Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Dříve bych si to představil nedokázal, ale poslední dobou...

08. 10. 2022 v 14:39Off-line Anonym
Tak jsem tady hodně často četl takové ty příběhy jak někdo miluje kolegu spolužáka apod. No tak jsem v tom teď asi taky. Kolega, kamarád, asi 10 let nemá holku :D...dříve bych si to představil nedokázal, ale poslední dobou... je to hezkej kluk a poslední dobou si uvědomuju že jsem se do něj asi zamiloval. Což mě hrozně sere, často na něj myslím, na jěho úsměv a na to jak jsme spolu. Jako proč k***a :D nechci není na to čas a jaká je pravděpodobnost když by na to přišlo...

Posral jsem si to sám, měl jsem si někoho najít, kašlal jsem na to. Myslel jsem si že v mém okolí momentálně není nikdo kdo by mě mohl nejak brát, ale ukázalo se že asi je aniž bych chtěl.
Nechci nic poradit, prostě to nějak je a nějak to přejde, ale štve mě to. Proto je lepší si někoho aktivně najít a mít vyřešeno než tohle.

Ale je to zajímavý, jakokdyby to tělo/mozek mělo podvědomně prostě potřebu s někým být, proč to vzniká tyhle pudy, to nemůžu mít chvíi klid? -teda jsem ho teď měl celkem dlouho, ale i tak...

Nemám to teď komu říct tak jsem to napsal aspoň sem :D Zbytek je mi celkem jedno, ani k tomuhle není co říct, k tomu není komentář, prostě to tak je mojí chybou.

Snad to zase brzo přejde a bude :-)
Nebo už prostě začít se seznamovat aktivně.

Dávám to anonymně radši protože to chci jen napsat, nevím co víc k tomu jako :D

...btw strávili jsme plno chvil sami a bylo to fajn. ikdyž poslední dobou teda to trochu zaskřípalo ale i tak prostě...
08. 10. 2022 v 15:22Off-line catholic  (102/-/-)
Nemyslím si, že treba ignorovať pocity. Skôr sa s tým treba podeliť, ale asi aj inak ako anonymne v poradni. Je fajn to dať zo seba von. Každý túži po láske.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
08. 10. 2022 v 16:52Off-line WileECoyote  (35/178/-)
Takových kolegů se mi líbilo... Po příchodu domů je třeba ten pocit řádně zapít a odhonit. Šance, že je gay, že se mu budeš líbit a taky že je nezadaný, je naprosto mizivá.
08. 10. 2022 v 23:33Off-line iglw  (48/172/77)
Každý den o samotě je nedobrý!Začni hledat toho pravého a žádné výmluvy,ani to,že ses "zamiloval" do kolegy!!Smrdí tu průserem,radši mimo práci ne Tebe čeká ten pravý!!Iniciativa,jo??!!
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload