Co je to boomer?

https://www.youtube.com/watch?…
Jak Marley říká, tohle není k***ika starších lidí, jen určité skupiny. Jako Doomer souhlasím, tak mě to napadlo hodit sem.
Jak Marley říká, tohle není k***ika starších lidí, jen určité skupiny. Jako Doomer souhlasím, tak mě to napadlo hodit sem.

Co takhle se optat strýčka Google? Ten ví všecko.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Nebo tety Kačeny. Já mám teda DuckGoGo radši, protože necenzuruje a nesleduje, ale máte všeobecně pravdu xD. Vím že je YT od Google taky. Mimochodem, generální CEO YouTube dala včera výpoveď, takže to je konec YT jak ho známe.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Mě se to líbilo, a to jsem mileniál. Akorát bych dodal že mileniálové jsou nejdepresivnější generace, největší skuřky, a nejvíc namyšlení manažeři. Jinak má autor 100% pravdu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Zacinas bejt boomer Scalare ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Scalar: souhlas. Pohodáři v naší generaci jsou vzácní. A v těch mladších ještě vzácnější.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

A přitom když jsem chodil do školy tak to byli všechno pankáči, hippies, skejťáci a tohle, co se pak stalo? Nenašli tu zásuvku ne?
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Občas sice mohu znít jako boomer, protože nepřijímám s nadšením veškeré novinky. Ve videu jsem se nicméně nenašel a pokud je mi známo, tak ani tak nejsem okolím vnímán. Možná to prostě chce zůstat u otevřené mysli.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.