Jak zvětšit penis?

Dá se zvětšit chirurgicky. A nebo se zkus oholit a hned se bude zdát větší... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ne, me 19 staci ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Jako školáci jsme měli oblíbenou průpovídku: "Máš ho malého, nezoufej. Strč ho do úlu a zabouchej." Teď to ale nedělej, je zima. Musíš počkat do jara, až se včely probudí ;-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Kup si lupu. Budeš za většího kkta, než jsi :sD a vůbec... kolik ti měří?
Nahlásit

Pravděpodobně nemáš malé p**o, jen on moc velkou díru :-P
Nahlásit

Zlato, dnešní plastická chirurgie dokáže zvětšit prakticky cokoli... teda krom mozku :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

To je fakt, co s velkym k***tem. Uz tu mame Jezinu ... :-)
Nahlásit

Já bych dal zákaz Denise jezinové navštěvovat profily mladistvých. Aby taky přišel na jiné myšlenky.
Nahlásit

No chcou ale ne od tebe
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jste pane Jez opravdu prase :/
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Smiř se z velikostí svého ocasu,když tak se ohol a je to!Jinak žádné experimenty nedělej!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ano ode mnĕ to sedí já vám žádné prasárny nepopisoval souromnĕ a ani tady nic takového nepíšu :/
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jezi ale on ti jen odpověděl na tvou praseckou otázku
Nahlásit

Myslím, že to "rád uskutečnil" sis trochu domyslel
Nahlásit

No on od tebe uz diky tobe vycouval davno, takze tvy couvani diky nam uz postrada smysl :-)
Navic kdyz uz jsi v potu tvare nasel jako dukaz jeho "prasactvi" tuhle jednu normalni odpoved na tvoji otazku, tak to moc teda neprasil. Je to slusnej kluk. Ty jsi ale jiste praeil, stejne jako s ostatnimi detmi, ktere zde zverejnili tvoje prasacky texty ... :-)
Jinak sukani je prasarna? Naopak je to skvela sexualni cinnost, kterou provozuji stamiliony lidi, jen ty o ni pises nesmysly. Mozna kdybys to nekdy v sexu konecne zazil, coz se uz ale nestane, vedel bys to taky :-)
Na starym kole se mozna nauci dobre jezdit, ale ty nejsi stary kolo, ty jsi rozvrzana a rezava trikolka ... :-)
Navic kdyz uz jsi v potu tvare nasel jako dukaz jeho "prasactvi" tuhle jednu normalni odpoved na tvoji otazku, tak to moc teda neprasil. Je to slusnej kluk. Ty jsi ale jiste praeil, stejne jako s ostatnimi detmi, ktere zde zverejnili tvoje prasacky texty ... :-)
Jinak sukani je prasarna? Naopak je to skvela sexualni cinnost, kterou provozuji stamiliony lidi, jen ty o ni pises nesmysly. Mozna kdybys to nekdy v sexu konecne zazil, coz se uz ale nestane, vedel bys to taky :-)
Na starym kole se mozna nauci dobre jezdit, ale ty nejsi stary kolo, ty jsi rozvrzana a rezava trikolka ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Takže, když jsem mu napsal, že ho chci š***t, tak jsem mu vlastně nabídnul skvělou sexuální činnost, jako těm, co mě označilo za prasáka. Velmi dobrá úvaha i8051.
A neurážej. Taky budeš stará rozvrzaná a vychlastaná ropucha v neoprenu. . . .:-)
A neurážej. Taky budeš stará rozvrzaná a vychlastaná ropucha v neoprenu. . . .:-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tohle je ale něco jiného....59 a 16 je hnus
16 a 16 super, 59 a 59 super....už vidíš ten rozdíl?
16 a 16 super, 59 a 59 super....už vidíš ten rozdíl?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

No a co já s tím? Teď supervajze snížil laťku z 59 na 50. Už vidíš ten rozdíl?
Nahlásit

Teď to okomentuj ty chtráku Fgiku.
Žádný 16-16, nebo 59-59. Ale 16-50. To bude jízda.
Žádný 16-16, nebo 59-59. Ale 16-50. To bude jízda.
Nahlásit

Jezino, fakt ti není hloupý psát ze dvou profilů? Neříkal jsi náhodou, že ten jeden rušíš a nebudeš ho už používat?
Nahlásit

No tak 16 a 50 je taky celkej z mého hlediska hnus...ale co. Hlavně, že to nebudeš ty....starej, zlej, prasáckej kozel, kterej dělá vše dobře a všichni jsou proti němu....jako školník
Nahlásit

On jen zjistil že u šedesátníka je velká šance že bude trpět demencí tak dá šanci aspoň padesátníkům až nakonec třeba zjistí že vrstevníci sou nejlepší volba
Nahlásit

Žádost je podaná. To, že si dávaj načas (2 měsíce), když stačí jedno kliknutí, za to já nemohu. Ostatně přečti si podmínky a pak k***izuj.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Nejvíce mě zaráží, že sám tvrdí, že staří roznášejí pohlavní nemoci sexem a přitom jim sám leze do p***le.
Nahlásit

Jak víš, že někomu leze do postele? Ty mu u toho svítíš?
Nahlásit

Napsal mi to. Že má nového přítele. Tak jsem mu ho popřál.
Nebude š***t mojí p***l, ale jeho. Prý je moc hodný. Se nedivím.
Nebude š***t mojí p***l, ale jeho. Prý je moc hodný. Se nedivím.
Nahlásit

A nepsal i to že je panic? A stihli ste si poslat aspoň fotky ocásků?
Nahlásit

Fotku ocásku neposílám. Ocásek pouze zakládám do dirky.vhodnému vybranému zájemci.
Respektive příjemci.
Respektive příjemci.
Nahlásit

Kolik těch vhodnych uz bylo za posledních 40 let?
Nahlásit

To by se dalo spočítat na prstech jedný ruky.
A co je ti do toho?
A co je ti do toho?
Nahlásit

Dobrá. . . . . kolik mrkví skončilo v tvým análu za posledních 10 let?
Nahlásit

Možná i na prstech žádné ruky
Nahlásit

Jenom sem zvídavej. Pomáhat ti nesmím a ptát se taky na nic nesmím tak co mám dělat?
Nahlásit

Připravovat zeminu do sadbovačů.
Bude brzo jaro.
Bude brzo jaro.
Nahlásit

Za dva měsíce zasadím pár paprik a mám další dva měsíce čas takže v klidu. Všechno stíhám
Nahlásit

Profil Jez nebyl jeste smazan proto, protoze se o nej jiz zajimaji jiste instituce. Je to pry zajimave cteni ... :-)
Nahlásit

Máš skleníky na rychlenou zeleninu, nebo vše sázíš ven?
Nahlásit

Před minutouOn-line i8051 (51/184/97) NOVÉ
Profil Jez nebyl jeste smazan proto, protoze se o nej jiz zajimaji jiste instituce. Je to pry zajimave cteni ... :-)
Souhlasím - 1 • NesouhlasímNahlásit
To jsi vyčetl v jakém oběžníku?
Souhlasím - 1 • NesouhlasímNahlásit
To jsi vyčetl v jakém oběžníku?
Nahlásit

To se brzy dozvis, jak se ten obeznik jmenuje, jen co zacne obihat ty spravne urady. Neboj, nevynechaji te, dostanes to v modry obalce ... :-)
Nahlásit

Ostatně tvé komenty jsou prý také velmi zajímavé počteníčko.
A není jich málo.
A není jich málo.
Nahlásit

To jiste jsou. Ale nebalim v nich 14-15 lete deti a nenabizim jim pero za rum na brisku ... :-)
Nahlásit

Technická - od soudu to chodí se zeleným pruhem.
Modrá obyčejně nic závažnýho neznamená.
Modrá obyčejně nic závažnýho neznamená.
Nahlásit

Jezino mám i skleníky
Nahlásit

Jezino, před týdnem mi pod rukama umřela rozšrotovaná ženská po autonehodě, ale to je nic proti těm hrůzám co tu zvracíš ty... úplný nic... už fakt táhni do hajzlu ty úchylnej psychopate.....
Nahlásit

Nejhorší je, že ti co se označují, jako normální, jsou vesměs větší psychopati, než si sami myslí.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Asi bych radši sbíral "zbytky" ze silnice, než si nechal od Jeziny vysvětlovat, jak se správně strká p**o do p***le.
No, ne asi, ale určitě. To je aspoň záslužná činnost.
No, ne asi, ale určitě. To je aspoň záslužná činnost.
Nahlásit

Je snad normální psát šestnácti letýmu klukovi jak by reagoval jeho otec kdyby viděl jak ho pícháš????? Tohleto se může zrodit jen a pouze v hlavě úchylnýho psychopata. Krom toho že jsi úchyl, jsi nebezpečnej pro svoje okolí a je třeba aby se o tebe začaly zajímat odpovědný orgány....a pokud tvoje chování nedá k prošetření íčko, udělám to já....to že jsi zatím nikomu neublížil je jen otázkou náhody....
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

No, mě utěšuje jen to, že nikdo snad není tak blbej, aby dobrovolně vlezl do Jezinova brlohu.
Nahlásit

Je jen otázka času kdy to bude nedobrovolně....
Nahlásit

Na to by se vychlastanej dědek Jez nezmohl. Ten je rád, že dojde ve zdraví na kadibudku a neposere se mezitím do kalhot. Beztak si tu koloběžku koupil jen na to, aby to z chaty k tý kadibudce stihl zavčas.
Toho by vyliskalo i moje patnáctiletý já, kdyby to bylo potřeba.
Toho by vyliskalo i moje patnáctiletý já, kdyby to bylo potřeba.
Nahlásit

Co když si tu koloběžku Jezina koupil aby s ní objížděl dětská hřiště a vyhlížel tam budoucí oběti ? :-)
Nahlásit

Jezino uvedomuješ co jsi vyplodil?
Nahlásit

Ano, velmi dobře.... totální psychopatickou sračku, jako vždy když si nevíš rady sám se sebou...
Nahlásit

Palírna u zeleného stromu měla asi dneska doprodej zásob.
Nahlásit

Zde už bohužel alkohol není omluvou....
Nahlásit

Zapomněl jsem dodat - doprodej zásob druhé jakosti. Možná i třetí.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.