Vztahy na dálku
24. 10. 2022 v 00:11 Anonym
Čau... asi tohle “téma” potkalo mnoho z vás, ale mám proste dilema.Poznal jsem moc úžasného kluka byli jsme spolu venku proběhli i polibky, sympatie je úžasná, máme podobné názory a humor a také dobře si rozumíme. Pouze to má malinký háček a to právě ten že jsme od sebe daleko. Já vím že láska hory přenáší a člověk je zamilovaný takže to vidí vše růžově ale v dnešní době bych řekl ze je to ještě větší problém ta dálka... já chodím na výšku a on pracuje na velmi dobré pozici takže společné volno a to se vidět a dojet za tím druhým je docela náročné (jsou samozřejmě i horší případy ) takže by jsme se viděli tak 1 do měsíce na max 2-3dny. Nechci ho ztratit ale zároveň nechci aby jsme se takhle “trápili” budu rad když se někdo podělíte o své zážitky/zkušenosti jak jste se rozhodli vy atd.
S expřítelem jsme za sebou jezdili 200km každý druhý víkend celý první rok a dalo se to :) Pak jsme se tedy odstěhovali do Prahy a byli spolu 7 let , takže asi záleží, jak moc Vás to k sobě táhne, ale fungovat to může.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
To je na pikaču, jezdit mhd 45 minut někam daleko na opačnou stranu města, takovej vztah fakt nemá cenu. Najdi si někoho blíž.... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.