Konec slibného začátku vztahu
17. 02. 2023 v 11:44
Anonym
Anonym Ahoj, rád bych se podělil o svoje pocity. Jsem z toho docela smutný. Měsíc jsem si tady psal s jedním klukem a vypadalo to, že si sedíme a poznáme se víc. Začali jsme se scházet a vídali jsme se něco kolem 3 měsíců. Na sex jsme nechvátali a skončili jsme jen u orálu, on mě. On se tomu bránil, že ho to moc nebere. Teď při poslední schůzce jsme se víc opili a trošku odvázali a chtěli udělat další krok. K mému překvapení jsem zjistil když došlo na svlékání, že to vždycky nebyl Denis, ale Denisa. Pak jsem pochopil proč nechtěl alespoň orál. Já ho měl vážně rád a cítím se upřímně dost podvedený z toho, že mi to o sobě neřekl hned a nic bych si s ním nezačínal. Bohužel jsem se na nic nezmohl, seřval jsem ho a odešel, od té doby se mu neozývám. Nechci znít hnusně, ale opravdu nemám zájem o kluka s vagínou, kdyby jsi si to náhodou tady četl/četla, tak sorry, ale je to svinstvo a měl/měla jsi mi to říct narovinu.
Samozřejmě že ti to měl říct narovinu, tohle by chtěl vědět každý. Proto já mám rád ty starší lidi, jak si neberou servítky a hned ti pleskou pták do obličeje, protože víš do čeho jdeš. Takhle, jestli si vyčítáš žes ho poslal dop***le, nevyčítej.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Jestli chceš profesionální názor empatika - týpeček tě měl rád, nechtěl to zrušit tím, že ti to řekne, a bylo mu jedno, že to jednou skončí, jen aby s tebou mohl být co nejdýl. Že to ublíží tobě, už většinou neřeší nebo odsunou protože by měli výčitky. Jako bych se v tom viděl, když jsem byl ještě hezkej a naivní. Až na tu pipinu.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
No tak nejak asi zakričal aj môj známy hetero, keď v ďalekej cudzine zažil opak. Išiel si užiť z čajou a z nohavíc na neho vybehol vták. Asi si na to treba zvykať, lebo časom sa to môže stávať častejšie ... Čo sa týka mňa asi by som sa to pokúsil zvládnuť s chladnou hlavou keď že mám rád aj š***na aj pipinu ???? Ale ťažko povedať. Inak zaujímavý zážitok čo ťa nezabije to ťa posilní.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Slaby, na patek tomu davam 3-, opravdu zde mame lepsi povidky se zajimavejsim pribehem a rozuzlenim. Tohle je navic vykradeny ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Mohlo být hůř. Z Denisa se mohla vyklubat Jezina....
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tak aspoň můžeš říkat, že jsi zažil hetero vztah se ženou i že ti ho vykouřila... :D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Je vhodné to říct rovnou, jak se věci mají. Já bych s tím ale problém neměl, když by byl fajn.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jestli je sexy ať mi napíše :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Mám několik FTM přátel a ani si neumíš představit v jaké situaci se nachází. Často to nechtějí říkat proto, že prostě nechtějí, aby to vědělo hodně lidí, protože se k nim potom staví jiným způsobem. Ti, kteří to o sobě říkají narovinu, jsou v opravdu drtivé většině využiti jen na sex. Proto třeba chtějí nejdřív navázat hlubší vztah, protože doufají, že je potom budou potenciální dlouhodobí partneři vnímat jinak. Takže ačkoliv tu může zdejší osazenstvo soudit že to má říct hned, tak v praxi to zas tak jednoduché není. Holt nežijeme v době, kdy se trans osobám dávají velké šance, to je i přes zdánlivý propagovaný respekt realita, která se tu většiny z vás nikdy nedotkne.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
18. 02. 2023 v 11:19
Anonym
Anonym To je hezké lolitak, nicméně jem gay a nedovedu si představit muže s vagínou kterého bych do ní třeba píchal, když to řeknu upřímně. To bych si mohl najít holku a pokud mám respektovat trans lidi, pak by měli oni respektovat, že nemusí být pro všechny žádoucí.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Lolitko v určitých věcech máš pravdu, že se jim o tom nechce mluvit. To plně chápu, ale nechápu, proč, když chce založit vztah mlčí. Partner by měl o těchto problémech vědět, aby měl čas se rozmyslet, zda do toho půjde, či nikoliv a ne, aby se dověděl pravdu, až v posteli. Ten šok, když místo do análu bys měl strkat penis do vaginy je pro určité ctypy kluků nepředstavitelný, když počítají s análem.
Když jsem psal klukům, tak jsem se, pokud to nebylo poznat z profilu, ptal na orientaci a zda je pasiv/aktiv či versatil, abych předem věděl do čeho v případě setkání šel.
Sami to někteří zažili, když si psali s kluky a posléze, když mělo dojít k sexu, tak jste zjistili, že jste oba pasivní, popřípadě aktivní. U versatilů je to prakticky jedno, páč si vyjdou vstříc.
Anonyme on/ona udělal/a chybu v tom, že tě měl/a o tom předem spravit. Takže se tím netrap a hledej k sobě vhodného partnera, takovýho, který bude vyhovovat tvým potřebám.
Když jsem psal klukům, tak jsem se, pokud to nebylo poznat z profilu, ptal na orientaci a zda je pasiv/aktiv či versatil, abych předem věděl do čeho v případě setkání šel.
Sami to někteří zažili, když si psali s kluky a posléze, když mělo dojít k sexu, tak jste zjistili, že jste oba pasivní, popřípadě aktivní. U versatilů je to prakticky jedno, páč si vyjdou vstříc.
Anonyme on/ona udělal/a chybu v tom, že tě měl/a o tom předem spravit. Takže se tím netrap a hledej k sobě vhodného partnera, takovýho, který bude vyhovovat tvým potřebám.
Nahlásit
Chyba je na obou stranách!Větší na anonymu,nemusel mu nadávat,mohl se v klidu sbalit a jít!Mládí ho ospravedlňuje!!
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Abych to dovysvětlil - Nikdo nikoho z vás nemůže nutit, abyste byli ve vztahu s trans osobou, pokud vás tak třeba nepřitahuje. Nicméně jsme v civilizované společnosti a vše se dá řešit slušně, takže mi přijde opravdu nemístné za tohle trans osobu seřvat a poslat někam. Stačí vysvětlit, že je to pro vás ve vztahu příliš velká překážka. Tak snadné to je.
Nahlásit
Já celkem anonyma chápu. Podle toho, co zde psal mi soudím, že v dané chvíli byl dost překvapený. Pro něj to je zrada. Chápu druhého člověka, ale jestli chci s někým navázat vztah, tak mu přeci nemůžu lhát...navíc v této věci. Anonym je gay a je tedy jasné, že ho nepřitahuje vagína. Sice mi je ho/jí líto, ale přeci jen má v té situaci prsty. Upřímně, nevím jak bych se zachoval v této situaci. Snas si oba najdou svou drahou polovičku a budou mít klid a budou štastný a tuhle situaci budou mít u p***le;-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Souhlas, řvát nemusel. Stačilo říct: tos mi mohl říct/napsat hned, abychom neztráceli čas a v poklidu se rozejít. Max zůstat přátelé.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ty jo, to je smutný...hezkejch heteráků je všude dost, tak jsi ji/jeho asi zaujal povahou...což je lichotivý...:-)))
ale můžete bejt kámoši, a měl bys říct aspon sry..on nejspíš taky, a happyend možnej...
ale můžete bejt kámoši, a měl bys říct aspon sry..on nejspíš taky, a happyend možnej...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Lolita69…. Já ti na 100% rozumím a těm lidem.
Bohužel toto není jako ve filmech kdy teda dané osobě nebude vadit, že nejsem jen chudý účetní ale ve skutečnosti miliardář.
Když člověk neřekne dopředu v prvních 3 platonických schůzkách, že nemá d**k, že je HIV, prodělal TB, má rakovinu …atd. Nebo má 10 exekucí …atd.
Nemůže člověk jen doufat, že láska hory přenáší když po xy týdnech, měsících chození na člověka někdo vytáhne cokoliv co člověk opravdu nepředpokládá.
Bohužel toto není jako ve filmech kdy teda dané osobě nebude vadit, že nejsem jen chudý účetní ale ve skutečnosti miliardář.
Když člověk neřekne dopředu v prvních 3 platonických schůzkách, že nemá d**k, že je HIV, prodělal TB, má rakovinu …atd. Nebo má 10 exekucí …atd.
Nemůže člověk jen doufat, že láska hory přenáší když po xy týdnech, měsících chození na člověka někdo vytáhne cokoliv co člověk opravdu nepředpokládá.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Je to prostě vědomé lhaní. A to zákonitě zničí jakýkoliv zárodek jakéhokoliv vztahu. Důvěra rozmetána a už není na čem stavět. A je jendo jakej důvod pro to byl.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Mně spíš připadá divný to zjistit až po čtyřech měsících.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.