Jak připevnit dildo

30. 03. 2023 v 12:22
Anonym

Ahoj, začal jsem trénovat svůj anál s dildem, ale mám s tím jeden problém. Má takovou tu přísavku do sprchy atd... aby drželo na něčem. Nicméně jsem hodně úzký a pokaždé když se snažím přirážet si, tak to nevydrží přicuclé. Má někdo nějaké zkušenosti s tím, jak to pořádně přidělat? Docela mě to štve.

Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Zpravidla pomohla hustá mýdlová voda. Silikonová přísavka bude nejspíš už opotřebovaná a neudrží podtlak. Mýdlová voda vyplní nerovnosti a podtlak by měl udržet dildo. Pokud ne budeš muset koupit nový. Pamatuj nic není navždy.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Pošli ho na repas....
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

No vidíš, Jezina s tím má vlastní zkušenosti.
Jezino, Ty jsi holt děd Vseved. Jen většinou ty Tvoje rady stojí za...
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonym: pomôže ti obyčajná voda. Prísavku treba navlhčiť v miestach doliehania. Niečo medzi vlhkým a mokrým. Potom lepšie drží
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Před 13 hodinamiOff-line ikar (43/182/80)
Souhlasím - 4 • NesouhlasímNahlásit
A tvá rada je kde blbečku?
Když někoho k***izuješ, tak bys měl tajy poradit.
Zkušenosti mám ze závěsných háčků na oblečení v koupelně na dlaždice, prakticky na stejném principu.
Voda drobné škrábance v silikonu nevyplní a těmi škrábanci začne znova vnikat vzduch do vytvořeného podtlaku pod přísavkou. Proto jsem doporučil mýdlo- vodu, může použít i gel.
Souhlasím - 4 • NesouhlasímNahlásit
A tvá rada je kde blbečku?
Když někoho k***izuješ, tak bys měl tajy poradit.
Zkušenosti mám ze závěsných háčků na oblečení v koupelně na dlaždice, prakticky na stejném principu.
Voda drobné škrábance v silikonu nevyplní a těmi škrábanci začne znova vnikat vzduch do vytvořeného podtlaku pod přísavkou. Proto jsem doporučil mýdlo- vodu, může použít i gel.
Nahlásit

Jezino a co udělá asi přísavka kterou namažes mejdlem????
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Bude namydlená.
Hele a pokud nebude držet, tak přilepit to taky pujde a mamce může říct, kdyby se ptala, že je to němý sluha.
Hele a pokud nebude držet, tak přilepit to taky pujde a mamce může říct, kdyby se ptala, že je to němý sluha.
Nahlásit

Rači si najdi kluka, dokud jsi mladý.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Živej ocas to nikdy nenahradí
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.