Chat bot gpt-4

Čaute, nedávno vyšla novinka od vývojářů OpenAI chat bot gpt-4
Co na to říkáte?
Povídejte, přehánějte :D pokud jste to ještě nezkusili, můžete vyzkoušet zdarma a dokonce v českém jazyce.
Pro st**t diskuze nemám víc co dodat, pouze chci s někým dalším nad tím žasnout.
Co na to říkáte?
Povídejte, přehánějte :D pokud jste to ještě nezkusili, můžete vyzkoušet zdarma a dokonce v českém jazyce.
Pro st**t diskuze nemám víc co dodat, pouze chci s někým dalším nad tím žasnout.

Novinka stara pul roku o ktere jsme se tu uz bavili. Ale proc ne. Nicmene dokud nezvladne porovnat spravne dve cisla, bude to jen decko ze zkumavky :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit

Nejnovější model byl vydán týden zpátky. Asi jsi špatně něco porovnal :D
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ze na to nalepili ctyrku neznamena, ze to je nejakej zasadni rozdil a je treba kolem toho delat halooo :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit

Je pěkné co nám moderní technologie přináší do života, ač je to někdy hodně děsivé, aktuálně jej využívám a rád bych jej zapojil co nejdříve do běžného života
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Tak já už používám skoro rok Copilota, během tý doby jsem si na něj zvyknul a mít ho mi přijde už skoro jako samozřejmost. Jen otázka času, kdy si zvyknu i na ChatGPT.
Rozdíl mezi GPT-3.5 a GPT-4 jsem za sebe moc nezaznamenal. Spíš rozdíl mezi ChatGPT a Bing Chatem.
Rozdíl mezi GPT-3.5 a GPT-4 jsem za sebe moc nezaznamenal. Spíš rozdíl mezi ChatGPT a Bing Chatem.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Well ChatGPT-4 se fakt liší od předešlý verze, zejména v tom že mnohem líp formuluje odpovědi ať už v jakémkoli jazyce, a taky v tom že umí třeba i něco vykreslit (viděl jsem pomocí něj vygenerovaný rotující 3D model země), takže jo, když za to nalepili čtyřku, je to velkej rozdíl :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

No tak jo, ukecali jste me. Ale jestli zase zplodi, ze je Ostrava vetsi, nez Brno, vytahnu ji kabel ze zasuvky ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

I8051:
tak mi to mé téma s pohrůžkou smázli. Tak to vidíš, jaká že to je v Česku demokracie, ale divit se nemám čemu, snad jen té rychlé iniciativě :D
tak mi to mé téma s pohrůžkou smázli. Tak to vidíš, jaká že to je v Česku demokracie, ale divit se nemám čemu, snad jen té rychlé iniciativě :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

SimanD:
No... musím se přiznat, že GPT-4 má problémy shody podmětu s přísudkem... Docela často se mi stává, že všude cpe i, i tam, kde nemá bejt, ;-)
No... musím se přiznat, že GPT-4 má problémy shody podmětu s přísudkem... Docela často se mi stává, že všude cpe i, i tam, kde nemá bejt, ;-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nesedí za tou umělou "inteligencí" jezina? To by veškerý bugy vysvětlovalo...
Nahlásit

Jezina ale neni umela inteligence, nybrz realna hloupost ... :-)
Nahlásit

Je to jazykový model, jistě, algo***my mnohem pokročilejší než řada předchůdců. A především jednodušší uživatelské rozhraní. Nezapomínejte ale, že obsahu ve skutečnosti nerozumí, to není pomluva, to vyplývá z principu věci (zjednodušeně pravděpodobnost výskytu).
Ano, dělá chyby, i faktické, ostatně je to GPT(Generative Pre-trained Transformer). Tedy záleží na tom, na čem byl trénován.
Zkráceně, při používání myslete na jeho mantinely.
Ano, dělá chyby, i faktické, ostatně je to GPT(Generative Pre-trained Transformer). Tedy záleží na tom, na čem byl trénován.
Zkráceně, při používání myslete na jeho mantinely.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jezinovi mantinely? Od výčepky k rumu...hrajeme si s procenty...vol....
Nahlásit

Vím že je omezený databázemi (jeho znalost končí v září 2021), každopádně já mu radši nadávat nebudu, kdyby se pak umělá inteligence vyvinula tak mě když tak ušetř8 za to že jsem se k ní choval hezky :D
Nahlásit

Nejde ani tak o stáří dat, spíš o rozsah, v tom množství textů k analýze je logicky spousty chyb, podklady nejsou nijak verifikovány a ani to není možné.
Závisí samozřejmě i na algo***mu, který je průběžně upravován, viz. např. https://davidrozado.substack.com/…ation-of-the .
Každopádně obavy z chatu nejsou namístě, nemá žádnou emoční vrstvu a ani vlastní rozum.
Bojme se postaru těch, co tento nástroj budou chtít zneužít.
Závisí samozřejmě i na algo***mu, který je průběžně upravován, viz. např. https://davidrozado.substack.com/…ation-of-the .
Každopádně obavy z chatu nejsou namístě, nemá žádnou emoční vrstvu a ani vlastní rozum.
Bojme se postaru těch, co tento nástroj budou chtít zneužít.
Nahlásit

A nebude jich možná málo, viz. https://www.osel.cz/…-dolaru.html
V článku je mj. srozumitelně popsán i princip tréninku AI, byť to není novinka. Myslím, že mantinely AI jsou z něj patrné, stejně tak možnosti využití.
V článku je mj. srozumitelně popsán i princip tréninku AI, byť to není novinka. Myslím, že mantinely AI jsou z něj patrné, stejně tak možnosti využití.

Pokud by se někdo hned nadchnul při představě AI vytrénované na lov zajíčků na seznamkách, zase tak jednoduché to není.
Budete potřebovat data s pozitivní zpětnou vazbou :D
To jen k těm možnostem, sám se obávám ještě víc zaprasenýho informačního prostoru, jen těch marketingových blábolů, co přibude. Více přesvědčivé, rozuměj manipulativní. Snad to pozitiva převáží.
Budete potřebovat data s pozitivní zpětnou vazbou :D
To jen k těm možnostem, sám se obávám ještě víc zaprasenýho informačního prostoru, jen těch marketingových blábolů, co přibude. Více přesvědčivé, rozuměj manipulativní. Snad to pozitiva převáží.

Pokud by tak byla natrénována, proč ne, třeba pro výuku psychologů, psychiatrů, hypochondrů a těch, co se jim nechce do báně :)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.