Nemá někdo z vás rád orál?

23. 02. 2023 v 17:33
Anonym

Čau. Už jsem tu psal jednu otázku, ale zeptám se jinak. Můj penis má 16cm a normálně sám nemám problém se udělat. Jako pasiv mi sex nevadí, jenže když mi kamarád dělá orál tak se mi sice postaví, ale moc si to neužívám a ani se nedělám. S tím kamarádem to máme mezi sebou složitý takže mám takovou hodně velkou nejistotu a proto jsem nervózní, může za to ta nervozita? Je tu někdo kdo prostě orál aktivně moc nemusí?

Dik za info, tak zkus zmenit kamarada ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Pro mě je zase p***l jen a pouze ke sraní, takže to je otázkou preferencí....
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Někteří kluci to tak mají že se při orálu neudělají.... Mně už to 2 partneři řekli a oba jsem pusou udělal :D :D Takže problém bude jinde :D:D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Poslednich 20 let sleduju, jak neskutečně roste počet estrogenních buzniček, prostě kluků, co si v mládí jednou něco strčili do zadku a už nechtěj nic jiného. přijde mi, že mladí už vůbec nemají snahu v sexu experimentovat, natožpak se něco naučit (jak opíchat). na Grindru tuny pasivů co mě otravujou a chtěj o****t. odhaduju poměr aktivů a pasivů 20:80, na jednoho píchače připadají 4 pasivové. jsou strašně nároční, neflexibilní a tváří se, jako by ONI MĚ DĚLALI BŮHVÍ JAKÝ FAVOUR. pasivové naprosto nechápou, že pro ně to všechno je jen o jejich p***li (často první a jediná fotka, kterou nabídnou), ale pro aktivy už tak nutně ne (člověk mě nezaujme - xichtem, tak ho přece nebudu píchat jen proto, že chce. takových, co chtěj, jsou všude tuny - obvykle nemají čas, prostory, fotku xichtu nebo některou další nutnou ingredienci). jsou schopni a ochotni roztáhnout nohy kdekoliv a kdykoliv, třeba 20x denně. už jim nedochází, že oni sice nastaví p***l kdykoliv komukoliv, aktiv se ale udělá a chce se vrátit k normální činnosti (práce, koníčky, browsing, Netflix), ale rozhodně 20hodin denně nemyslí na to, kdy už ho tam zase někomu šoupne....
jinými slovy:
ZA POSLEDNÍCH 20 LET SE Z POJMU ORÁLNÍ SEX v gay komunitě STALO prakticky SPROSTÉ SLOVO (KDYŽ TVRDĚ NEMRDÁŠ JAKO BYS ANI NEBYL/NEMĚL SEX)
smutné.....
jinými slovy:
ZA POSLEDNÍCH 20 LET SE Z POJMU ORÁLNÍ SEX v gay komunitě STALO prakticky SPROSTÉ SLOVO (KDYŽ TVRDĚ NEMRDÁŠ JAKO BYS ANI NEBYL/NEMĚL SEX)
smutné.....
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

PUGH: v klidu se uklidni. odpoledne mě vysál můj pravidelnej kouřič. vyhrál si s tím, dal si na čas a záležet. spolykal všechno. rozhodně mi nic nepraskne. akorát jsem 2hodiny po tom zrušil toho suba, co chtěl o****t. už jsem prostě neměl potřebu ....
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.