Čeští žoldáci v Rusku

V rusku hrají čeští hráči za ruský hokejový týmy, na stadionech jsou žlutočerné invazní symboly Z... odsoudit české hokejisty za to že hrajou za ruské krvavé many nebo je to OK? O_o
https://www.sport.cz/…vaze-3648996
https://www.sport.cz/…vaze-3648996

Ja bych odsoudil celej hokej, divnej sport ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

BussterX: I don't give a f**k. Hrajou tam hokej za prachy. Nejezděj na frontu střílet ukrajince, tak nevidím problém.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tam aktuálně nemají jinou možnost, než prostě hrát dál. Když budou nadávat, tak postoupí tak možná do kanonenfutteru.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

To by chtělo peněžitý trest a veřejnou omluvu. Nejde o to že hraje Ruskou ligu, ale o to že jako tým vystupují pod tím neúctyhodným symbolem a tím pádem je to problém každého jednotlivce v týmu
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

V současné době ovšem česko odebírá z ruska 0% plynu, slovensko a maďarsko má 68% a 75% pokrytí domácí spotřeby dovozem ruskýho plynu... možná teda by se dalo grcat aji na tím? O_o neměla by si treska pořídit sporák na uhlí? :D nejlépe na uhlí z donbasu? :D:D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Treska_v_majoneze: A měly by míň peněz. Zrovna sport je obor kde se do "důchodu" chodí kapku dřív, takže mají relativně málo času na to si na ten důchod vydělat...
Navíc by nárůst jejich nabídky v neruském trhu znamenal pokles mezd všech.
Tedy pro ně reálně může jít o existenční příjmy taky.
Navíc by nárůst jejich nabídky v neruském trhu znamenal pokles mezd všech.
Tedy pro ně reálně může jít o existenční příjmy taky.

Aji ruský vojín, zmožen vypalováním ukrajinské věsnice si zaslouží večer usednout k televizi a shlédnout kvalitní hokej na jehož vysoké úrovni se podílí i českoslovenští hokejisté 8)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ahoj, já jsem Soňa, neprozraď mě, du gamesit :*
Nahlásit

Treska_v_majoneze: Nezaměstnanej hokejista bez příjmů co prakticky nic jinýho neumí v době vysoké inflace. Navíc když potřebuje generovat úspory z části na dožití, protože na karieru má jen pár let. Já tam vydím hodně velkej potenciál pro existenční problémy, buď teď, nebo za pár let až narazí na limit neexistujících úspor.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Treska už ti neodpoví tady, leda by sem napsala soňa ze zbrusu nového profilu č.32,816 :D
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.