Překvapení, že je gay

24. 01. 2023 v 13:47
Anonym

Kolikrát jste už tady nebo na jiný seznamce našli někoho, koho jste osobně znali a nevěděli o něm, že je gay?
Případně když jste se příště s tím člověkem viděli, konfrontovali jste ho s tím, nebo jste dělali jakože nic?
Případně když jste se příště s tím člověkem viděli, konfrontovali jste ho s tím, nebo jste dělali jakože nic?

Bože Soňo ty seš otravná.... už aby ti došly data...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Já při zakládání první seznamky naivně čekal, kolik tam poznám lidí a za těch sedm let praxe se mi to zatím ještě nestalo :D
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím
Nahlásit

Koho já osobně znám, tak znám i jeho orientaci. Nepotkal jsem tu nikoho kdo by mě překvapil.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Spíše to bylo tak, že jsem si o něm myslel, že ke gay(díky radaru:)), a pak jsem ho tu náhodou objevil, a tím se mi to potvrdilo. to se mi stalo.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Na jiné seznamce jsem objevil kluka a podle polohy měl být 500 m odemě . Za nějaký čas tentokrát na mob. telefonu se objevil zas a tam bylo místo a č.p.a když jsem to začal do mapy tak jsem zjistil že s jeho tátou jsme asi od 15 l. do vojny sexovali.
Přišlo mě úsměvné kdyby jsme to dali dohromady a on mě představil rodině. Jak by se jeho táta tvářil
Přišlo mě úsměvné kdyby jsme to dali dohromady a on mě představil rodině. Jak by se jeho táta tvářil
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tak ten synek by ti byl určitě vděčný že jsi ho nepolkl a měl šanci se narodit 8)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Mockrát se mi stalo, že jsem tu našel někoho, koho osobně znám a netušil jsem, že je gay, to je taky hlavní důvod, proč tu nemám fotku a proč tu mám přezdívku. Jinak ne, neřekl.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Nedávno jsem tu narazil na kamaráda, který na veřejnosti vystupuje jako silný homofob. I to je jeden z důvodů, proč jsem si odstranil fotku z profilu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já ty červený kecky zrovna mám :p
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak 5, překvapenej jsem byl u jednoho :D
Nahlásit

Jez1920FC22. Náušnice , pirsing a další věci co píšeš nemá souvislost zda kluk je či není gay . Znám spoustu přiznaných gay kluků a žádný z unesených věci nenosí.. tak proč píšeš nesmysly
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.