Může mít gay sex s holkou?

15. 11. 2022 v 19:50
Anonym

Mám takový problém, nejsem jistý se svojí orientací a láká mě vyzkoušet sex s holkou. Myslíte jsi, že to muže fungovat? Když jsi koupím, nějaký posilovač erekce?

Jestli si potřebuješ koupit posilovač erekce aby jsi zvládl oprcat babu, pak ušetři prachy. To je odpověď. Kdyby tě rajcovali i baby, nepotřebuješ to.
Souhlasím - 15 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ty nedělej to, jak si jednou zaprcáš s babou, tak už nebudeš chtít nic jinýho... takových případů jsou mraky... kluk dospívá, myslí si že je gay, pak si založí vztah, registruje se s partnerem, adoptují si dítě, chodí na gayprůvody pod duhovou vlajkou, pak se jeden někde ožere, nechá se svést babou a najednou si uvědomí, že je heterák, uteče od svýho partnera k babě a zcela rozvrátí tradiční gayrodinu -_-
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jako sorry, ale trošku oxymoron. On má ten rákosník pravdu.
Pokud tě láká sex s holkou, tak na to žádnej posilovač čehokoliv nepotřebuješ, protože by se ti postavil i bez něj. A pokud potřebuješ, tak tě to evidentně až tolik neláká. Proč chceš š***t s holkou, když by sis musel nějak uměle vypomáhat k tomu, abys to vůbec zvládl?
Pokud tě láká sex s holkou, tak na to žádnej posilovač čehokoliv nepotřebuješ, protože by se ti postavil i bez něj. A pokud potřebuješ, tak tě to evidentně až tolik neláká. Proč chceš š***t s holkou, když by sis musel nějak uměle vypomáhat k tomu, abys to vůbec zvládl?
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ovce má taky p***l 8)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

S holkou to klidně zkus, bez posilovače. Když ti z ní nehoupne, tak prostě nepřejdeš na další metu ...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Furt eště tady sou ty ofce... mysli na to... 8)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ještě si to splete měšťák s beranem a zase se o orientaci nic nedozví
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jezina zas rozdává svoje hraběcí rady.
I když do p***le, tak furt je to holka.
I když do p***le, tak furt je to holka.
Nahlásit

Tak jako neměl by, nepřijde mi to moc slušné. Anebo to pak už tedy není gay.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jasne, zkus a dej vedet report ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jez1920FC22 (59/196/-) NOVÉ
Pokud jí budeš píchat do p***le, posilovač nebudeš potřebovat.
- kolik jste těch holek takto opíchal, pane jez?
Pokud jí budeš píchat do p***le, posilovač nebudeš potřebovat.
- kolik jste těch holek takto opíchal, pane jez?
Nahlásit

Mě to pobavilo, správnej suchej humor, dávám mírně zvrácenej bod.
Nahlásit

Anonym
-------
Může, stejně jako jej může mít s dalšími 72 pohlavími.
-------
Může, stejně jako jej může mít s dalšími 72 pohlavími.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Otázkou je, jestli se Ti vůbec topoří, tedy i při sexu s mužem.
Nahlásit

NE.U mě. A to bych měl mít nejvíc libida - nebo podle někoho je to až 21-25 let, nevím.
Pokud jo, bude to asi bisex. I když Kovy třeba v té jeho knize psal, že měl holky, což nechápu teda...:-)))...prý že kvůli okolí, no mě by nepřesvědčili, chudák holka by měla smůlu.../nemám v plánu mít holku takže poho/
Ale fakt jakože lidi říkali, že jseš "sukničkář" a člověk by na to nalítl a pak nic...to asi nechce nikdo...
Pokud jo, bude to asi bisex. I když Kovy třeba v té jeho knize psal, že měl holky, což nechápu teda...:-)))...prý že kvůli okolí, no mě by nepřesvědčili, chudák holka by měla smůlu.../nemám v plánu mít holku takže poho/
Ale fakt jakože lidi říkali, že jseš "sukničkář" a člověk by na to nalítl a pak nic...to asi nechce nikdo...
Nahlásit

Áno, môže...
mal som sex so sebou :D
mal som sex so sebou :D
Nahlásit

To ani tak né, jednou mě jeden gay při trojce s příťou taky šoustal a bylo to úplně boží. Měl úplně fantasticky tvarovaný p**o a ten žalud jak do mě zajížděl...když si na to vzpomenu ještě teď sem vlhká.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Pravděpodobně je to i dost možné, že nějaký gay oprcá holku, teda holku co je vlastně kluk, ale kdo ví co to vlastně je xD https://ctrlv.cz/iCrR
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Z me zkusenosti . Pri holkach mne taky stoji no pri muzich jeste lepe,no kdyz mne pri holce stoji nedookazu ho pouzit , proste to nejde . Kdyby se ta holka chovala jako muz, tak ji podlehnu urcite... :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.