, tak tohle je prostě příliš. Kdyby se to stalo v Americe, tak ředitelka i personál dávno sedí a na zřizovali rodiče vysoudí miliony. U nás se udělá tytyty a dá symbolická pokuta...
To jako nemají průmyslovou myčku na nádobí? Za čtyřicet tisíc pořídí kvalitní a rychlou, proces mytí trvá dvě minuty. To za ty sáčky museli dát za deset let (pokud je to tedy pravda) víc peněz. A nějaká elementární ekologie by taky byla na místě. Nejsem zelený mozek, ale co oběd jeden sáček, to je vyloženě arogance a darebáctví!
https://www.novinky.cz/…ech-40407004?…
HNUS!
To jako nemají průmyslovou myčku na nádobí? Za čtyřicet tisíc pořídí kvalitní a rychlou, proces mytí trvá dvě minuty. To za ty sáčky museli dát za deset let (pokud je to tedy pravda) víc peněz. A nějaká elementární ekologie by taky byla na místě. Nejsem zelený mozek, ale co oběd jeden sáček, to je vyloženě arogance a darebáctví!
https://www.novinky.cz/…ech-40407004?…
HNUS!
Pokud chceš na tohle téma vést diskuzi, běž na Novinky do komentářů :-/
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Souhlasím s 1. Komentářem
Btw učitelky si ničeho nevšimli? Normální člověk by něco řekl. But někdo si zase vymysli příběhy a ty tomu veris a nebo tam jsou fakt dementi v té škole. (Možná to byla škola pro dementy ?)
Btw učitelky si ničeho nevšimli? Normální člověk by něco řekl. But někdo si zase vymysli příběhy a ty tomu veris a nebo tam jsou fakt dementi v té škole. (Možná to byla škola pro dementy ?)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
No a co, ty pytle stoprocentně nebyly předtím použity v koši, tak o co jde :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Anonym už takový komentář na diskuzích zveřejnil jako Jan Sítek, ale asi mu ty četné reakce pod komentářem nestačily.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tomas37: pytle nejsou certifikované pro použiti s potravinami a mohou vylučovat nebezpečné látky.
Souhlasím, že tato diskuze nemá co dělat na gay seznamce
Souhlasím, že tato diskuze nemá co dělat na gay seznamce
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já děcka nemám, ergo je mi to u p***le :P buzny mají řešit hygienu p***le před šoustem a manželství buziků a ne nějaký pár_chanty cizí 8)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.