Android aplikácia

28. 03. 2023 v 21:09
Anonym

Po zadaní názvu aplikácie grindr mi google play zobrazí obr. app a upozornenie "Táto aplikácia je nedostupná" mám oneplus, os Android 13, Ram8GB, 128GB voľného miesta (skúsil som to aj priamo cez domovskú stránku grindr s rovnakým výsledkom)
Viete mi poradiť? Užívatelia oneplus máte podobnú skúsenosť?
Viete mi poradiť? Užívatelia oneplus máte podobnú skúsenosť?

Nejspíš budeš muset, aby ses dostal na gindr, aplikaci nainstalovat, aby se ti gindr otevřel.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

28. 03. 2023 v 22:28
Anonym

To som skúsil "..(skúsil som to aj priamo cez domovskú stránku grindr s rovnakým výsledkom)"
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Denis36 (59/-/-)
Nejspíš budeš muset, aby ses dostal na gindr, aplikaci nainstalovat, aby se ti gindr otevřel.
-------
Co je to Jezino ten Gindr? Ze by Grindr? A jak se na nej dostane a otevre ho, kdyz mu to GP blokuje v instalaci? Ty jsi zase nametenej, co? :-)
Jinak bezne jsou apk fajly ke stazeni i mimo GP. Ted si nepamatuju ten web, zkusim zejtra od more. Nicmene nektery si i pri fyzicky instalaci kontrolujou, na jaky zelezo a vyrobce to instalujes. Nicmene vse se da o****t ... :-)
-------
Co je to Jezino ten Gindr? Ze by Grindr? A jak se na nej dostane a otevre ho, kdyz mu to GP blokuje v instalaci? Ty jsi zase nametenej, co? :-)
Jinak bezne jsou apk fajly ke stazeni i mimo GP. Ted si nepamatuju ten web, zkusim zejtra od more. Nicmene nektery si i pri fyzicky instalaci kontrolujou, na jaky zelezo a vyrobce to instalujes. Nicmene vse se da o****t ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Co mě napadá a s čím mám zkušenost, tak to, že aplikace můžou bej nedostupný v určitejch regionech.
Třeba mně nešlo stáhnout pár aplikací z Česka, protože jsem měl kvůli jiný aplikaci nastavenej region na UK.
Třeba mně nešlo stáhnout pár aplikací z Česka, protože jsem měl kvůli jiný aplikaci nastavenej region na UK.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já ho naintal. bez problému. Asi záleži jakej maš mobil.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit