Líbí se vám silní kluci?
Ne, ale trošku špíčku na těle mi přijde mnohem více sexy než pekáč buchet a pseudosvaly z posilky....
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Nejsem žádný hubeňour, ale tohle je moc už i na mě. Jak se někdo dokáže takhle vyprasit , to fakt nechápu :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ja mám slabosť len na veľmi štíhlych / hubených pasívnych chalanov :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
A hlavne patnactiletych Milo IX, co? Z tebe roste druha Jezina ... :-)
Nahlásit
Mě se líbí hodně fyzicky silný kluci chlapy svalnatý ;-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jenže on použil zjemňující výraz pro "Vyžraný na jateční váhu". Svaly jsou opakem tloušťky.
Nahlásit
Ne, nelíbí, na "tučňakovi" mě prostě nemá co vzrušit.....a ani na pohled většinou nic moc.....
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Hej, silní sa mi páčia, nie "silní" v zmysle tuční ;) Krásny eufemizmus, že...? :D
Nahlásit
Silný kluk by mi nevadil... týpeq který unese 2 pytle cementu na rameňu se může hodit... bohužel ale se slovo silný stalo synonymem slova vyžraný -_-
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Dva pytle cementu je slovy padesát kg. Jako sory ale pytel pšenice unese snad každej:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Co? když sem byl mladej tak měl pytel cementu 50 kilo O_o asi je teď dělaj menší páč mladá generace sou chcípáci :P já to můžu říct, já jim do gatí nelezu 8)
Nahlásit
Tak to už si fakt starej:)
Nahlásit
Mladá generace jsou chcípaci a pytel pšenice neunesou.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Tygříku, jde taky o to o jaké mladé generaci mluvíš, to že jsi sám takový neznamená že jsou takový i ostatní :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
XD o té mladší než já :) Někde jsem je slyšel nazývat jako ,,generace sněhových vloček"
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Sněhové vločky jo? A myslíš že rok udělal tak velký generační rozdíl? :)
Nahlásit
Ted nechápu, jakej rok? xD
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Já mám mírně nadváhu,proto se mi líbí jen hubení chlapáci!!Tlusté nebrat!!
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tygříku, řekl jsi mladší než ty, tím pádem někdo komu je 28 tam taky patří no ne? :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jasný :-) Tak mi to nedalo a napsal jsem to do googlu a prý generace sněhových vloček je 1995-2010 ?!? No nevím, asi úhel pohledu.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ne, nelíbí, leccos se dá překonat, když zbytek za to stojí, ale je to pro mne prostě mínus.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.