Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jak jste se smířili s tím, že jste gayové?

04. 10. 2022 v 01:20Off-line Anonym
Jak jste se smířili s tím, že jste gay?
Já to vidím jen jako prokletí a nedokážu se s tím smířit. Vždy jsem snil o tom, že budu mít dlouhodobou partnerku a rodinu. Nicméně časem jak jsem si začal uvědomovat svou orientaci, tak se má touha proměnila jen v pouhý sen. Reálně si totiž můžu vybírat partnera jen z 5% populace (prakticky mám ještě menší výběr jen z těch, které potkám na seznamce nebo náhodně na veřejnosti) a to navíc z mužů, kteří se obecně nechtějí tolik vázat a vyhledávají kvality, které jsou pro dlouhodobý vztah nepodstatné (na rozdíl od většiny žen, pro které je důležitý hlavně vztah a jeho kvalita). Navíc prakticky neexistuje ani spontánní sex a naše tělo není na anální sex přizpůsobené a jsou zde zdravotní rizika, která u vaginálního sexu nehrozí (poranění, narušení správné funkce sliznice konečníku atd.). Nemožnost mít vlastního biologického potomka. Diskriminace a nerovnoprávnost v našem státě. O to těžší to pro mě je, když ve svém životě jsem potkal ženy, které by pro mě byly po všech stránkách do vztahu ideální, ale můžu s nimi mít nanejvýš vztah přátelský, protože partnerského nejsem kvůli své orientaci schopný (nedokázal bych uspokojit všechny její potřeby a ona ani ty mé). Občas mám z toho náladu na dně...
04. 10. 2022 v 01:52On-line WileECoyote  (35/178/-)
Prokletí ne, jen neopravitelná chyba logiky v mozku.
Můžeš mít dlouhodobého partnera a rodinu.
Výběr z 5% populace je obtížnější, ber to jako výzvu.
Chtějí se vázat, dej si filtr na "hledá vztah".
Anální sex není potřeba, je 69 a jiné možnosti, jak si užít dokonale. Hledej, co ti bude příjemné.
Vlastního potomka mít můžeš, závisí na okruhu kamarádek nebo rozpočtu.
Diskriminace tu moc není, může to být horší. Buď rád za ČR.
Nálada na dně je ještě v pohodě, dá se vrtat ještě hluboko pod dno.

Automatický generátor trapných rad, tipů a vtipů doporučuje: Nauč se mít v p**i. Pomůže najít si hobby a zabavit se.
Souhlasím - 13   •  Nesouhlasím - 8  Nahlásit
04. 10. 2022 v 05:41Off-line Pugh  (21/188/85)
Já jsem to měl tak, že jsem se asi s ničím smiřovat nemusel. Nepamatuji si, že bych někdy zažil ten pocit, že bych byl se svojí orientací nespokojený. Jsem rád, že jsem gay a nechci, aby se to změnilo. Vždy, hned od začátku mého zjištění, jsem to bral tak, jak to je a opravdu si nevzpomínám, že bych se z toho někdy nějak hroutil.
04. 10. 2022 v 08:17Off-line honzak  (33/183/65)
Občas pomůže chodit s holkou. Dosáhneš toho pocitu, že to máš, ale proteče ti mezi prsty, protože koukáš po klucích. :D
Já myslím, že ti to vztahu s holkou a rodině nebrání, jsou holky, kterým o sex moc nejde. Jen ten výběr bude asi menší než 5 %.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
04. 10. 2022 v 10:19Off-line ReprezentaceNaroda  (29/180/60)
Sdílím stejné zkušenosti ale lepší když ojebu já je než oni mě
04. 10. 2022 v 10:54Off-line Anonym
Jirka.mak_z_bruntalu - podle studií ze zahraničí se pohybují rozvody u homosexuálních párů zhruba na stejné úrovni jako ty heterosexuální, nicméně stále platí že najít gay muže na dlouhodobý vztah (případně manželství) je podstatně náročnější než být hetero a hledat takovou ženu. Navíc studie naznačují, že homosexuální partnerské vztahy trvají obecně kratší dobu než ty heterosexuální. Ale upřímně kolik gay párů znáte, co by spolu byly déle než 10 let?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 10. 2022 v 11:02Off-line Sachista  (22/-/-)
Chápu, že to pro tebe bylo těžké. Pro mě to taky bylo mega těžký, ale už jsem s tím víceméně v pohodě, akorát se ještě zdráhám zmiňovat, že jsem třeba někde byl s nějakým expřítelem před mnoha lidmi, protože na sebe nechci upozorňovat. Česko je jedna z nejtoleratnějších zemí světa, ale ne úplně Evropy. Buďme za to aspoň rádi. Pokud nejsi třeba ochranitelský typ, což je víc žádoucí, když jsi na holky, tak máš svým způsobem výhodu. Nemusíš být nutně ten dominantní a ochranář, ale každý to má nějak. Držím palce, ať se s tím sžiješ. Určitě to půjde. Věř mi
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 10. 2022 v 11:04Off-line i8051  (53/184/97)
Ja jsem od mala bisexual, takze toto nastesti nemusim resit. Omezovat se na jedno pohlavi je plytvani zdroji ... :-)

Nicmene Wilkojot to napsal uplne jasne a pravdive, zamysli se nad tim :-)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
04. 10. 2022 v 11:15Off-line MusicVampire  (23/194/-)
Čím starší budeš, tím povzneseněji na to budeš hledět. Rozumím ti, měl jsem to taky tak před X lety, ale postupem času jsem akceptoval sám sebe. Jak již bylo řečeno, pokud se bojíš různých zdravotních závad a poruch, tak jsou i jiné způsoby, jak uspokojit sebe a potenciálně svého partnéra. Také můžeš použít kondomy a jít s přítelem na testy, které by odhalily potenciální choroby a nemoci. V ČR jsou vcelku tolerantní lidi, ještě jsem se v realitě nesetkal s někým, kdo by mě diskriminoval kvůli mé orientaci. (Hlavně to říkám ženám, aby si nemyslely, že moje přátelskost je za jiným účelem), ale co slýchávám v jiných zemích - a nemusíme jít daleko, Polsko, tak tam jsou homosexuálové podstatně na tom hůř. Adopce nebo když daruješ sperma / uzavřeš dohodu třeba s kamarádkou. Možností je hodně ^^. Zkus změnit myšlení a svůj pohled, protože pokud se v tom budeš utápět, bude ti hůř a hůř. Pevné nervy a hlavu vzhůru. :))
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
04. 10. 2022 v 12:08Off-line ellvin  (23/183/81)
Svojí sexualitu začínám vnímat podobně, jako jsi vnímal ty, anonyme. Jako prokletí. Orientace není možnost volby, což není moc potěšující. S chlapem si dokážu představit sex, ale vztah už ne. S holkami to mám přesně naopak. A co si budeme povídat... do vztahu sex prostě patří, pokud nejste asexuálové. Nejspíš nikdy se nesmířím s tím, kdo jsem.
04. 10. 2022 v 12:22Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
Nemožnost mít vlastního biologického potomka
- takových lidí je i mezi hetero mraky; dřív jsem to tak nevnímal, ale nejen že se podaří zplodit dítě, ale aby bylo v pořádku, to už je malý zázrak

Ale upřímně kolik gay párů znáte, co by spolu byly déle než 10 let?
- https://www.youtube.com/watch?…
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
04. 10. 2022 v 12:23Off-line Slowpoke  (24/191/70)
Přijde mi, že se moc soustředíš na negativa svojí situace. Ty věci, který zmiňuješ ve svým příspěvku, mě upřímně řečeno taky do určitý míry tíží, ale je třeba nenechat si jimi zkazit celej život. Každopádně je pochopitelný, že se ti s tím těžko smiřuje. Realitou bohužel je, že "potenciálních matchů" gay kluci vážně příliš mnoho nemají, ale to ještě neznamená, že zůstaneš celej život sám. Co se týče toho, jak se smířit s tím, že jsi na kluky... Za sebe doporučuju následující:
1) Najdi si kamarády z LGBT komunity, se kterými se budeš moct pravidelně bavit. Když má člověk možnost naprosto otevřeně mluvit o svojí orientaci a vlastních problémech s jinými lidmi, kteří jsou na tom úplně stejně, časem mu začne připadat, že je vlastně úplně normální a rozhodně není osamocenej. Podle mě je hrozně důležitý uvědomit si, že existujou sympatický lidi, který se ti v tomhle ohledu podobají, protože si člověk tím spíš uvědomí, že nemusí celej život zůstat sám. Kdysi se mi tohle srocování se s jinejma teplejma lidma docela příčilo, ale teď mi přijde, že to vlastně bylo bezdůvodný. Přece jenom nikdo tě nenutí komunikovat s tou částí komunity, se kterou si prostě lidsky nesedneš.
2) Mně osobně pomohlo i koukání na seriály/filmy (popř. i hraní her/čtení knížek), ve kterejch vystupujou LGBT postavy. Což je možná trochu lame a není to úplně pro každýho, ale osobně jsem toho názoru, že je vždycky příjemný, když se člověk může s nějakou postavou ztotožnit a vidět de facto sebe sama v nějaký fikci, která má třeba i šťastnej konec.
3) Pokud ještě nejsi pořádně vyoutovanej, tak by podle mě i pomohlo vyoutovat se člověku, kterýmu věříš. Je fajn mít někoho, u koho vidíš, že tě má rád pořád stejně, ať jsi jakejkoliv. Samozřejmě není tvoje povinnost nikomu sdělovat, jaký pohlaví tě přitahuje, ale mně osobně se potom ulevilo.
4) Popřemýšlej nad tím, co ti na vztahu s klukem bude vyhovovat a neplácej se jenom v tom, jaký jsou nevýhody. Popř. popřemýšlej nad tím, jak ty nevýhody částečně smazat. Jak už tu někdo přede mnou psal, v případě obav ze sexuálně přenosnejch nemocí si vždycky můžete zajít na testy. Popř. se můžeš nabídnout, že to tomu klukovi zaplatíš. Já bych třeba s testem problém neměl. Prostě pokud mi na tom klukovi záleží a mám ho rád, nebudu dělat problémy. Zároveň neplánuju mít sex jen tak s někým, že jo. Celkově tim, že se budeš zaobírat tím, jak těžký je bejt gay, ničemu nepomůžeš.

Snad ti tohle trošku pomůže. :3 Samozřejmě to, co zabralo v mym případě, na tebe vůbec fungovat nemusí, ale mohlo by.
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 10. 2022 v 12:40Off-line tatrman  (27/-/-)
Zaměř se na své koníčky a těm se věnuj, pokud tě vztahy nezajímají. Život není jenom o sexu a vztazích.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
04. 10. 2022 v 12:50Off-line Rakosnicek69  (21/186/82)
Jedni jsou na kluky, jedni na holky, další obskočí obojí. Žijeme v jiné době, dnes je to zcela v pořádku a normální. Pořád můžeš mít partnera a rodinu, né v tom pravém slova smyslu, protože Česko je ještě lehce zarezlé, ale do pár let nebude problém mít svatbu, možnost adopce dětí, popřípadě si najít ženu, která ti tvé dítě odnosí, takže bude i biologické. Musíš znát všechny své možnosti a vědět, že tím, že jsi gay svět nekončí a jsi na tom stejně jako ostatní. Oficiálně se uvádí 4% menšina, neoficiálně se uvádí, že to dnes může být klidně i 10% Mužů na výběr máš dost, pokud nemáš extrémně vysoké nároky na partnera, protože ano, gayů zase tolik nenív porovnání s hetero, ale je jich mnohem více než bývalo, tak mi neříkej, že si mezi nimi nikoho nenajdeš. Jo a moc o tom přemýšlíš, anální sex je sice rizikovější než vaginální, ale plno heteráků holduje análnímu sexu užen a je jim to jedno. Míň o tom přemýšlet a víc enjoy život.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 8  Nahlásit
04. 10. 2022 v 22:28Off-line idea  (39/170/-)
Ono je lepší na to nemyslet. Jako budeš potkávat kamarády, spolužáky co mají rodiny, děti atd. Hledání máme těžší, pravda. Nemůžeš oslovit jakéhokoliv kluka na ulici co se ti líbí. Nebo můžeš, ale nemusí to dopadnout dobře :D Jednou najdeš někoho, kvůli kterému na tyto věci nebudeš myslet.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 10. 2022 v 22:36Off-line klucinek  (33/176/75)
Tedybéro, ty nejsi gay. Ty jsi jen zablešené, shnilé listí v okapu, které se nikomu nedaří odstranit, těžící z hlouposti tohoto systému.... už jsi dávno měla být shnilá v propadlišti dějin...
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
04. 10. 2022 v 22:37Off-line Rakosnicek69  (21/186/82)
Kde jsi prosím přišel na to, že to psala Tedybéra? Pokudnejsi admin a nevidíš nick, rád bych důkaz o tom, že je v tom ona.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
04. 10. 2022 v 22:40Off-line idea  (39/170/-)
Tady je to samej Babica, když nevíš co by nacpi tam do komentářů aspoň tu Tedybýru
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 10. 2022 v 22:42Off-line Rakosnicek69  (21/186/82)
XD
04. 10. 2022 v 23:07Off-line Michael990  (26/177/70)
Buď rád zato že jsi gay a né transsexual to je teprve prokletí.
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 10. 2022 v 23:41Off-line Anonym
Moc vám děkuji všem za rady a uklidňující slova.
Bohužel nás je jen cca 5% a to je dle mého názoru opravdu veliká komplikace.
Homosexualita je chyba/odchylka. Stejně jako jsou genetické vady a různé vrozené problémy. Nevidím na tom nic smysluplného.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
04. 10. 2022 v 23:46Off-line shiroReloded  (30/178/85)
Já mám hodně hetero kámošů, když si po pátým pivu začnou stěžovat na krev v umyvadle a poházený tampony po koupelně, tak většinou nakonec sami uznají, že jsem na tom líp jak oni.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
04. 10. 2022 v 23:53Off-line Anonym
Shiro - no jenže v jejich případě to je výběrem špatné partie, nicméně čistě statisticky vzato, oni mají daleko větší šanci potkat ženu, která jim bude více vyhovovat, než ty abys potkal takového gaye.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
05. 10. 2022 v 00:27Off-line shiroReloded  (30/178/85)
Anonym: a ty si myslíš, že si vybrali špatnou ženu na základě jiných mozkových procesů, než těch, které tebe přitahují k mužům? Všichni jsme zvířata a pokud jde o sex, rozhodují za nás naše pudy.
Dám ti teď jednu radu, o které vím, že funguje: Věř a bude ti dáno.
Pokud uvěříš, že si najdeš partnera, tak ho najdeš. Pokud budeš věřit, že zůstaneš sám, tak zůstaneš.
Chceš-li cokoli ve svém životě změnit, začni změnou svého myšlení.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
05. 10. 2022 v 03:46On-line toce  (58/170/95)
Milý tazateli, stýskáš si že tě život vrhl někam kam si nechtěl a že nejde podle tvých představ, ale o tom život přeci je. Život je nepřetržitá řada průserů nepravidelně po sobě jdoucích.
Pravděpodobnost, že si najdeš partnerku která chce budovat vztah, konkrétně s Tebou (tedy pokud bys byl heterosexuál) je ještě menší než těch 5%. Aby byl vztah spokojený musí si partneři sednout alespoň ze 60% a protože se při výběru naše tělo řídí hlavně čichem, najít si takovou partnerku je asi 2%. Při zamilování jde rozum stranou a na protějšku vidíme jen samá +. Samozřejmě to není lepší ani v gay komunitě, jen chci říct že tvá představa měla do reálného naplnění hodně daleko. To že jsi kolem sebe několik žen takových viděl, je jenom tím že Tvé přemýšlení o nich nenarušovali feromony.
To že jsi gay, neznamená že nemůžeš prožít šťastný život. Nejdůležitější je aby ses naučil mít rád sám sebe takového jaký jsi. To kým jsi nezměníš. Pokud z toho budeš nešťastný, bude s Tebou nešťastný i každý s kým bys navázal vztah. To platí i o sexu. Vychází-li z lásky jsou k sobě partneři natolik ohleduplní že si při něm neublíží. Měj se fajn a měj se rád.
05. 10. 2022 v 05:07Off-line iglw  (48/172/77)
Jen jedno vypíchnu,že se mýlíš---je nás daleko více,než 4-5%!
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
05. 10. 2022 v 12:07On-line francjosef  (67/169/72)
Každý mladý má jistě problémy s orientací, ale záhy poznáš sám, že to má i své výhody a pozitiva. Na seznamce a nebo na ulici nejspíš partnera nenajdeš, ale existují různé skupiny turistů, kde je daleko větší časem poznat když ne partnera tak aspoň kamaráda a přes ně i další. Nemyslím tím sexy turistika, ale najít partnera pro život. Protože na tyto akce nechodí prostituti
05. 10. 2022 v 12:15On-line francjosef  (67/169/72)
Anonym budeš se divit znám dost páru co jsou spolu o hodně víc let než 10 . O nich se moc neví, protože nemám potřebu se tím chlubit na veřejnosti. Mají svůj spokojený život , koníčky a podobně.
Znám i pár co jsou spolu 39 l. A co víc nemaj potřebu brát nikoho do trojky a podobné aktivity.
Žijí čelí život na vesnici a i já měl vztah přes 10 l. Bohužel pak skončil
05. 10. 2022 v 15:21Off-line i8051  (53/184/97)
Jez1920FC22 (59/196/-)
Líbili se mi klucí od mala ...
------------------
Jo, to vime, od mala do 16 let ... :-)
05. 10. 2022 v 16:24Off-line onlip  (61/180/84)
Frantisekatom (43/-/-)
Existují možnosti...
----------------
Pro chlamydii Tedyberovou zjevně existují mentální možnosti, jak se stát mužem-gayem.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
05. 10. 2022 v 17:37Off-line Rakosnicek69  (21/186/82)
Řekni mi Soňo o něm co víš? Docela mě zajímá ten váš příběh, proč se to dostalo až sem. Od něho se nic nedozvím a mě to zajímá.
05. 10. 2022 v 17:47Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
Docela mě zajímá ten váš příběh, proč se to dostalo až sem.
- příčiny musíš hledat už v jejím dětství; to není normální, že se matka od rodiny chodí vykecávat na gayweb, tváří se u toho jako chlap a i když ji už milionkríát vyhodili, loguje se sem umanutě zas a znovu
05. 10. 2022 v 17:55Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
Frantisekatom (43/-/-) NOVÉ
Řekla jsem x krát, že klidně si nechám Nick tedybera
- a pověz mi, drahá Soňo, co by se tím změnilo? Přestala bys být ženskou a stal se z tebe chlap?
- a věř mi, sexuální klid bys ve tvém případě měla kdekoliv, kam vlezeš
05. 10. 2022 v 21:33Off-line Jack-Horn  (101/-/-)
Že se mi líbí kluci jsem věděl už od dětství (líbil se mi víc princ než princezna).
Celý život jsem toužil po plnohodnotné rodině, tak jsem to v sobě dusil. Občas jsem v opilosti s někým ulítl, a pak jsem měl šílené výčitky..
Oženil jsem se, a zplodil dvě děti.
Po 11 letech jsem se rozvedl, dalších deset let žil sám, a pak jsem potkal dva kluky, kteří spolu regulérně žili.
A to ve mě něco zlomilo.. Nepřiznal jsem to svému okolí, ale přiznal jsem si to sám sobě..
Dnes jsem na tom tak, že minulost se ženami mám uzavřenou, mám dva super syny (kteří ale o mé orientaci nemají tušení), a já tak trochu začal nový život s jinou sexuální orientací..
05. 10. 2022 v 23:41Off-line onlip  (61/180/84)
Dalnyvychod (31/-/-)
... jeden zákazník, který jezdí často tankovat, nespočetné mi dělal návrhy ...
--------------
Těžký humor! Tedybera, která na sebe musí upozorňovat na gay poradně, fabuluje o nezměrném zájmu mužského pokolení :D :D :D :D
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
08. 10. 2022 v 13:48Off-line MysiakPipo  (102/176/60)
Dúfam, že nájdeš pokoj a šťastie. Nie je to nemožné, tomu ver, aj keď teraz sa ti to zdá asi nepredstaviteľné. Ja som to zvládal, vlastne nezvládal, hrozne hrozne ťažko. Chcel som mať rodinu - tú tradičnú ;), žil som tým ideálom a navyše som nesmierne zle niesol, že nespĺňam ten mužský archetyp rytiera-bojovníka, ku ktorému som vzhliadal od útleho detstva cez literárne a filmové diela, a ktorý ma tak veľmi priťahoval.
Niečo sa zlepší časom/vekom samé od seba, na inom ale budeš musieť zapracovať, nespadne to iba tak z neba. Teraz to určite nedokážeš tak vnímať, ale naozaj stačí vymeniť optiku, začať si vážiť samého seba, mať sa rád a to zmení nielen tvoje sebahodnotenie, sebadôveru a dodá ti sebavedomie, ale aj pozitívnejšie začneš pristupovať k druhým ľuďom. Musíš si uvedomiť, že platí to heslo: človeče pomôž si, aj pán boh ti potom pomôže. A aj keď je život gaya stále objektívne o čosi ťažší, už sa to (aspoň v našich podmienkach) ten rozdiel minimalizuje, rozhodne nie je pravda, že keby si sa narodil ako heterosexuál, nemal by si problémy. A ak aj náhodou nie partnerské, riešil by si v živote zas celkom iné ťažkosti. Život je skrátka "boy" ;) A uterák do ringu netreba hádzať.
08. 10. 2022 v 18:07Off-line BussterX  (103/130/150)
Nebo taky se z něj možná stane masový uchylný vrah který bude nenávidět gaye a bude si z kůže zamordovaných gayů šít kabelky :D gayů je tři p***le, ale bejt masovej vrah, to už je něco... dobře zapřemýšlej, co si vybrat... 8)
08. 10. 2022 v 18:15Off-line Rakosnicek69  (21/186/82)
Onlip (59/180/85) NOVÉ
Dalnyvychod (31/-/-)
... jeden zákazník, který jezdí často tankovat, nespočetné mi dělal návrhy ...
--------------
Těžký humor! Tedybera, která na sebe musí upozorňovat na gay poradně, fabuluje o nezměrném zájmu mužského pokolení :D :D :D :D


A onlip spamující v každém vlákně Tedybera na sebe vůbec neupozorňuje xD
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
09. 10. 2022 v 11:09Off-line MysiakPipo  (102/176/60)
Bus - všetci si stále pletú pojmy, preto to musím uviesť na pravú mieru. Ty myslíš sériového vraha, tí vraždia takrečeno v sérii ;) skrátka a dobre postupne - z takého či onakého dôvodu ich to napĺňa. Masový vrah ale zato zamorduje naraz pri jedinom a ojedinelom incidente väčšie množstvo ľudí (ostreľovač na streche, bombičkár v obchoďáku, nasratý študentík v škole a pod.).
09. 10. 2022 v 11:20Off-line BussterX  (103/130/150)
Ajo vlastně, to je fakt... to tak dopadá, když si tady s váma píšu takříkajíc na půl huby a myslim na něco jinýho u toho :D
09. 10. 2022 v 11:25Off-line BussterX  (103/130/150)
Ty myšáku, a myslíš, že je tento titulek správně , nebo k němu máš nějaké výhrady ohledně terminologie? https://www.i60.cz/…h-20-stoleti?…
09. 10. 2022 v 11:26Off-line MysiakPipo  (102/176/60)
Hm, Bus, ja si myslím, že to bol spešl prípad toto tuto :D
Asi by som ho klasifikoval ako "masaře", ktorý pracuje rád v sériách...
09. 10. 2022 v 11:27Off-line BussterX  (103/130/150)
Lmao
09. 10. 2022 v 18:45Off-line Frankie11  (19/174/51)
Ehm taky vám přijde ten přísúěvek jako směs údajů ze stastik a wiki?
a ten styl, trochu, ehm, šroubovitý, eh, sry...

Zaprvý, těch 5procent je špatně...

Navíc prakticky neexistuje ani spontánní sex a naše tělo není na anální sex přizpůsobené a jsou zde zdravotní rizika, která u vaginálního sexu nehrozí (poranění, narušení správné funkce sliznice konečníku atd.).---
eehm, tohle bude pro někoho zkušenýho, ale i se ženou se dá ledacos poranit atd...Tohle fakt zní jako trolling no offence....
--O to těžší to pro mě je, když ve svém životě jsem potkal ženy, které by pro mě byly po všech stránkách do vztahu ideální, ale můžu s nimi mít nanejvýš vztah přátelský, protože partnerského nejsem kvůli své orientaci schopný (nedokázal bych uspokojit všechny její potřeby a ona ani ty mé)--

Tak já mám výhodu, že nejsem rodinnej typ a nebyl bych ani jako hetero...
povaha je furt jedna....moji rodiče taky nebyli...
a potřeby má každej jiný...
já třeba v porovnováním s ostatníma mám menší ehm, libido...a holky můžou mít taky rozdílný...ale když je chceš jen jako kámošky, tak to tak ber a je to...
a přítele si třeba někdy najdeš a to manželství a adopce už půjde :-)))..
09. 10. 2022 v 23:39Off-line onlip  (61/180/84)
Netolice (70/-/-) NOVÉ
... byl 30 let ženatý ... teď ji ve mně vidí , proto mne tu pět let pronásleduje.
---------------
V tobě nelze viděl víc než hnilobu a plíseň, v žádném případě ne mou choť, kterou držím v úctě.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
09. 10. 2022 v 23:49Off-line onlip  (61/180/84)
Netolice (70/-/-) NOVÉ
... nebudu podvádět....prostě jsem na úrovni:))))
------------------
Krutý humor :D Plesnivá bréca si nechá 20 let vytápět sluj přes zeď od sousedů, kluky pošle v neděli místo oběda do KFC s poukázkou od sociálky - a je na úrovni. :D :D :D
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 10. 2022 v 00:02Off-line BussterX  (103/130/150)
Vypráskal bysem vás vocaď voba a byl by konečně klid tady, bohužel to tady ta stará předpotopní 20 let stará seznamovací reklamní žumpa neumí a nechce řešit -_-
10. 10. 2022 v 00:13Off-line BussterX  (103/130/150)
Lipeńák je sice psycho ale na rozdíl od tebe sem patří, ty náno, kdybys ustoupila a vypadla dávno tak je tady klid, co si tady furt dokazuješ ty blbko, akorát tomu psychoušovi děláš fackovacího panáka na kterým se může denně vyřádit, odpal soňo a bude klid
10. 10. 2022 v 00:13Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
.až bude pryč bude tu klid, nemám potřebu na někoho útočit ..
- no ty tu hlavně nemáš co dělat
10. 10. 2022 v 00:17Off-line BussterX  (103/130/150)
Tak seš p**a
10. 10. 2022 v 00:21Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
A jejda, kterou část pravidel myslíš?
"Server www.nakluky.cz (dále jen Server) je webová služba, která je svým zaměřením určena pro gaye"?
10. 10. 2022 v 00:32Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
Ty nejsi trans, ty jsi vymaštěná p**a.
10. 10. 2022 v 00:38Off-line BussterX  (103/130/150)
Největší p**a je tady majitel tý žumpy a i***t je každej kdo eště nemá instalovanou blokaci reklam, to by ho snad konečně donutilo se tady tý žumpě trochu věnovat a ne se jenom starat o reklamu -_-
10. 10. 2022 v 00:47Off-line onlip  (61/180/84)
Netolice (70/-/-)
Nemohla jsem se vyjadřovat hnusné o transkach když jsou mi ukradené)))))
------------------
Hnusně, tak jest.
Stěžovala sis, že tě strašně obtěžovala a jak ti to bylo odporné - neboť všichni po tobě nesmírně touží, jak víme.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
11. 11. 2022 v 21:04On-line Insomniac81  (42/180/85)
Úplně v klidu, KLuci se mi vzdycky líbili víc. Byli hezcí namakanější. Spolužačky jak nosily ty trička s holými břichy to mi přišlo absolutně nechutné
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
11. 11. 2022 v 21:48Off-line onlip  (61/180/84)
Dinosa (71/-/-) NOVÉ
Je pravda, ze mne obtěžovala svými sexuálními narážkami nymfomanka lesba...
----------------
Ta fixní idea, že po nemyté olezlině někdo touží :D :D :D
Po jejím nechutném popředí, které rve řidičům na přední sklo, aby si vymohla tuzéra :D
11. 11. 2022 v 21:56Off-line klucinek  (33/176/75)
Papá filcko, je čas tě vypařit do propadliště dějin...
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload