Za lži o úmrtích po očkování hrozí osm let vězení

https://zpravy.aktualne.cz/…c1f6b220ee8/
Podle mě je to spravedlivé, protože kvůli její lži lidé se nešli očkovat a zemřeli. Co si myslíte?
Podle mě je to spravedlivé, protože kvůli její lži lidé se nešli očkovat a zemřeli. Co si myslíte?

To můžou říkat příbuzné, co týden po třetím nastavení ramene zemřela. Ať si ten dryák narvou do p***le.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 12
Nahlásit

Na co zemřela? Co řekl lékař?
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Víš, že v tom článku píšou, že jí hrozí až osm let vězení? Nikoliv osm let vězení. To znamená, že buď dostane osm let, nebo méně. Doufám jen, že nedostane podmínku. Už by těmto kriplům chtělo ukázat, že si republiku rozvracet nenecháme.
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Na paranoiu zemrela ... :-)
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ellvine, díky. Bohužel už nemůžu upravit název tématu
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Podle mě je to spravedlivé, protože kvůli její lži lidé se nešli očkovat a zemřeli.
Nejdeš se očkovat, zemřeš, no twl. Ona je kráva, ale tohle slovní tvrzení je taky perla :D
Nejdeš se očkovat, zemřeš, no twl. Ona je kráva, ale tohle slovní tvrzení je taky perla :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Když je ti 20 let, nezemřeš, ale senioři určíte zemřeli.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Sta (36/-/-)
se nešli očkovat a zemřeli
----------
Jsem se nešel očkovat a nezhebnul jsem. A to ani nepíšu, že jsem byl kolikrát po 21h venku a ještě mimo hranici katastru obce. Takže bych měl zhebnout aspoň třikrát :-)
se nešli očkovat a zemřeli
----------
Jsem se nešel očkovat a nezhebnul jsem. A to ani nepíšu, že jsem byl kolikrát po 21h venku a ještě mimo hranici katastru obce. Takže bych měl zhebnout aspoň třikrát :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit

No tak jsi věcně mladý, Vjačo :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Moje babička a děda nejsou očkovaní, je jim přes 70 let, covid měli opakovaně a stále žijí.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Sta (36/-/-)
-------
Nikoli. Jenom neskočím na kdejakou kravinou o tečce :-)
-------
Nikoli. Jenom neskočím na kdejakou kravinou o tečce :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Rakosničku, radši by se nechali naočkovat a nemarodili vícekrát
Nahlásit

Jé kovid, jak osvěžující, to už tady dlouho nebylo... je podzim ne, neměli bysme už bejt ze zpráv mlácení po hlavě kovidem a děcka dřepět doma v karanténě a učit se přes mobil? :D kde je sakra nějaká karanténa když je po prázdninách, něco je špatně? O_o btw ta peterková co ju odsoudili/soudí, ta by měla sedět už za to jak vypadá, mimořádně nesympatická baba :D
Nahlásit

Busster, souhlasím, je hysterka :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Před 10 minutamiOn-line treska_v_majoneze (46/-/-) NOVÉ
Co to melies hlava vylizana, sam si sa tu onehda verejne priznal, ze si tusim dvakrat ockovany :))
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
xxx
máš v tom zmatek synok, to byl očkovaný jeho druhý profil, tenhle jeho profil očkovaný neni :D
Co to melies hlava vylizana, sam si sa tu onehda verejne priznal, ze si tusim dvakrat ockovany :))
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
xxx
máš v tom zmatek synok, to byl očkovaný jeho druhý profil, tenhle jeho profil očkovaný neni :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ale žádných osm let nebude. Sazba je tam 2-8 let a předpokládám, že má dosud čistej rejstřík, navíc už bylo v civilním řízení rozhodnuto o odškodným (což ale není ve smyslu trestního zákoníku přitěžující okolnost). Reálně z toho kouká trest na samotný spodní hranici, maximálně mírně nad ní a trest do tří let se dá podmínečně odložit. A u verbálních trestných činů platí v otázce viny i trestu víc než u čehokoliv jinýho princip "ultima ratio", tzn. jak samotný odsouzení, tak hlavně nepodmíněnej trest je až krajní prostředek tam, kde už to jinak řešit nejde (typicky recidiva, jinej důvod nepřipadá v úvahu, resp. by se nedal rozumně vyargumentovat). Ony to budou tak dva roky, maximálně dva a půl podmíněně.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Přitěžující okolnost je že je to tlustá hysterická drbna, to by mohlo nějakej měsíc přidat -_-
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak zrovna tohle kráva je, to uznávám i já.
Nahlásit

BussterX : Co blbneš... méďa pů se dohodl s putinem že na letošek covida vypnout, aby se nezavřel v EU průmysl a víc se plejtval plyn. To že není covid je vina putina! Aspoň tak mi připadá logika sta v ostatních vláknech.
K tématu. Svoboda projevu je základní právo jehož existence je nutná pro existenci svobodné společnosti. Logicky by mělo chránit i svobodu projevu pro i***ty. Ať je to tahle kráva, nebo třeba sta.
K tématu. Svoboda projevu je základní právo jehož existence je nutná pro existenci svobodné společnosti. Logicky by mělo chránit i svobodu projevu pro i***ty. Ať je to tahle kráva, nebo třeba sta.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Další ukázka demokracie a svobody slova
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

To neni svoboda slova, to je vedome sireni dezinformaci ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Nejde o "svobodě". Sířila lež, snažila se vyvolat strach z vakcíny. Pokud budeme tolerovat netolerantní projevy, společnost se zhroutí: https://en.wikipedia.org/…of_tolerance
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Fanatici sou na obou stranách. Tak jedny budem trestat
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Přihodil bych k ní do cely Flégra, Kubka, Válka, blonďatýho šoumena a pár dalších aby mohli rozjímat....a paní fon Layen by jim mohla dělat zástupce..
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Sta proč po sobě mažeš příspěvky, se za ně snad stydíš?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Sta (36/-/-) NOVÉ...
Myslím si, že je to blbost. Já jsem do této doby ani nevěděl, že nějaká taková Peterková existuje, očkovat jsem se nešel, covid jsem neměl a pořád žiju, stále naprosto zdravý, zatímco spousta očkovaných je už na pravdě boží.
Myslím si, že je to blbost. Já jsem do této doby ani nevěděl, že nějaká taková Peterková existuje, očkovat jsem se nešel, covid jsem neměl a pořád žiju, stále naprosto zdravý, zatímco spousta očkovaných je už na pravdě boží.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Z mojí rodiny jenom jeden příbuzný je neočkovaný (protože je Svědek Jehovův) a ten sotva přežil.
Klučínku, nic nemažu.
Klučínku, nic nemažu.
Nahlásit

Dobře mu tak, osobně bych ho za jeho naprosto vrcholnou nezodpovědnost nechal nést veškeré následky a vyseparoval ho mimo společnost.... myslím že snad neexistuje žádný očkovaný který by nemohl přinést svědectví o někom, kdo se díky své hlouposti a neohleduplnosti nenechal očkovat a zaplatil za to svým životem....i když mu byla předkládána veškerá vědecká fakta a ta nejtvrdší data, prezentovaná těmi nejšpickovějšími lékaři a vědeckými pracovníky....
URAAAA URAAAA URAAAA
URAAAA URAAAA URAAAA
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Aaaaa nase ostravska vyzobana slunecnice je tu nove s nikem Dirimi ... ty jsi ale spise Dylina ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jo to jsou ty vyňatý slova po D... dyk, dylina, dyktafon, dykobraz, dyabolka, radyjátor.....
Nahlásit

Tvrdit, že kvůli ní se lidi nešli očkovat a zemřeli je mírně řečeno odvážný. Kolik přesně lidí se nešlo očkovat jen kvůli tomu, že to řekla nějaká Peterková, pak dostali covid a umřeli? Můj skromnej odhad je, že to bude něco okolo nuly. Kdo chtěl nebo musel, ten šel i tak a kdo nechtěl, ten by stejně nešel, ani kdyby ta baba neřekla ani slovo. Fakt upřímně pochybuju, že se někdo řídil podle ní.
Obžalobu jsem sice neviděl, ale zrovna tohle je (bez ohledu na názory o covidu a očkování) taková hloupá a nevymácháná tlama, že na odsouzení a podmínku to minimálně formálně stačit bude, ale jinak... Spravedlivý to není. Koneckonců, dostala už po prackách od civilního soudu, tak nevím co by ještě kdo chtěl.
Nicméně, karma je zdarma a těm, co budou na odsuzujícím rozsudkem hýkat radostí, se to jednoho krásnýho dne vrátí i s úrokama. Analogický je to i se schvalováním radarů, zpomalovacích pásů, odstupů od buzyklistů atd. Teprve až to hovno dopadne i na ně, jim to třeba dojde a budou řvát jak sirény že to není fér, ale to už bude pozdě. A mně už pak jen kávičku.
Diremi: žádných osm let nedostane. To je horní hranice, ale ta reálně nehrozí. Pokud nemá nějaký záznamy v rejstříku, o kterých se veřejně neví, tak nepodmíněnej trest je krajně nepravděpodobnej.
Obžalobu jsem sice neviděl, ale zrovna tohle je (bez ohledu na názory o covidu a očkování) taková hloupá a nevymácháná tlama, že na odsouzení a podmínku to minimálně formálně stačit bude, ale jinak... Spravedlivý to není. Koneckonců, dostala už po prackách od civilního soudu, tak nevím co by ještě kdo chtěl.
Nicméně, karma je zdarma a těm, co budou na odsuzujícím rozsudkem hýkat radostí, se to jednoho krásnýho dne vrátí i s úrokama. Analogický je to i se schvalováním radarů, zpomalovacích pásů, odstupů od buzyklistů atd. Teprve až to hovno dopadne i na ně, jim to třeba dojde a budou řvát jak sirény že to není fér, ale to už bude pozdě. A mně už pak jen kávičku.
Diremi: žádných osm let nedostane. To je horní hranice, ale ta reálně nehrozí. Pokud nemá nějaký záznamy v rejstříku, o kterých se veřejně neví, tak nepodmíněnej trest je krajně nepravděpodobnej.
Nahlásit

Těch, kdo uvěřil dezinformátorům a zemřel, už nevyslechneš... https://www.idnes.cz/…805_veda_mla
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Díky bohu že jsi byl tak prozíravý a nikdo tě jen tak neoblafne.... jen proto jsi ještě tu....
Nahlásit

Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Nahlásit

Možná, že jsi ten kovid už měl, když se nechal naočkovat. To se bohužel stává.
Nahlásit

Vseved (62/-/-) NOVÉ
... když máte dost protilátek není žádná výhra!
---------------------
Zato ty jsi výhra, syfleno Tedyberová. Druhý fejk profil během dne. Ta nuda o státním svátku, co?
... když máte dost protilátek není žádná výhra!
---------------------
Zato ty jsi výhra, syfleno Tedyberová. Druhý fejk profil během dne. Ta nuda o státním svátku, co?
Nahlásit

I ty jeden trolle, na planetě Zemi ani v žádném xnaentou vesmíru neexistuje nikdo kdo by nebyl s očkováním navýsost spokojen... existují pouze krajně nezodpovědní, kteří se nenechali očkovata ti ještě nevědí že by též byli na výsost spokojení kdyby se nechali očkovat.....
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Onlipe v tom je něco jiného...syflena má svátek celý rok...
Nahlásit

Vseved: Víš že medicína nefunguje s jistotou? Očkování zlepšuje tvoje šance, to neznamená že je to magický štít bez vedlejších účinků.
V jednom konrétním případě může očkování být horší než nemoc, protože zrovna v tom jednom případě se náhodou můžou sejít špatný okolnosti, ale v průměru je lepší než nemoc.
Aby se omezili negativní dopady, je tam ten dotazník který ověřuje některé rizikové faktory. Za ideálních podmínek bys měl mít i test na covid a x dalších testů, což moc zařídit nejde, tak se zvedá trochu riziko, ale stále je mnohem výhodnější se očkovat než riskovat nemoc..
Obecně, celý kalkul za očkováním je "ublížíme" desítkám vedlejšími účinky aby jsme zachránili tisíce. Nikdo předem neví jestli patří do těch desítek poškozených a kdo do těch tisíců zachráněných a tak je správné rozhodnutí se nechat naočkovat, protože si tím zlepšíš šance.
Jo, teda pokud jsi muž pod 40, asi se vyhni moderně :-D Podle American Heart ***ociation moderna v této věkové skupině má větší riziko myokarditidy než covid19, v ostatních věkových skupinách je riziko nižší. Tak si vyber jinou vakcínu.
V jednom konrétním případě může očkování být horší než nemoc, protože zrovna v tom jednom případě se náhodou můžou sejít špatný okolnosti, ale v průměru je lepší než nemoc.
Aby se omezili negativní dopady, je tam ten dotazník který ověřuje některé rizikové faktory. Za ideálních podmínek bys měl mít i test na covid a x dalších testů, což moc zařídit nejde, tak se zvedá trochu riziko, ale stále je mnohem výhodnější se očkovat než riskovat nemoc..
Obecně, celý kalkul za očkováním je "ublížíme" desítkám vedlejšími účinky aby jsme zachránili tisíce. Nikdo předem neví jestli patří do těch desítek poškozených a kdo do těch tisíců zachráněných a tak je správné rozhodnutí se nechat naočkovat, protože si tím zlepšíš šance.
Jo, teda pokud jsi muž pod 40, asi se vyhni moderně :-D Podle American Heart ***ociation moderna v této věkové skupině má větší riziko myokarditidy než covid19, v ostatních věkových skupinách je riziko nižší. Tak si vyber jinou vakcínu.
Nahlásit

Sta... Ty si ale strašný k***t...
Do lochu bych pozaviral vsecky gestapaky co kvuli absenci fejk ocko omezovali svobody druhým a všechny zaprodane hajzly co ten hnus v podobě fejk očkování ptopagovali!!!
Do lochu bych pozaviral vsecky gestapaky co kvuli absenci fejk ocko omezovali svobody druhým a všechny zaprodane hajzly co ten hnus v podobě fejk očkování ptopagovali!!!
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

A vůbec, už je na čase se na to vysrat. Komedie skončila, už ty emotivní žvásty nikoho nezajímají.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Hele, par slov o kovidu a blbka weaveova se hned objevi :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

I8051 (51/184/97)
Jdi si stoupnout do fronty na další dávku, blpko :-)
Jdi si stoupnout do fronty na další dávku, blpko :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Power, ty jsi ale také blpka když ses nechal naočkovat.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Primosigh (101/-/-)
-------
Kdybych se nechal očkovat tak mám čtvrtou dávku. Jinak nepřežiju zimu, zhebnu a skončím v mrazáku, který je rozmístěn v každé ulici.... :-)
-------
Kdybych se nechal očkovat tak mám čtvrtou dávku. Jinak nepřežiju zimu, zhebnu a skončím v mrazáku, který je rozmístěn v každé ulici.... :-)
Nahlásit

Power, pro mě si blbá ovce už po první dávce. A první dávku sis nechal píchnout.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Dokonce Vajicko slo i podruhy do fronty ... priposranek :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

I8051 (51/184/97)
--------
Nejvíc pokakanej jsi ty. Máš čtyři dávky a ve frontě čekáš na pátou.... :-)
--------
Nejvíc pokakanej jsi ty. Máš čtyři dávky a ve frontě čekáš na pátou.... :-)
Nahlásit

Preesne, akorat ja si je nedaval kvuli pokakani z mrazaku, jak ty, ale uplne dobrovolne :-)
Nahlásit

I8051 (51/184/97)
úplně dobrovolně
------
Jo malém bych zapomněl.... Dej si náhubek na rypák, dobrovolně samozřejmě :-)
úplně dobrovolně
------
Jo malém bych zapomněl.... Dej si náhubek na rypák, dobrovolně samozřejmě :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Íčko, nechci být zbytečně zlej, protože na mě působíš dojmem člověka s celkem širokým rozhledem, ale... Nechal by ses očkovat, i kdyby to nevyžadovali pro cestování přes hranice ?
Já nechci plivat na někoho, kdo se pro to rozhodl opravdu dobrovolně. Jejich věc. Ale podmiňovat tím cestování a přístup k většině služeb, to už byla prasárna.
Nicméně - za jednu věc těm kovidovým fanatikům děkuju. Ty dva roky byly pro mě dost dobrá škola, která mě mimo jiné extrémně motivovala ke studiu práva. A pokud bylo účelem mě naučit, že porušovat zákony je výhodnější než je dodržovat, respektive jak v nich najít díry a pak je o****t, tak se to povedlo na tisíc procent.
Já nechci plivat na někoho, kdo se pro to rozhodl opravdu dobrovolně. Jejich věc. Ale podmiňovat tím cestování a přístup k většině služeb, to už byla prasárna.
Nicméně - za jednu věc těm kovidovým fanatikům děkuju. Ty dva roky byly pro mě dost dobrá škola, která mě mimo jiné extrémně motivovala ke studiu práva. A pokud bylo účelem mě naučit, že porušovat zákony je výhodnější než je dodržovat, respektive jak v nich najít díry a pak je o****t, tak se to povedlo na tisíc procent.
Nahlásit

Hele Tommene, klidne, ja jsem ockovanej na hafo veci i presto, ze nebyly pro cestovani potreba a byly pouze doporuceny. Ja se jako aktiv necham na oplatku opichat injekcema :-)
Nahlásit

Jedni se dali očkovat kvůli své připosranosti a jiní zase kvůli své vychcanosti. A oba dva typy akorát umožnili tehdejší vládě aby s nima manipulovala.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Nechal by ses "očkovat", když by ti na to umřel příbuzný a lidem v tvém okolí to zhoršilo zdraví?
Nahlásit

V mém bezprostředním okolí někteří lidé onemocněli koronavirem a přežili to, a ti co zemřeli, tak zemřeli s covidem, ne na covid, tak proč bych se měl dát očkovat? Proti chřipce se také nedávám ještě očkovat a tu jsem měl naposled před 24 lety.
Nahlásit

Zemanjirka (46/-/-)
Známá již 3/4 roku leží v léčebně ...
----------------------
Opravdu si myslíš, špíno parazitická Tedyberová, že někdo touží číst v gay poradně plácání o známých tupé ostravské štětky přisáté na sociální systém a na weby, kde nemá co dělat?
Známá již 3/4 roku leží v léčebně ...
----------------------
Opravdu si myslíš, špíno parazitická Tedyberová, že někdo touží číst v gay poradně plácání o známých tupé ostravské štětky přisáté na sociální systém a na weby, kde nemá co dělat?
Nahlásit

Nejsou ti dva manželé?
Nahlásit

Nene, onlip s tedyberou. :)
Nahlásit

To vypadá, že jsou v rozvodovém řízení :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Klid, soudruzi, svou kámošku máte jen pro sebe. I starý Tedyber říká, že než na ni klackem, tak na lejno rukou.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.