Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nemůžu tomu uveřit...

25. 11. 2013 v 03:16Off-line Anonym
Teď jsem se po doporučení jednoho známého koukl na film z roku 1997, Mandragora a nemůžu tomu uvěřit uvízlo mi to v hlavě jako tohle se fakt v ČR dělo? Nebo se to snad ještě děje? Jsou nějaké nadace co těm klukům pomáhají se z toho dostat...?
25. 11. 2013 v 05:40On-line Richard33  (44/185/80)
Stejně jako film "Šmejdi". Pro prachy některý lidi udělaj cokoli....
25. 11. 2013 v 06:14Off-line dobrodruh  (33/183/75)
Já zase nevěřím tomuto ... včera jsem v jedné diskuzi na argument, že homosexualita je přirozená četl následující odpověď, která mě opravdu šokovala. Netušil jsem, že v naší zemí existují tak hloupý a fanatičtí katolíci.
cituji: "To by pak vrazi mohli říct, že zabíjení mají vrozené, nemůžou s tím nic dělat a musí se jim to tolerovat. Stejně tak i Hitler mohl mít vrozenou nenávist vůči jiné rase atd. Tvrzení, že je homosexualita vrozená, zásadně odporuje řádu Božího stvoření. Stvořil snad Bůh lidi, aby měli náklonnost ke stejnému pohlaví? Nebo dokonce ke zvířatům? Každá falešná náklonnost je důsledkem hříchu, ať už vlastního nebo dědičného. My všichni jak tady jsme máme od Adama a Evy přirozenou náklonnost ke všemu hřísnému. Pokud se nepostavíme těmto sklonům padlého lidství, naše duše se stanou snadnou kořistí pekelného ohně. Nevím, jestli jste někdy mluvila s exorcistou nebo s někým, kdo se věnuje modlitbám za osvobození od zla, vřele bych Vám to doporučoval. Při exorcismu se ukazuje, že veškeré falešné orientace jsou příčinou démonického působení a po těchto modlitbách se náhle navrací status, který dal člověku Bůh od stvoření: náklonnost k opačnému pohlaví. A co se týká zvířat, nemají nesmrtelnou duši, nebojují o věčnou spásu a proto podléhají zvířecím pudům. A v tom je zásadní rozdíl oproti člověku."

Zajímalo by mě jestli jste se taky potkali s podobnou demencí já mám tu čest poprvé....
25. 11. 2013 v 09:22Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Mandragora je natočena na základě reálného prostředí z tehdejší doby. Ano, v 90. letech to tak vypadalo. Dnes už je to trochu jinak - je Internet.

dobrodruh: Takoví exoti se vždycky někde vyjeví, to není nic vzácnýho, zvlášť ne v internetových diskusích. Není potřeba se tím nějak trápit ;-)
25. 11. 2013 v 09:36Off-line igy  (38/173/81)
Před Mandragorou režisér natočil dokumenty No Angels But Angels a Body Without Soul, kde jsou rozhovory se šlapkami a tak, jak to bylo. Dneska to sice gayové berou skoro jak komedii, ale nebude to nijak daleko od tehdejší reality.
Dneska je internet, takže je prodávání snažší a proto tím kluci zas tak netrpí, ale o to víc se jich prodává. Takových profilů, co má v textu zmíněnou "odměnu", "příspěvek" či "sponzorství"... Ale pokud chce někdo dělat v Temple, Wild Boys nebo Escape, tak má pořád poměrně přísný režim.
28. 11. 2013 v 23:05Off-line cenobite  (39/183/68)
Nás na to vzali, kdysy ve škole do kina. Možná se hodí tohle "Vítej v nejhorší noční můře, V REALITĚ" :-D
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload