Preventivní 15 letá prohlídka

05. 02. 2023 v 11:06
Anonym

Ahoj, za chvíli jdu na preventivní prohlídku, pozná lékařka, že masturbuju? Bude se mě na to ptát? jak moc mi tam bude sahat? Mám se oholit? Děkuju všem za odpovědi...

Nikdy mi tam žádná doktorka nesahala, ani v dětství, ani v dospělosti. Nedávno jsem byl na prevenci a opravdu ji vůbec nezajímalo nic o mých genitáliích. Takže buď si to všichni vymýšlíte, nebo mám divný doktorky :D
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Bude ti stahovat předkožku, aby viděla zda nemusíš na obřízku
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Pokud si změří delší vytahanou kůži tak jí zcela jistě dojde, že není něco v pořádku.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Nebude řešit jestli honíš, nebo ne... Každej honí. Nemáš se za co stydět. Navíc taková doktorka už jich viděla stovky...
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Taky jí bude úplně u zadku, jestli jsi oholenej, nebo nejsi :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Bude ti strkat prsty do zadku a pak do pusy, budes tam delat 50 kliku a samozrejme jeste odber spermatu aspon 100ml.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Ahoj! Při preventivní prohlídce lékařka nepozná, že masturbuješ. Tyto informace nejsou relevantní pro posouzení tvého zdravotního stavu a lékařka by se tě na ně neměla ptát. Intenzita a míra vyšetření může být různá, ale v žádném případě by nemělo dojít ke zbytečnému zasahování do soukromí pacienta. Co se týče oholení, to záleží na osobních preferencích a zvyklostech. Obvykle se doporučuje zůstat hygienický a udržovat přirozený stav těla. Pokud máš jakékoliv obavy nebo otázky týkající se vyšetření, je nejlepší je říct lékařce přímo.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

A nadržení staří prasopsi "ahoj, napiš mi, poradím ti" nástup za 3,2,1...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jakože úplně upřímně jsem radši, když se mi doktorka na p**o a na koule podívá, než abych byl potom jakýkoliv problém....jestli se holíš nebo ne, ji je úplně jedno řekl bych a jeslti honíš? V tomhle věku honí každý xdd a pokud ti nezůstane zbytek mrdky ns péru, tak nemá jak by to poznala xdd
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jžš, proč by mi doktor koukal nebo hrabal do rozkroku, pokud tam necítím žádnej problém?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Kvůli doktorce se holit nemusíš pokud se již neoholiš. A to, že ti přetáhne předkožku a primárně koule je normální. Jinak nezjistí případný problém.
Ničeho se neboj ta již viděla ptáků. Je to součást vyšetření a pokud to někteří nedělají je to špatné a vyšetření je odflaknuté
Ničeho se neboj ta již viděla ptáků. Je to součást vyšetření a pokud to někteří nedělají je to špatné a vyšetření je odflaknuté

Tak je nějaká spirála nebo se tenhle dotaz opakuje minimálně každého alespoň půl roku.... Občanku to dostane, ale musí se na tohle ptát. Děti děti.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.