Nemám v tom jasno

03. 02. 2023 v 21:03
Anonym

Jako maleho mne zneuzil jeden kluk, pak sem na to zapoměl a normalne mel holku a s ni dite. Po rozchodu sem si zacal vybavovat a vzpominat na veci na ktere jsem zapomel a láká mne to zkusit s klukem ale na druhou stranu nemam odvahu a stydim se. Je mozny byt homosexual co se mu nezdaji chlapi? nebo je to jen tim, ze jsem uz dlouho sam...?

Myslím si že jednak to může být samotou a jednak záleží kolik ti je ono někteří mohou zjistit že jsou gayové či bisexuální až v pozdějším věku, také záleží jestli tě muži přitahují líbí se to
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Je naprosto v pořádku v tomhle cítit strach a nejistotu myslím že je tady spousta lidí co má špatné zkušenosti s ,, hetero muži,, co je nějak poznamenali více či méně každý queer člověk zažívá druh oprese.
můžeš v klidu být i asexuál kterého přitahují muži. Tvoje bohužel špatná zkušenost s intimitou tě ve vztahu k sexu mohla jednoduše poznamenat.
můžeš v klidu být i asexuál kterého přitahují muži. Tvoje bohužel špatná zkušenost s intimitou tě ve vztahu k sexu mohla jednoduše poznamenat.

Pořádně si vrzni a je po problému :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.