Jak dlouho jezdíte tramvají ze zastávky Radnice Slovany?

Mohl by mi někdo vysvětlit, jak dlouho jezdíte tranvají ze zastávky Radnice Slovany na zastávku Náměsti Generála Píky?
Důvod mé otázky je v této zprávě krimi Plzeň.cz
https://tn.nova.cz/…stovky-metru
Důvod mé otázky je v této zprávě krimi Plzeň.cz
https://tn.nova.cz/…stovky-metru

Není to tak daleko, je to jedna minuta. Vždyť to je taky jen jedna zastávka, ta tramvaj v podstatě jen přejede přes kruháč.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Zajímavé, podle krimi zpráv Plzeň je to stovky km vzdálená zastávka. Než jet do Plzně, to raději pojedu jinam, kde ty zastávky mají podstatně blíž.
Checht
Checht
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Spíš stovka metrů, to musel být překlep, protože 100 km snad není ani délka celkové trasy
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

No jo, fakt tam píšou stovky kilometrů.
Takový incident není v Plzni poprvé.
V době, když jsem do Plzně jezdil do školy, jsem takhle jedno odpoledne jel tramvají (klasickou T3) ze školy domů, tedy ze Skvrňan ještě na původní autobusák na Skvrňanské. V tomto čase bývaly tramvaje obvykle přeplněné.
Během cesty, na Vejprnické, vystupovala mimo jiné i nějaká babička s asi 5 letým vnukem. Kluk šel před ní, ona ho držela za ruku a šla těsně za ním. Najednou během toho, jak lidi ještě vystupovali/nastupovali, tramvaják najednou zazvonil, zavřel dveře a začal se rozjíždět. A vyšlo to tak, že akorát dveřmi oddělil babičku od kluka. Ona zůstala vevnitř, on už byl venku. Jak se tramvaj rozjížděla, tak ještě bylo slyšet, jak kluk brečí, že tam na zastávce zůstal sám.
Lidi volali, bouchali na řidiče, mačkali ty nouzové tlačítka, aby zastavil, ale nic. On jel dál. Zastavil až normálně na další zastávce, kde teprve paní mohla vystoupit, a běžela na tu předchozí zastávku pro kluka. Shodou okolností jsou alespoň obě tyto zastávky na dohled.
Jen pár měsíců po tom, jsem se doslechl, že tam tramvaj na Pětatřicátníkách vláčela nějakou paní skřípnutou do dveří. Oba případy byly tak kolem roku 2007.
Takový incident není v Plzni poprvé.
V době, když jsem do Plzně jezdil do školy, jsem takhle jedno odpoledne jel tramvají (klasickou T3) ze školy domů, tedy ze Skvrňan ještě na původní autobusák na Skvrňanské. V tomto čase bývaly tramvaje obvykle přeplněné.
Během cesty, na Vejprnické, vystupovala mimo jiné i nějaká babička s asi 5 letým vnukem. Kluk šel před ní, ona ho držela za ruku a šla těsně za ním. Najednou během toho, jak lidi ještě vystupovali/nastupovali, tramvaják najednou zazvonil, zavřel dveře a začal se rozjíždět. A vyšlo to tak, že akorát dveřmi oddělil babičku od kluka. Ona zůstala vevnitř, on už byl venku. Jak se tramvaj rozjížděla, tak ještě bylo slyšet, jak kluk brečí, že tam na zastávce zůstal sám.
Lidi volali, bouchali na řidiče, mačkali ty nouzové tlačítka, aby zastavil, ale nic. On jel dál. Zastavil až normálně na další zastávce, kde teprve paní mohla vystoupit, a běžela na tu předchozí zastávku pro kluka. Shodou okolností jsou alespoň obě tyto zastávky na dohled.
Jen pár měsíců po tom, jsem se doslechl, že tam tramvaj na Pětatřicátníkách vláčela nějakou paní skřípnutou do dveří. Oba případy byly tak kolem roku 2007.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Denis36 (59/-/-)
Zajímavé, podle krimi zpráv Plzeň je to stovky km vzdálená zastávka
------------
A to je nutny resit preklep redaktora jako zbytecny tema na buznaporadne? Ty jsi Jezino vazne i***t ... :-)
Zajímavé, podle krimi zpráv Plzeň je to stovky km vzdálená zastávka
------------
A to je nutny resit preklep redaktora jako zbytecny tema na buznaporadne? Ty jsi Jezino vazne i***t ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

No co co? Když je nutný zde řešit kde jaký p**oviny. Tak proč ne i tuhle, že?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tohle ale neni nic k reseni, to si zde jen ustrik svoji hloupost... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

I8051 (52/184/97)
Jak dlouho jezdíte tramvají....
Zaprděné elektroautíčko není tramvaj, ty ťuňťo :-)
Jak dlouho jezdíte tramvají....
Zaprděné elektroautíčko není tramvaj, ty ťuňťo :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.