Abstinenti

Abstinence je krutá nemoc.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

To záleží v čem. Já už dva roky nekouřím. Ale jestli myslíš prcání, tak to jo. A většinou jsou ještě preafektovaně sluníčkový na vyšší úrovni bytí.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

To je pravda, ono tady není v čem abstinenti. Mi uniklo.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

A jeden takový diss, děkuji sluníčko xD
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já ti dal plus aby tam nebylo to mínus samo.
Nahlásit

Tak já si ho tam strčil taky, protože můžu :D
Nahlásit

:D tvl to je jako sám si ho kouřit :)
Nahlásit

Co to je ten "abstinent"?
Nahlásit

Lepší je sám se oprcat, ale to chce skill který nemám :(
Nahlásit

Já su abstinent a věřim tomu že se se mnou žádnej alkáč nenudí páč nechodim tam kde se chlastá :P
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

No vidíte a pro mě abstinenta je zase neskutečná nuda s alkoholikama. Když potřebuješ chlast na to aby ses uměl zabavit, man, gigantic side eye.
Nahlásit

Mám dvě party, jedni chlastaj a druzí to nepotřebují. Já osobně nepiju a bavit se dokážu v obou společnostech. Ale mam radši tu nepicí společnost, protože nedělají takový bordel :)
Nahlásit

Jj, sohlas. Není větší zábava než zbírat boye z podlahy, protože zkombinoval trávu, nikotin, pivo a tvrdej. S bonusem, že doma prodojí postel :)
Nahlásit

Jenom nudný člověk si potřebuje dělat lepší život pomocí alkoholu a drog.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já Richarde, nejspíš o narozeninách zkombinuju pivo se slivovicí i když vím, že se nesnesou a je po této kombinaci velmi rychlá opice, budu doslova na-moll a neucítím nic i kdyby mě někdo ze zadu no. . . to už raději rozebírat nebudu. :-D

Jezinův život je jedna nekonečná oslava narozenin....
Nahlásit

Kdysi, jako kluk jsem celkem slušně lil. Nikdo po mě nechtěl op, takže než jsem dojel na učiliště stačil jsem ve Veselí n/L na vlakáči v restauraci za třičtvrtě hodiny vyblemtat i 5 piv. Pak sednul do dalšího vlaku a v Třeboni na zastávce za šraňkama se dorazil rumem a pivkem, tak, že jsem sotva stihl poslední vlak do zastávky Majdalena a 6 km šlapal pěšky cik cak po silnici na učiliště. Od tý doby, jsem rum nemohl ani vidět, jinak se mi zvedal kufr. Rum min 10 let byl pasé. Na severu rum vystřídala pravá moravská slivovice, tu si rád příležitostně koštnu. Pivo jsem postupně, jak jsem se vrátil po letech ze severu vyřadil z oblíbených nápojů. Takže teď víceméně abstinuji. Vůbec mi to nechybí a tvrdý ( slivovici) šetřím na narozky. UŽ jsem v práci předběžné hlásil dovolenou, že si po dlouhý době chci upálit ventily a ať s tím počítají, že budu pár dní mimo realitu.
Takže hošani rum pijou báby, pivo žáby.
Spravný chlapi pijou slivovici a víno, prokládané slaninkou, páč se vzájemně snesou.
Takže hošani rum pijou báby, pivo žáby.
Spravný chlapi pijou slivovici a víno, prokládané slaninkou, páč se vzájemně snesou.

Tak on nemusí kecat.... terminus technicus "víceméně" poskytuje vcelku široký manipulační prostor....

Já nepiju a pohrdám lidmi, co pořád mluví o tom, kolik toho dokáží vypít. S alkoholiky si nemám co říct.

Hm, ja sa viem baviť aj s alkoholom... :)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.