Kdo je lepší v sexu?

Ahojte, chci se zeptat. Je tu někdo kdo měl sex s klukem is holkou? S kým se vám to víc líbilo? A co nejvíc as kým? (např. orál kdo dělal lépe, anál...)

Ajaj chlapče, co ti víc chutí? Svíčková nebo bůček?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

S babou jsem to měl jen jednou a v dost napitém stavu, takže si to nepamatuji, asi naštěstí, ale když mluvíme o orálu atd.. co některé zkoušeli, zlatí kluci. Chlap na chlapa nejlépe platí.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Chlapče, tento tvůj dotaz je totální nesmysl. Nemůžeš přece říct, že v sexu jsou holky lepší, než kluci. Hodně záleží na koho narážíš. Jsou kluci i holky, kteří to v posteli umí, no a pak jsou zase ti, kteří jsou naopak nepoužitelní.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jako já jsem nebyl použitej 18 let a žily mi to netrhá.
Až budu použitelnej, tak tu už nebudu.
Až budu použitelnej, tak tu už nebudu.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Nejlepší je jít do trojiky jako Pán a vybičovat otroka a otrokyni k tomu, aby se vytrénovali vzájemně na sobě. Pak se mohou dotknout mého vznešeného těla.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

To máš tak vznešené cíle?
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Treba ja. A to jak kluk i holka, tak vsechny verze trojek. Kazda ma neco do sebe. Ale protoze zazitky jsou neprenosny, zkus si to hezky sam ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

No já nevím, často tu čtu, že pasivní kluci, chtějí pořádně a tvrdě, ale podle mě žijou v iluzích. Já s klukem měl tvrdší sex jen párkrát a to jen tehdy, když jsme se před tím asi hodinu mazlili (pomáhá mu ho i opakovaně honit, ale nepřivést k vyvrcholení) až prostě se uvolnil. Někteří si to tu představují, že kluk sundá trenky, našpulí zadek a nechá se ojet. Možná to někde funguje, ale já si to nedovedu představit.
U holky do kundičky ano, ta je prostě víc tvárnější a hlavně k tomu sexu uzpůsobená no.
Vlastně mam zkušenosti jen s nimi (jsou to oba kamarádi). S klukem mi to přijde víc o dotycích a vzrušení z té blízkostí. S holkou taky, ale tam člověk prostě musí bušit. :D
Snad ti to pomohlo, ale samozřejmě záleží na člověku a jeho zkušenostech...
U holky do kundičky ano, ta je prostě víc tvárnější a hlavně k tomu sexu uzpůsobená no.
Vlastně mam zkušenosti jen s nimi (jsou to oba kamarádi). S klukem mi to přijde víc o dotycích a vzrušení z té blízkostí. S holkou taky, ale tam člověk prostě musí bušit. :D
Snad ti to pomohlo, ale samozřejmě záleží na člověku a jeho zkušenostech...
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Mě se to nejvíc líbilo se všema
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Se zelím nebo s šípkovou omáčkou? :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.