Sen o někom

Chci se vás zeptat myslíte si, že může něco znamenat když se mi zdá o člověku kterého jsem v životě neviděl.
Ale má stejné jméno jako můj bratránek (Andrej) že jsme k sobě něco cítily jen já se choval jako vůl že jsem na něj strašně tlačil a dál už nevím protože jsem se probudil. Možná si mnozí z vás řeknou že je to pitomina kterou jsem si vymyslel ale píši to za čerstva dokud si to ještě pamatuji.
Ale má stejné jméno jako můj bratránek (Andrej) že jsme k sobě něco cítily jen já se choval jako vůl že jsem na něj strašně tlačil a dál už nevím protože jsem se probudil. Možná si mnozí z vás řeknou že je to pitomina kterou jsem si vymyslel ale píši to za čerstva dokud si to ještě pamatuji.

Odehrávalo se to dle snu na Slovensku a já jsem nevěděl jak se chovat a tak jsem šel na to opatrně avšak po nějaké době když jsem zjistil že také ke mě něco cítí také tak jsem začal na něj tlačit jak to vydí a tak. A poté si pamatuji rozhovor kdy se ho na to zeptám a on mi řekne že si toho všiml že mezi námi něco je ale že se o tom nechce bavit teď.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Dokonce jsem se jen namátkou podíval na horoskop a ten říká:
Láska a přátelství
Den budete mít o to hezčí, pokud si dnes dopřejete setkání s někým milým a sympatickým. Jistě víte, kdo by to měl být.
Láska a přátelství
Den budete mít o to hezčí, pokud si dnes dopřejete setkání s někým milým a sympatickým. Jistě víte, kdo by to měl být.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Slovensko? Andrej? To musi bejt desny, mit sny o Babisovi ... :-)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Icko neposlouchej, sny jsou důležité a někdy můžou mít i důležité informace nebo poslání a nebo něco z čeho by jsi měl mít příklad, já bych na něj dal a zkusil to, nic tím neztratíš jen můžeš získat
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

No a co mi říká že bych se měl s někým sympatickým sejít no nevím prvně by někdo musel chtít a bavit se se mnou
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Mně taky napadl tamten i když znám od vidění ještě jednoho z těch ekostávek...:-))))
Tak třeba někoho potkáš jen bude mít jiný jméno...
na tom asi nesejde...ledaže by to bylo děsný..to se dá mít nick třeba...
Tak třeba někoho potkáš jen bude mít jiný jméno...
na tom asi nesejde...ledaže by to bylo děsný..to se dá mít nick třeba...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nikdosss, prostě jsi nadrženej, někoho si najdi, zašukej si a bude ti fajn.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Peta80 (42/187/-)
V 17ti když je ještě pod zákonem? Tak to je dobrá rada, o tebe by se měli zajímat orgány činné v trestním řízení..... :-)
V 17ti když je ještě pod zákonem? Tak to je dobrá rada, o tebe by se měli zajímat orgány činné v trestním řízení..... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit

V 17 už není pod zákonem, ty pitomče. "Pod zákonem" je do patnácti, do osmnácti je to trestné jen když je to prostituce.
Hlavně že si ke každé sračce, co vypustíš z huby, dáš sám sobě plus.
A abych nezapomněl... Maminka ti vzkazuje, že jsi p**a a máš si vylízat p***l do sucha.
Hlavně že si ke každé sračce, co vypustíš z huby, dáš sám sobě plus.
A abych nezapomněl... Maminka ti vzkazuje, že jsi p**a a máš si vylízat p***l do sucha.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Vajco, jsi trapnej až to bolí. Zajímalo by mě, jestli bys mi někdy tyhle svoje hovna řekl do očí. Ale na to ty nemáš, ty sračko. Ty seš malej, chudej zdechlej buzyklista, kterej umí jen nadávat na internetu. V reálu jseš ubohá uťápnutá nula.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Vieš o tom ze v sne si nedokážeš vymyslieť človeka? Niekde si ho stretol len si to nepamätáš ale tvoja myseľ hej
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

TommenBaratheon (19/174/74)
Maminka tě zj*bala a teď máš zaracha? Tím se vysvětluje, proč vyšiluješ jako afektovaná hysterka.....:-)
Maminka tě zj*bala a teď máš zaracha? Tím se vysvětluje, proč vyšiluješ jako afektovaná hysterka.....:-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Ale kdeže. Jen jsem prostě alergickej na d***lní řeči, to je celý.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Vajco se mentálně zaseklo v minulém tisíciletí...
Nahlásit

Vajco je momentalne mentalne zasekle ... :-)
Nahlásit

TommenBaratheon (19/174/74)
TomemMamanék nejprve otravuje v soukromých zprávách a když na ně nereaguju tak si mě zablokuje. Tomuhle říkám chlapské jednání.....fňuk :-)
TomemMamanék nejprve otravuje v soukromých zprávách a když na ně nereaguju tak si mě zablokuje. Tomuhle říkám chlapské jednání.....fňuk :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jsem ti jen napsal, ať mi to přijdeš říct face to face. Ale k tomu ses neměl, tak co s tebou, ty "chlape". Máš strach, že bys dostal po papuli, co?
A aspoň mi takhle nemůžeš dávat samoúčelný mínuska. Aspoň z toho jednoho z tvých X profilů.
A aspoň mi takhle nemůžeš dávat samoúčelný mínuska. Aspoň z toho jednoho z tvých X profilů.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Sny se mohou promítnout i do budoucnosti v podstatě ve snech můžeš vidět budoucnost a zachováš se úplně stejně takže něco jako varování
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jo,je Ti sympatický,tak to v reálu klidně zkus mu říci o snu privátně!
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.