Přání a touhy

Zdarec partičko.
Jaké máte ne/splněné přání a touhy. Pzn.: nemusí to být jen ty sexuální :o)
A co byste chtěli dokázat?
Jaké máte ne/splněné přání a touhy. Pzn.: nemusí to být jen ty sexuální :o)
A co byste chtěli dokázat?

Stromy uz jsem zasadil, dve decka vychoval, par baraku taky postavil a kluka mam skvelyho. Takze mam aktualne vse splnino a muzu se venovat duchodovemu pozitkarstvi. Takze si jeste napric prepluju Pacifik a bude mi to stacit. A vy mlady nam hezky makejte na duchod ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Abychom se s manželem dožili ve zdraví psychickém a fyzickém každý aspoň 80.
Touhy? Rychlou smrt :D :D :D
Ten zbytek si nějak zařídím, a nějak bylo a nějak bude ;-)
Touhy? Rychlou smrt :D :D :D
Ten zbytek si nějak zařídím, a nějak bylo a nějak bude ;-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jak jsem již psal, mé zatím nesplněné přání je stát se smrtí.... což je zároveň i touha a zároveň i to co bych chtěl dokázat...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Smrtí se jednou staneš a ani o tom nebudeš vědět.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Kariérní postup, dostat se dál v podnikatelské oblasti, dítě už mám a fajn partnera na celý život taky. Následně procestovat celý svět a na to mám minimálně ještě pár staletí. A pak malicherné přání pořídit si nové vlásky, ačkoliv okolí říká, že je to blbost. Vlasáčům se to mluví :D
Nahlásit

To si nechám pro sebe,radši!
Nahlásit

Jeste par staleti? Neco mi uniklo? :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Klidný a pohodový život.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Mazlit se s pěkným klukem aspoň jedním za měsíc
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

To, čeho jsem chtěl dosáhnout, toho jsem už dosáhl. Řidičák na autobus mám a je ze mě řidič. Víc od života prozatím ani nechci :-)
Nahlásit

Nahlásit

Elvine, řidičák na autobus není všechno. Jedna chyba a máš problém. Nezapomeň, že s lidmi se nejezdí, jako s hnojem.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Já spíš obdovuji některé řidiče a jejich svatouz trpělivost. Hlavně když nějaká kravka vlítne do silnice a polovina lidí se proletí v buse dopředu xD
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jezina bude psat, ze vycvik na RO-D neni vsechno. On, kterej nema ridicak ani na kolobezku. Ty mas jezino problemu koukam spoustu ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

On se na koloběžku dělá řidičák? A od kdy?
Nahlásit

Co si pamatuju kluky z vojny, první šli dělat řidičák na náklaďák, aby se naučili jezdit a pak na autobus, když už věděli co a jak. Ten přechod z na je lepší
Nahlásit

"co si pamatuju kluky z vojny" ... tak ono se za tu dobu trosku zmenilo, jen u tebe je to porad stejny :-)
Btw ano Jezino, psal jsi, ze ta tvoje herka jezdi vice, nez 25 kmph (nebo ze si ji tak nechas tak nastavit) a na takove kolobezky jiz je treba RO slupiny A1 nebo AM a zaroven musi mit STK. A od pristiho roku za ni budes platit i PR ... :-)
Btw ano Jezino, psal jsi, ze ta tvoje herka jezdi vice, nez 25 kmph (nebo ze si ji tak nechas tak nastavit) a na takove kolobezky jiz je treba RO slupiny A1 nebo AM a zaroven musi mit STK. A od pristiho roku za ni budes platit i PR ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

I8051 :sD :sD :sD
Jezino, já vím, co dělám. Vždyť jsem se pro tuto profesi školil. Nejsem tupý a jsem si vědom zodpovědnosti, kterou mám. Navíc jsem napsal, že víc od života prozatím nechci.
Jezino, já vím, co dělám. Vždyť jsem se pro tuto profesi školil. Nejsem tupý a jsem si vědom zodpovědnosti, kterou mám. Navíc jsem napsal, že víc od života prozatím nechci.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jo a zapoměl jsi dodat, že se to týká koloběžek s výkonem motoru nad 500W.
Nahlásit

Nikoli, staci rychlost nad 25 kmph. Zkus chapat psany text ve vyhlasce :-)
Nahlásit

To jsi zase vyplodil snář... jezina končí textem...obsah alkoholu: .... vše ostatní je mimo rozsah dekódování...
Fakt jak jsi starej tak jsi nepoučitelnej...
Fakt jak jsi starej tak jsi nepoučitelnej...
Nahlásit

Omluva přijata...klobouček... :-)
Nahlásit

Tvl, Jezino, ty se mi snad zdáš. Je ta tvoje blbá koloběžka motorový vozidlo? Ve smyslu ZPPK je zcela bez debat. Jede ten střep víc než 25 km/h? Pokud jo, tak o čem se tu bavíme?
A zase si pleteš jednotky a cucáš si z p***le neexistující hodnoty?
A zase si pleteš jednotky a cucáš si z p***le neexistující hodnoty?
Nahlásit

Děsivý že on by cucal z p***le jiný věci... ovšem zatím mu díky Bohu zbejvaj jen ty hodnoty, buďme za ně rádi....
Nahlásit

A tenhle p*****c tu chce někomu vyhrožovat soudem... Se poseru.
Nahlásit

Zloděj křičí chyťte zloděje...
Nahlásit

Tommene zapoměl jsi, že se dá zapnout omezovač rychlosti.
Mj koloběžka nemá spalovací motor.
Mj koloběžka nemá spalovací motor.
Nahlásit

Tempomat mají i auta a ani auta nemusí mít spal. motor.
je to důvod na ně nemít řidičák?
je to důvod na ně nemít řidičák?
Nahlásit

Jezino, seš opravdu tak blbej? Co má omezovač rychlosti co dělat s konstrukční rychlostí?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A to že nemá koloběžka spalovací motor na věci nic nemění. Přečti si pomalu a pořádně definici motorovýho vozidla podle ZPPK. Nemusí mít spalovací motor.
Mám ti větu "motorové vozidlo je nekolejové vozidlo poháněné vlastní pohonnou jednotkou a trolejbus" preložit do azbestovštiny, nebo to dokážeš pochopit i v normální češtině?
Má ta zasraná koloběžka vlastní pohonnou jednotku? Má.
Mám ti větu "motorové vozidlo je nekolejové vozidlo poháněné vlastní pohonnou jednotkou a trolejbus" preložit do azbestovštiny, nebo to dokážeš pochopit i v normální češtině?
Má ta zasraná koloběžka vlastní pohonnou jednotku? Má.
Nahlásit

Cestu kolem světa...nebo aspon do Japonska / jedno, jestli sám, s přítelem, kámoši...
super job, co mě bude bavit - snad to nezakřiknu
studovat vejšku nebo i dvě....
a ve vztahu- nikdy se nehádat a nepodrazit...kéž by :-)))))
super job, co mě bude bavit - snad to nezakřiknu
studovat vejšku nebo i dvě....
a ve vztahu- nikdy se nehádat a nepodrazit...kéž by :-)))))
Nahlásit

Najít konečně tu pravou polovičku - najít své ideální místo, bydlení, prostředí, kde se budu cítit patřičně - nalézt svůj vlastní smysl nějakou větší činností, která napomůže, zkrášlí okolí a prostředí - nalézt to pravé místo na světě, kam budu chtít rozprášit svůj popel :))
Nahlásit

Před 10 hodinamiOn-line snd19 (89/-/-)
Pakliže Jezina nechápe že chata plná azbestu není vhodná k bydlení, proč by měl chápat že nehomologovaná podomácku upravená koloběžka není vhodná k provozu na pozemních komunikacích, ať již s řidičákem či bez?
Souhlasím - 1 • NesouhlasímNahlásit
Doufám, že chápeš, že tvé tvrzení se nezakládá na pravdě?
To už není z obav, ale jednoznačně napadání a tvrzení bez důkazů.
Pakliže Jezina nechápe že chata plná azbestu není vhodná k bydlení, proč by měl chápat že nehomologovaná podomácku upravená koloběžka není vhodná k provozu na pozemních komunikacích, ať již s řidičákem či bez?
Souhlasím - 1 • NesouhlasímNahlásit
Doufám, že chápeš, že tvé tvrzení se nezakládá na pravdě?
To už není z obav, ale jednoznačně napadání a tvrzení bez důkazů.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Až se to stane, dám ti vědět. Zatím jen hádáš z kávové sedliny.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Abych se tam já nedočetl spíš o vás. . . .:-)
Nahlásit

Mně chtěl pan Jez na ní vozit :p
Nahlásit

Tak to je dobre, zes nenasednul. Zachranil sis zivot ... :-)
Nahlásit

Výkon motoru 500W, to má aké zrýchlenie :)
Nahlásit

Jezino, hlavně ani na té koloběžce nemáš co jezdit nacamranej.
Nahlásit

Filip0976, máš internet, tak si to dohledej.
Tommene všechno si píšu.
Tommene všechno si píšu.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

To si piš co chceš. Nejlíp stokrát, abys to nezapomněl.
Nahlásit

Neboj den zúčtování jednou přijde. Pak si budeš ty psát 100x neměl jsem žvanit blbosti.
Nahlásit

Jezina zas vyhrožuje žalobou? Toto zas dopadne:)
Nahlásit

Ty si taky zklidni hormony.
Nahlásit

Já sem nic neřekl jenom se ptám:)
Nahlásit

Už se nemůžu dočkat, pusinko.
Nahlásit

Mě by hrozně zajímalo za co přesně nás chce žalovat:)
Nahlásit

Teď už by ho kvůli vysokýmu věku stejně vyhodil:)
Nahlásit

Litr? Amatére. Já bych na tom trhnul mnohem víc. A taky v podstatě zadarmo, protože rozebrat ty Jezinovy bludy na prvočinitele by dohromady žádnou práci nedalo.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Nechápu, proč se supervizor znovu ozývá, když jsem ho nechal na pokoji a dal mu volnost dle jeho přání nebýt omezován tak, aby si mohl dělat to co chce. Ostatně mě k tomu donutil svou arogancí.
Takže Supervajze, Žij a nech žít.
Snd19, soudkyni Barbaru určitě bude zajímat tvá osobnost.
Bombakul, to se dozvíš
TommenBaratheon, dočkáš se.
Takže Supervajze, Žij a nech žít.
Snd19, soudkyni Barbaru určitě bude zajímat tvá osobnost.
Bombakul, to se dozvíš
TommenBaratheon, dočkáš se.
Nahlásit

Snd19, přej si, abys ses za svý výroky nedostal do nápravného zařízení.
Věř, že pobyt tam není zrovna, pro takové, jako ty zrovna příjemný.
Víš, že zápalky malým dětem do ruky nepatří?!? A ty si s nimi hraješ moc rád.
Věř, že pobyt tam není zrovna, pro takové, jako ty zrovna příjemný.
Víš, že zápalky malým dětem do ruky nepatří?!? A ty si s nimi hraješ moc rád.
Nahlásit

Tak to sem teda fakt zvědavej:)
Nahlásit

Před 2 hodinamiOn-line snd19 (89/-/-)
Jezino, ty si jako myslíš že jsi v pozici "dávat supervizírovi volnost"? On byl nějaký tvůj vazal nebo co? Nebo jsi jej plánoval v azbestové chaloupce věznit jako Dahmer a na poslední chvíli sis to rozmyslel? Tohle tvé vyjádření vzbuzuje obavy.
Je dobře, že řekl co chce a jak to chce. Lepší, když se to člověk dozví dříve, než později.
Tím prakticky řekl, že chce žít na vlastní noze, bez závazků a o takový já nestojím, jelikož, kdybych se s ním dal dohromady a pak dodatečně zjistil, že bych byl, jen na občasné setkání, spíš, jako náhrada, kdyby nikoho zrovna neměl.
Já nikoho neuvazuju, jak tu píšete. Nikoho jsem nikdy neomezoval, to si v hlavě každý musí srovnat sám, zda chce být věrný, či nikoliv. A mám zato, že to je nastaveno u všech kluků, kteří chtějí mít klidný vztah.
Jezino, ty si jako myslíš že jsi v pozici "dávat supervizírovi volnost"? On byl nějaký tvůj vazal nebo co? Nebo jsi jej plánoval v azbestové chaloupce věznit jako Dahmer a na poslední chvíli sis to rozmyslel? Tohle tvé vyjádření vzbuzuje obavy.
Je dobře, že řekl co chce a jak to chce. Lepší, když se to člověk dozví dříve, než později.
Tím prakticky řekl, že chce žít na vlastní noze, bez závazků a o takový já nestojím, jelikož, kdybych se s ním dal dohromady a pak dodatečně zjistil, že bych byl, jen na občasné setkání, spíš, jako náhrada, kdyby nikoho zrovna neměl.
Já nikoho neuvazuju, jak tu píšete. Nikoho jsem nikdy neomezoval, to si v hlavě každý musí srovnat sám, zda chce být věrný, či nikoliv. A mám zato, že to je nastaveno u všech kluků, kteří chtějí mít klidný vztah.
Nahlásit

Denis36 (59/-/-)
----
Myslis tve vyroky cerstve 15 letym skolakum, kde pises, ze tve pero je stejne chutne jako pero 16 leteho mladika a ze mu to ukazes? Nebo jak jim budes rypackem sosat alkohol na brisku? No za ne se v 60 letech uz ostanes spise jinam ... :-)
Denis36
Tím prakticky řekl, že chce žít na vlastní noze, bez závazků a o takový já nestojím
-------
Bud rad, ze je v 16 schopnej zit na vlastnich nohou a je samostatnej, to dovede malokdo, ale to by ti vadilo proto, ze bys ho nemohl ovladat. A zavazky? Tys planoval do vztahu deti? Jako aby ti dorostly do vhodnyho veku? :-)
----
Myslis tve vyroky cerstve 15 letym skolakum, kde pises, ze tve pero je stejne chutne jako pero 16 leteho mladika a ze mu to ukazes? Nebo jak jim budes rypackem sosat alkohol na brisku? No za ne se v 60 letech uz ostanes spise jinam ... :-)
Denis36
Tím prakticky řekl, že chce žít na vlastní noze, bez závazků a o takový já nestojím
-------
Bud rad, ze je v 16 schopnej zit na vlastnich nohou a je samostatnej, to dovede malokdo, ale to by ti vadilo proto, ze bys ho nemohl ovladat. A zavazky? Tys planoval do vztahu deti? Jako aby ti dorostly do vhodnyho veku? :-)

Nepřekrucuj opět. Jak jsem psal, vadilo by mi, že se chce bavit nejspíš i sexem. To, že je samostatný a umí se o sebe postarat jeho výhoda oproti jiným, kteří se ještě ve 30 drží máminy sukně a nechaj za sebe platit dluhy.
Nahlásit

Už nebudu Supervajze rozebírat.
Skončilo to dříve, než začalo. Já to bez něho přežiju.
Skončilo to dříve, než začalo. Já to bez něho přežiju.
Nahlásit

Skoncilo to diky tvy hlouposti a prasactvi. Jako s kazdou tvou potencialni obeti ... :-)
Nahlásit

Jen nechápu, komu vadí, že jsem to vzdal. Buďte rádi a jásejte. Šampaňské si kupte za vlastní.
Nahlásit

52/184/97) NOVÉ
Skoncilo to diky tvy hlouposti a prasactvi. Jako s kazdou tvou potencialni obeti ... :-)
Prase jste ze mě udělali vy. Tak se nevymlouvej. Jdeš proti mně už 5 let!!!
Pět let pomluv už je víc než dost na to, aby se to rozseklo jinde.
Pět let pomluv už je víc než dost na to, aby se to rozseklo jinde.
Nahlásit

Nelíbí se ti to, co jsem napsal? Mě také ne. Tlačíte mě do kouta. Musím se logicky bránit.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Denis36 (59/-/-)
----
My jsme za tebe psali tem 15 letym detem do soukromych zprav, ze je tve smradlave pero stejne chutne jako u mladyho kluka? Ze mu ho ukazeme na chate? Popisovali elaboraty, jak je budes v 15 s***t? Loudili velikosti? Tvl mam to.sem fakt postnout? Vzdyt kvuli tomu stale menis nicky, aby se vse zametlo. Uz mas ctvrtej. Ale je to holt internet, tady se nic neztrati ... :-)
Btw nam se nahodou libi, jaky pises bludy, aspon si ty nebohe deti uvedomi, ze s tebou nikdy a logicky z toho kouta utecou ... :-)
----
My jsme za tebe psali tem 15 letym detem do soukromych zprav, ze je tve smradlave pero stejne chutne jako u mladyho kluka? Ze mu ho ukazeme na chate? Popisovali elaboraty, jak je budes v 15 s***t? Loudili velikosti? Tvl mam to.sem fakt postnout? Vzdyt kvuli tomu stale menis nicky, aby se vse zametlo. Uz mas ctvrtej. Ale je to holt internet, tady se nic neztrati ... :-)
Btw nam se nahodou libi, jaky pises bludy, aspon si ty nebohe deti uvedomi, ze s tebou nikdy a logicky z toho kouta utecou ... :-)
Nahlásit

Někteří možná obědvají
Nahlásit

Před 6 minutamiOn-line i8051 (52/184/97) NOVÉ
Denis36 (59/-/-)
----
My jsme za tebe psali tem 15 letym detem do soukromych zprav, ze je tve smradlave pero stejne jako u mladyho kluka? Ze mu ho ukazeme? Popisovali, jak je budes v 15 s***t? Loudili fotky a velikosti? Tvl mam to.sem fakt postnout? :-)
Vtipný je, jak rád strašíš druhé. Přitom sám od druhých vyžaduješ disciplínu. Si tak nějak protiřečíš. Nemyslíš?
Denis36 (59/-/-)
----
My jsme za tebe psali tem 15 letym detem do soukromych zprav, ze je tve smradlave pero stejne jako u mladyho kluka? Ze mu ho ukazeme? Popisovali, jak je budes v 15 s***t? Loudili fotky a velikosti? Tvl mam to.sem fakt postnout? :-)
Vtipný je, jak rád strašíš druhé. Přitom sám od druhých vyžaduješ disciplínu. Si tak nějak protiřečíš. Nemyslíš?
Nahlásit

Já chci být jen přítel tvůj, dej si říct a chvíli stůj.
Nahlásit

No a nestoji, proto Jezina papa ta granatova jablicka ... :-)
Nahlásit

Kdepak vyzaduji Jezino od druhych disciplinu? Pripomen mi to prosiiiim ... :-)
Nahlásit

Granátová jabkíčka nemohou za tvůj neopravitelný zkrat v tvé hlavě.
Nahlásit

Jezino, to strašení si nech pro ty svoje patnáctky, na mě tím dojem fakt neuděláš. Seš s tím směšnej a co si já pamatuju, tak ti tu nikdy nikdo neřekl nic, co by se byť jen teoreticky dalo považovat aspoň za přestupek, natož za TČ, ty "nápravný zařízení". Jo, lidi si tu z tebe dělají p***l, protože seš hloupej a plácáš kraviny. Ale dělat si p***l z blbců trestný není, tak setři slzu a přestaň vymýšlet kraviny.
Ale je vidět, že jsi furt nic nepochopil a asi už ani nepochopíš. Pokud nejseš schopnej vidět nic mezi "vlastní nohou bez závazků" a řetězem u boudy, tak už fakt nevím co s tebou.
Ale je vidět, že jsi furt nic nepochopil a asi už ani nepochopíš. Pokud nejseš schopnej vidět nic mezi "vlastní nohou bez závazků" a řetězem u boudy, tak už fakt nevím co s tebou.
Nahlásit

Chceš tvrdit, že si tví zaměstnanci mohou v práci dělat co kdy se jim zachce. Hezká představa. Nechceš doufám tvrdit, že absence toleruješ a děkuješ jim, že příjdou vůbec do práce, aby vytvořili nějaké hodnoty za které jezdíš do světa si zašňorchlovat.
Nahlásit

Jezi co to zas meleš? Nechceš to zavčasu smazat? :D
Nahlásit

Já nic sepisovat nemusím, od toho jsou jiní.
Nahlásit

Proc sem Jezino motas PP vztah a tvoje uvazovani deti u boudy na tvy chate? Co je to za unikovou zkratku? Ale ano, muzou si chodit jak chteji nebo delat z domova, jde o vysledek a ne formu. Navic ja si na svoje vejlety nebo hracky vydelam s velkou rezervou jen svoji praci, nepotrebuju aby na me nekdo delal. Mozna je to tim, ze neco umim ... :-)
Nahlásit

Já o boudě nikdy nic netvrdil a nepsal. Opět strašení. Vzpamatuj se.
Nahlásit

Myslím si, že z Jeziny mluví žárlivost, protože coby dělník u pásu si o takové práci může leda tak nechat zdát :-) anebo u nějaké ještě více podřadnější práce, jako třeba sekuriťák :sD
Nahlásit

Elvine možná bych tě opravil. Ona ta práce u pásu není podřadná stejně jako žádná jiná. Je to jen práce kterou dělají míň schopní lidi. Asi máme dost odlišný nastavení ale pro mě žádná práce není podřadná
Nahlásit

@bombakul Znám poměrně dost lidí, kteří tuto práci dělají. Třeba já toho hlídače dělal při studiu a věř mi, že to není práce, kterou by se kdokoliv chlubil. Sami ti lidé, kteří ji dělají, se za ní styděli (nebo většina). Jeden dokonce dojížděl až z Kladna, protože nechtěl, aby ho v této práci někdo z jeho známých viděl. Já osobně bych se k této práci nyní už nevrátil ani za zlatý prase, věř mi.
Nahlásit

Nikdo je nenutil ju dělat a stejně se třeba já dívám na řidiče. Stačí umět točit kolečkem a nic jinýho. Taky žádná možnost nějakýho posunu ale stejně na nikoho nekoukám zkrz prsty. Ať každej dělá co chce ale ať to dělá pořádně
Nahlásit

@bombakul No řidič už je něco jiného. To není pouze o točení volantem, tuhle práci nemůže dělat kdokoliv, kdo umí řídit osobní auto. Kdežto být hlídačem je podřadná práce, kterou může a dělá ji kdokoliv.
Nahlásit

No tak co vím tak řidiče dělají ti o stupeň lepší než sou hlídači
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

@bombakul No je pravda, že třeba taková Arriva o dost snižuje vizitku tohoto zaměstnání, když zaměstnává lidi s kriminální minulostí, zločince v podmínce, kteří by místo práce měli doma zpytovat své svědomí a přemýšlet nad sebou, nebo ty, kteří s cestujícími jezdí jako s pytlem brambor. Ale ne každá společnost je jako Arriva. A zatímco toho hlídače může dělat i úplný hlupák, který neumí ani do pěti počítat, tak toho řidiče ne.
Nahlásit

Řidiče může dělat jen ten kdo zvládne řidičák takže všichni fakt ne. Potom dostaneš káru a trasu a jezdíš
Nahlásit

Jo Jezino, od toho jsou jiní. Ale každej aspoň trochu příčetnej člověk s právním vzděláním by ti vysvětlil, že si máš radši jít opláchnout přirození vlažnou vodou.

Tak pokud v aute tocis bombiku koleckem a p***om se nikam neposunes, tak to sedis na kolotoci ... :-)
Nahlásit

Dobře tak to upgraduju. Měl sem na mysli profesní růst pro ty méně chápavé:)
Nahlásit

Hele, tady byla nějaká sbírka na cisternu kořalky pro Jezinu? Že se poslední dny nějak rozjel a valí to tu nonstop.
Nahlásit

Až vás to přestane bavit, bude pozdě.
Nahlásit

Místo aby sis hrábnul do svědomí a aspoň jednou v životě použil tu kulatou věc na krku, tak radši prskáš na všechny okolo. Všichni jsou blázni, jenom já jsem letadlo. Ale to máš smůlu, my fakt nemůžeme za to, že tu sám sebe dobrovolně ztrapňuješ blbýma kecama.
Nahlásit

Tak na krku nemám kulatou věc, to bych vypadal, jak mongolík a blbý kecy, jo ty občas mám a vy jich máte na rozdíl ode mne víc. A oldatel rozhodně nejsem.
Nahlásit

Ellvin
A co jezdíš? MHD, linka, zájezdy?
A co jezdíš? MHD, linka, zájezdy?
Nahlásit

@Tygr728 Meziměstskou linku. Zájezdy jezdit nemůžu, protože mi není 24 a výše. Tedy ne že bych o něco takového stál :sD
Nahlásit

Ellvin
Tak to je hustý, a jsou dlouhý šichty? Mě by se líbily ty zájezdy když by na to přišlo, někam se podíváš a nemusíš pořád stavět :D
Tak to je hustý, a jsou dlouhý šichty? Mě by se líbily ty zájezdy když by na to přišlo, někam se podíváš a nemusíš pořád stavět :D
Nahlásit

Mám celodenní směny, tak co myslíš? :sD začínám ráno v šest a končím někdy v osm... sice mám mezi jízdami nějakých pět hodin pauzy, ale stejně...
Nahlásit

Tak to je dobrý :-) pořád stejný. Jestli by nebylo lepší něco ve stylu krátkej dlohej tejden
Nahlásit

Nahlásit

@snd19 Zdá se mi to, nebo máš o mě starost :sD hele, mě práce za volantem baví. Mnohem více, než kdybych měl dělat někde v kanceláři. A co se samořiditelných autobusů týče, tak u nás nemáme (zatím) ani samořiditelné metro. To, co je jinde ve světě běžné, to u nás bude teprve novinkou xD s těmi samořiditelnými autobusy bych to neviděl xD a pokud se zde něco takového objeví, tak nemám problém jít pracovat někam jinam. Nejsem v situaci, ve které bych neměl na výběr z více možností xD
Nahlásit

:D to je fakt tady jezdí repasovaný sovětský soupravy, na kolejích venku většina vlaků historie a někteří mají starosti o samořiditelné autobusy. To možná někde v Číně.
Nahlásit

@snd19 Já jich znám dost, kterým je přes třicet a nejsou tlustí :-) a i kdyby, tak co? Hubený stejně nebudu napořád, tak nač oddalovat nevyhnutelné? :-)
Nahlásit

Heh, jak tu byla řeč o těch securiťácích... Zrovna jsem se vrátil z Prahy, kde jsem na hlaváku narazil na takový zjevy, že jsem se div nepokřižoval. Zevlovaly tam v hale čtyři kusy v taktických vestách, z toho jedinej bílej s tupým ksichtem a oběma rukama pokérovanýma, kolozubá cikánka cca metr šedesát, pupkatej plešatej cikán, na kterým ta taktika vypadala že každou chvíli praskne a vyschlej starej cikán s brýlema jak popelníky a hrdým nápisem "velitel" na zádech (to když jsem viděl, tak jsem měl co dělat, abych nevyprskl smíchy).
Jediný, co je odlišovalo od té sebranky, co se tam válí po lavičkách, byly ty uniformy. Být v civilu, tak bych si pomyslel, že si tam nějaká tlupa domlouvá další čórku.
Jediný, co je odlišovalo od té sebranky, co se tam válí po lavičkách, byly ty uniformy. Být v civilu, tak bych si pomyslel, že si tam nějaká tlupa domlouvá další čórku.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jenže na druhou stranu co se divit, komu normálnímu by se chělo třeba zrovna na takovej hlavák za ty prachy?
Nahlásit

Tak já chápu, že to není zrovna práce na kterou by stály fronty zájemců, ale tohle byla fakt partička...
Nahlásit

Cigáni sekjuriťáci? To nevymyslíš:)
Nahlásit

Fakt, nedělám si p***l. Hlavně "velitel" byl fakt reprezentativní.
Nahlásit

Tak pokud jde o tohle k***érium, jsem dost skeptickej. Jedna taková bezďácká banda se vesele válela ani ne 50m za totálního nezájmu Gipsy Secu***y.
Nahlásit

"dokáží vykopat z hlaváku fetky a bezďáky nebo ne?"
Tak to je sci-fi. Od toho tam navíc ani nejsou. A možná žiju v jiným světe ale neměla by tohle zajišťovat MP když už existuje?
Tak to je sci-fi. Od toho tam navíc ani nejsou. A možná žiju v jiným světe ale neměla by tohle zajišťovat MP když už existuje?
Nahlásit

Od tohohle tam ty sekuriťáci jsou, aby tu špínu vyhnali na mráz. Ale oni jsou s nima většinou jedna p***l a tak si je tam vykrmujou a oni pak obtěžují normální cestující. To stejný maj dělat i ve vlacích kde s nima má pak vlaková četa akorát problémy.
Nahlásit

Nejlepší by bylo tuhle špínu vyhnat uplně ale to by nebylo demokratický :-)
Nahlásit

To oni si železničáři dělají pořádek ve vlaku a v budovách, ale pak si vy cestující zase stěžujete že se chovají rasisticky a posíláte stížnosti na GŘ....
Nahlásit

Co mám nějaký svý soukromý informace, tak třeba v Brně jednu dobu fungovala ochranka v sestavě, která ty bezďáky a smažky za tichýho souhlasu policajtů opravdu nemilosrdně vyháněla z nádraží ven, a to dost drastickýma způsobama (pendreky, pepřáky, paralyzéry). Pak nastoupila nějaká jiná firma s jinýma lidma a ti už k tomu přistupovali poněkud vlažně.
Ale nevím co je na tom pravdy, jak jsem koupil tak prodávám.
Ale nevím co je na tom pravdy, jak jsem koupil tak prodávám.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.