Politický aktivismus ve volbách

10. 03. 2023 v 15:58
Anonym

Co říkáte na politický aktivismus některých tzv. celeb***, herců, zpěváků apod. v dobách voleb. Přesvědčování voličů koho mají volit.
Mně se to nezdá úplně košer. Přijde mi to jako zneužití profláknosti svýho jména ve prospěch někoho, koho ani neznají. Taková prostituce. Máme demokracii, tak proč nenechají občany si svobodně vybrat bez tohodle tyátru? Něcojiného bylo za totality, kdy se spousta věcí nesměla. Ale dnes? Je to spíš k smíchu, nebo se chtějí zviditelnit?
A přitom jde stále o tytéž lidi, jejich angažovanost v každých volbách.
Co si o tom myslíte?
https://www.super.cz/…mejdanu.html#…
Mně se to nezdá úplně košer. Přijde mi to jako zneužití profláknosti svýho jména ve prospěch někoho, koho ani neznají. Taková prostituce. Máme demokracii, tak proč nenechají občany si svobodně vybrat bez tohodle tyátru? Něcojiného bylo za totality, kdy se spousta věcí nesměla. Ale dnes? Je to spíš k smíchu, nebo se chtějí zviditelnit?
A přitom jde stále o tytéž lidi, jejich angažovanost v každých volbách.
Co si o tom myslíte?
https://www.super.cz/…mejdanu.html#…

Lidi si vybírají i účesy nebo oblečení a vlastně všechno podle svoji oblíbené celeb***y. Prostě ovečky a ty celeb***y už neví jak na sebe upozornit. Celkově to ale není nic co by stálo za zamyšlení:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak snad máš svoji hlavu a můžeš volit koho chceš podle vlastního uvážení. On tě někdo nutí se řídit jejich radami?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

10. 03. 2023 v 19:16
Anonym

Jde o to, že je zvou do TV, dělají rozhovory, píšou články, ať si svoje politické preference strčí do svý pr....

A proc? Nepsal jsi v zadani dotazu, ze tu mame demokracii a kazdy si tak muze rici kde chce svuj nazor? Nebo v tomhle pripade je nejaka vyjimka? ... :-)
Nahlásit

Tobě nejvíce asi vadí, že tě nikdo nikam nepozve, viď ? ;-)
Ale včera mne někdo pozval na drink, a to bylo milé. Hahaha
Mne zase vadí, že pořad někam poslední roky vidím v TV Klause, a taky nejsem zvědavý na jeho názor!
Ale včera mne někdo pozval na drink, a to bylo milé. Hahaha
Mne zase vadí, že pořad někam poslední roky vidím v TV Klause, a taky nejsem zvědavý na jeho názor!
Nahlásit

10. 03. 2023 v 19:27
Anonym

Jenže Klaus má mnohaletou politickou praxi ve funkcích, jakou politickou praxi má Holubová nebo Svěrák?
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

10. 03. 2023 v 19:29
Anonym

Ať si klidně maj svůj názor, ale netřeba ho publikovat v médiích, mě taky nikdo nepublikuje.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Anonym
Ať si klidně maj svůj názor, ale netřeba ho publikovat v médiích, mě taky nikdo nepublikuje.
---------
No, to je vazne dobre ... .-)
---------
No, to je vazne dobre ... .-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Vidíš a já nevzdělaný křovák jsem úplně vysazený když někdo se ohání praxí v tzv politických a jiných podobných funkcí… a ještě mi bude naznačovat, že přeci to mu já ze své pozice nemůžu rozumět.
Mne daleko více bude zajímat názor Rychetského, Svěráka staršího, Dědka z Jablotronu…nebo architekta pana Pleskota, ale nikdy člověka co se celý život živil politikařením!!!
Mne daleko více bude zajímat názor Rychetského, Svěráka staršího, Dědka z Jablotronu…nebo architekta pana Pleskota, ale nikdy člověka co se celý život živil politikařením!!!
Nahlásit

10. 03. 2023 v 19:40
Anonym

Tak jim osobně zavolej a zeptej se koho volit, to je tvůj chleba, ale necpi to ostatním.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

To třeba já si vždycky rád počkám na nejfundovanější z fundovaných názorů Jiřky Bohdalový.... ta nám vždycky řekne co si máme myslet... A nebo na nejkorektnější z korektních názorů od pana zotročovatete a vrchního kápa Isolitu Bravo......
Nahlásit

Co v tvém případě tvým příspěvkem chceš ostatním cpát ty anonyme?
Pokud nechápeš jak funguje marketing a média, tak ti není pomoci ;-)
Pokud nechápeš jak funguje marketing a média, tak ti není pomoci ;-)
Nahlásit

10. 03. 2023 v 19:45
Anonym

R77 (45/-/-) NOVÉ
Pokud nechápeš jak funguje marketing a média, tak ti není pomoci
Tyhle špinavý praktiky se mi hnusí.
Pokud nechápeš jak funguje marketing a média, tak ti není pomoci
Tyhle špinavý praktiky se mi hnusí.
Nahlásit

Ať je zvou kamkoliv a ať si žvaní co chtějí. V době internetu si může kdokoliv plkat kdekoliv co chce.
Nahlásit

10. 03. 2023 v 19:47
Anonym

Ale chápu, že se takto za pomoci tupých hlav herců najdou díky jim ještě tupější skopové stádní hlavy.
Nahlásit

Musím tě zklamat, to není jako Rusku či Bělorusku. ;-)
Nahlásit

No to neeeee, je to ještě horší, pravda....
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

10. 03. 2023 v 19:51
Anonym

TommenBaratheon (19/174/74) NOVÉ
V době internetu si může kdokoliv plkat kdekoliv co chce.
A ty jsi spadl odkud? Tohle už dávno není pravda.
V době internetu si může kdokoliv plkat kdekoliv co chce.
A ty jsi spadl odkud? Tohle už dávno není pravda.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Proč tvl
Proč tvl
Pročččč
Tvl další klasický bojovník za cenzurovanou "demokracii" už mě to fakt nebaví
Ti herci, zpěváci a jiné známé osobnosti říkají koho volí oni a důvod proč ho volí.... Např u Pavla jsem si nevšiml že by celeb***y chodili a říkali toho musíte volit...ne, oni říkají (příklad) Jsem Tomáš Klus a volím Pavla, protože věřím že nás bude dobře reprezentovat... Neříká: jsem Tomáš Klus a volím Pavla, protože věřím že nám zlepší pověst, tak ho jdi volit taky
Ta volba je v konečném výsledku na tobě, na nikom jiném není, ty jdeš volit, ne oni za tebe
Btw nejprve píšeš že tu máme demokracii a zároveň tu říkáš, kdo by měl mlčet, protože s ním nesouhlasíš .... On to říct může, je tvá věc jestli ho posloucháš nebo ne
Proč tvl
Pročččč
Tvl další klasický bojovník za cenzurovanou "demokracii" už mě to fakt nebaví
Ti herci, zpěváci a jiné známé osobnosti říkají koho volí oni a důvod proč ho volí.... Např u Pavla jsem si nevšiml že by celeb***y chodili a říkali toho musíte volit...ne, oni říkají (příklad) Jsem Tomáš Klus a volím Pavla, protože věřím že nás bude dobře reprezentovat... Neříká: jsem Tomáš Klus a volím Pavla, protože věřím že nám zlepší pověst, tak ho jdi volit taky
Ta volba je v konečném výsledku na tobě, na nikom jiném není, ty jdeš volit, ne oni za tebe
Btw nejprve píšeš že tu máme demokracii a zároveň tu říkáš, kdo by měl mlčet, protože s ním nesouhlasíš .... On to říct může, je tvá věc jestli ho posloucháš nebo ne
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

I8051 (51/184/97) NOVÉ
A proc? Nepsal jsi...
- nepsalA
A proc? Nepsal jsi...
- nepsalA
Nahlásit

R77: Rychetský? Ta ostuda justice? Ten by předně měl k politice mlčet.
Anonym: Umělci a bulvár, že tě to překvapuje. Co by si vzájemně nepomohli, však se potřebují.
Anonym: Umělci a bulvár, že tě to překvapuje. Co by si vzájemně nepomohli, však se potřebují.
Nahlásit

Řekl bych, že předseda ústavního soudu by neměl být aktivista, a neměl by politikařit. A je ostudné, když se neukrotí. Proto.
Nahlásit

Ah, kde je ta zábava. Anonym se nasere sám nad sebou. Zbytečné vlákno.
Nahlásit

Mě spíš vadí politický lgbt+-xyz aktivismus. Navíc od lidí, kteří ani nejsou členy komunity.
Tihle chytráci se pak pasují jako mluvčí..
Tihle chytráci se pak pasují jako mluvčí..
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Peníze,peníze,penize!!
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Politický aktivizmus byl a bude.. jsem rád už 30 let se bojuje o nezávislost justice, ustávního soudu, ministra vnitra a taky rady naší nereklamní či reklamní slovenské české televize.
.
.

Celeb***y to je kdo? já znám gotta a jágra a ty nevím co říkaj/říkali.
Nahlásit

Normálně být nějaká cena za nejblbější národy, tak má Česko zaručené místo v top 5.
Nahlásit

No pokud by si česko reprezntoval ty a vzal ještě pár kamarádů tady z poradny tak možná první.
Nahlásit

Tak slavní/známí se baví s lidma, co se taky chtějí zviditelnit...
výhoda pro obě strany....#marketing....
výhoda pro obě strany....#marketing....
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.