Zápach předkožka

29. 10. 2022 v 19:01
Anonym

Ahoj, mám problém, když stáhnu předkožku, nepříjemně to pod ní zapáchá, ale když si žalud i předkožku pořádně umyju, zápach se dostaví za pár minut znovu.
Je to normální nebo se jedná o problém, případně jak ho řešit?
Je to normální nebo se jedná o problém, případně jak ho řešit?

No já to mám stejně když mám penis zrovna nejak zrudly a bolaví to se mi to tak děla jak tobě jestli te to taky boli a mas ho narudly tak za par dni to přestane
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

MatsssO a nebylo by lepší zajít za doktorem. Je tam určitě zánět a ten se sám nevyléčí . Jen se z něho stane chronicky. Ten zánět je v měchýři a nebo ledvinách
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Doporučuji nosit trvale staženou předkožku a máš jednou provždy po zápachu, zarudnutí a zánětu.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Zápach
----------
To bude nejspíš jen obyčejná chcanka....:-)
----------
To bude nejspíš jen obyčejná chcanka....:-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Filcky nejsou Jezino na zaludu, koukam, ze tapes i zde ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Koukni se na Google tam najdes dneska vsechno
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Můžou být kvasinky. zkus clotrimazol. namazat po sprše pod suchou předkožku, aspoň týden v kuse. mazat i když už to je lepší třeba po 3 dnech. ať je zlikviduješ pěkně všechny ;) dá se to koupit v lékárně za pár korun bez předpisu.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jen klidně experimentujte
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

S těmi mastičkami naslepo bych byl opatrný, protože si tam člověk vybije jedno a přeroste jiné.
Spíš bych volil hypermangan a oplachy v růžovém roztoku z něj.
Žádné mýdlo pod předložku nepatří. Vodou a pořádně mnout prsty - hlavně ten žlábek a kolem uzdičky a pořádně vysušit.
A když při močení nebudeš předkožkovový vak vyplachovat moči, ale stáhneš si aspoň trochu předložku - zlepšení se dostaví a masařky okolo lítat blahem fakt nebudou;-).
Pokud se to nezlepší, jedině doktor.
Spíš bych volil hypermangan a oplachy v růžovém roztoku z něj.
Žádné mýdlo pod předložku nepatří. Vodou a pořádně mnout prsty - hlavně ten žlábek a kolem uzdičky a pořádně vysušit.
A když při močení nebudeš předkožkovový vak vyplachovat moči, ale stáhneš si aspoň trochu předložku - zlepšení se dostaví a masařky okolo lítat blahem fakt nebudou;-).
Pokud se to nezlepší, jedině doktor.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Stačí do žlábku za žaludem mazat Betadin, je to dezinfekční mastička a máš po problému...
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Smrdí vám č***ky protože se málo modlíte 8)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.