Zdivočelý dav napadl politika - slovensko

Zdivočelý dav transsexuálních LGBT aktivistů napadl nebohého slovenského politika přímo před parlamentem, zasahovala policie... Budou mít slušní heterosexuální slováci zastání? Nechá si slovensko naočkovat progresivistické zvrácenosti LGBT komunity a rozvrátit rodiny? Bude mít řádění slovenských LGBT aktivistů vliv na cenu vajec v ČR?

Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tady by ta cena vajec v jistém smyslu být ovlivněna mohla.
Nahlásit

A napadl ho oralne nebo analne? ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Konečně politické téma které tu není off topic :-D
Nahlásit

Vzhledem k tomu jak to ve slovenské politice vypadá, ani bych se nedivil, kdyby ho tam někdo rovnou zabil.
Nahlásit

Úchyláci si koledují o to, že příště proti nim nasadí policajty, vodní děla a budou mít po nakrucování.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Před 6 hodinamiOff-line Lolitak69 (21/170/62)
Vzhledem k tomu jak to ve slovenské politice vypadá, ani bych se nedivil, kdyby ho tam někdo rovnou zabil.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
xxx
já bysem se nedivil kdyby někdo na SSlovensku teď zabil nějakýho přihřátýho aktivistu když si tam tak veřejně vyskakujou místo aby chodili do kostela a tvářili se že sou hetero a š****i s chlapama tajně, jako každej slušnej farář 8)
xxx
já bysem se nedivil kdyby někdo na SSlovensku teď zabil nějakýho přihřátýho aktivistu když si tam tak veřejně vyskakujou místo aby chodili do kostela a tvářili se že sou hetero a š****i s chlapama tajně, jako každej slušnej farář 8)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Hele faráři za to nemůžou, jsou řízený shora a když si to velebný Pán tak přeje.....^_^
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Artenkotorer (35/180/84) NOVÉ
Konečně politické téma které tu není off topic
To říká ten pravej štváč, kterej tady plevelí svýma příspěvkama každý offtopic téma.
Konečně politické téma které tu není off topic
To říká ten pravej štváč, kterej tady plevelí svýma příspěvkama každý offtopic téma.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A tatrman ta offtopic temata v kontextu serveru zaklada. Aneb zlodej krici chytte zlodeje ... :-)
Nahlásit

Tatrman: Když už tu téma je, je úplně jedno kdo do něj přispívá. Ono vadí že tu je téma, aktivita v něm už moc škody nenaděla.
Nahlásit

Artenk***ter:Ono vadí že tu je téma, aktivita v něm už moc škody nenaděla.
Ale nadělá, už jenom tím, že tam přispíváš sto příspěvkama to téma neustále posouváš nahoru a je pak stále aktuální. Takže zase lžeš.
Ale nadělá, už jenom tím, že tam přispíváš sto příspěvkama to téma neustále posouváš nahoru a je pak stále aktuální. Takže zase lžeš.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tatrmanovi spis vadi, ze to tema neni jeho a ze je o nej zajem. Ta jeho nikoho nezajimaj a upadaj do zapomneni spolu s nim. Fnuk ... :-)
Nahlásit

Seš na omylu, moje témata měla nad 200 příspěvků každý, a to se tobě p**usovi nelíbilo, páč tvoje nezajímaj nikoho.
Jenže ty jako správnej p**us začneš řvát u mýho tématu, že sem nepatří atd rudá s***ě apod., ale když to sem dá prokazatelně někdo jinej(nemůžeš řvát, když to není anonym, že je to moje, jinak to pravidelně děláš u všech anonymních témat) tak jsi zticha jako pěna a strčíš tu svou svinskou hlavu raděj do p***le a nevylejzáš nebo ještě hůř začneš vesele přispívat do tématu,který sem podle tebe nepatří. Seš bezpáteřní hajzl, kterej se ohýbá podle větru, jak zrovna vane, seš takovej Pekárek ze socíku(seriál Volha).
Jenže ty jako správnej p**us začneš řvát u mýho tématu, že sem nepatří atd rudá s***ě apod., ale když to sem dá prokazatelně někdo jinej(nemůžeš řvát, když to není anonym, že je to moje, jinak to pravidelně děláš u všech anonymních témat) tak jsi zticha jako pěna a strčíš tu svou svinskou hlavu raděj do p***le a nevylejzáš nebo ještě hůř začneš vesele přispívat do tématu,který sem podle tebe nepatří. Seš bezpáteřní hajzl, kterej se ohýbá podle větru, jak zrovna vane, seš takovej Pekárek ze socíku(seriál Volha).
Nahlásit

Tatrman: Neber drogy, neber drogy, neber drogy nebo se z toho zblázníš. Z mého pohledu vadí hromada témat, vina za posouvání je tedy na jejich autorovy (ty) kterej je d***l, co místo recyklace starých témat, či vytvoření jednoho obecnějšího vytvoří n témat který obsadí všechny pozice na hlavní stránce, když by tam mohlo být 1 téma který nevadí.
Tedy nelžu, protože posouvání hromady témat je vinou autora co hromadu vytvořil.
Tedy nelžu, protože posouvání hromady témat je vinou autora co hromadu vytvořil.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tatrman (26/-/-)
Seš na omylu, moje témata měla nad 200 příspěvků každý
--------------
No, z toho 100 bylo tvejch a zbylejch 100 te hejtovalo :-)
Seš na omylu, moje témata měla nad 200 příspěvků každý
--------------
No, z toho 100 bylo tvejch a zbylejch 100 te hejtovalo :-)
Nahlásit

Artekkoter:d***l, co místo recyklace starých témat, či vytvoření jednoho obecnějšího vytvoří n témat který obsadí všechny pozice na hlavní stránce, když by tam mohlo být 1 téma který nevadí.
ty už jsi v té p***li taky i s ičkem že?
ty už jsi v té p***li taky i s ičkem že?
Nahlásit

V tvy p***li je tatro denne takovejch veci, ze my se tam s artenem uz nevejdeme ... :-)
Nahlásit

Tatrman: Já co si vybavuji vytvořil přesně 0 témat... takže na rozdíl od tebe v p***li nebudu...
Nahlásit

Furt v cajku. Ale u tatrmana se obávám... že bude zabírat půlku tabulky hlavních záznamů témat :-D
Nahlásit

A teď mi někdo řekněte proč ?!?
Já si taky myslim některý věci se kterýma by tady určitě plno lidí nesouhlasilo, ale prostě to je každýho věc a určitě to nebudu nikam a nikomu pořád cpát ?!?
Já si taky myslim některý věci se kterýma by tady určitě plno lidí nesouhlasilo, ale prostě to je každýho věc a určitě to nebudu nikam a nikomu pořád cpát ?!?
Nahlásit

Pokud to bylo rasistický nebo homofóbní či transfóbní prase tak dobře mu tak, pokud ne pak jsou ti aktivisti i***ti
Nahlásit

Před 4 hodinamiOn-line Pirateguy (22/185/-) NOVÉ
Pokud to bylo rasistický nebo homofóbní či transfóbní prase tak dobře mu tak, pokud ne pak jsou ti aktivisti i***ti
Souhlasím - 3 • NesouhlasímNahlásit
xxx
nebylo to žádný homofobní prase ale politik kterýmu leží na srdíčku blaho tradiční rodiny a křesťanské hodnoty a zastává se SLUŠNÝCH a NORMÁLNÍCH občanů SSlovenska proti zvráceným LGBT aktivistům, aleluja :P
Souhlasím - 3 • NesouhlasímNahlásit
xxx
nebylo to žádný homofobní prase ale politik kterýmu leží na srdíčku blaho tradiční rodiny a křesťanské hodnoty a zastává se SLUŠNÝCH a NORMÁLNÍCH občanů SSlovenska proti zvráceným LGBT aktivistům, aleluja :P
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.