Jaký máte názor na Slováky?
Ty patříš na záchod. Neotravuj s těma otázkama.
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Nemusím je, zapáchají, a divně mluví.
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit
Tak u nich je mnohem více věřících než u nás, zkus tedy hádat kam patří, ale jinak mi slováci nevadí, sám jím jsem, nebo byl jsem xD
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Určitě ne, spíše naopak což je samozřejmě velmi subjektivní, ale nikdo si nestěžoval :3
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jacksone-Slováci nejsou o nic horší než ty ,jsi docela hloupý, protože mezi nimi je spousta bezva lidí :)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Poznal jsem dobré slováky i zlé slováky a jejich řeč mě trochu vzrušuje :-) Kam patří? Kam budou chtít :-P
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já se neurazil,jacksone, jediný kdo tady prska si ty ,jejich řeč je rozhodně peknejsi než české natahování, nechápu že ti vadí jiný názor než tvůj, budeš si asi na to muset zvyknout protože máš reakci malého děcka :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jj,ty jsi směšný, jacksone, jak se furt rozcilujes :)))
Furt meleš dokola jedno a to samé
Furt meleš dokola jedno a to samé
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
No,se smejes své blbosti ?? Tak to jo :)
Nahlásit
Tak pokud se skvěle bavis, jacksone ,vlastní blbostí ,tak jsi asi šťastnej člověk :))
Nahlásit
No ,škoda času nad zbytečným tématem které založil tupý, anonymní primitiv a hlupák :))
Nahlásit
Víš co je vtipné, u tebe je každý primitiv a hlupák a přitom sám k sobě k***ický nejsi, myslím si že všichni ostatní i když spolu nevychází dají za pravdu tomu, kdo je tady primitiv a hlupák když se tím tak oháníš.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
No,je mi jasné rakosniku že za tím hloupym tématem jsi ty ,protože podobné hovna které sem vkládás jako anonym, jsou stejně zbytečně jako ty
Na lidi tvého typu by to chtělo Orbana, nebo Putina, aby tě zavřel někde do lagru abys nemohl zamořovat veřejný prostor právě takovyma srackama ,které zde produkujes
Na lidi tvého typu by to chtělo Orbana, nebo Putina, aby tě zavřel někde do lagru abys nemohl zamořovat veřejný prostor právě takovyma srackama ,které zde produkujes
Nahlásit
Takže ty proruský a otevřeně podporuješ Rusko a Putina? To už pak chápu všechno, měli by tě utratit.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Alespoň už je jasné, odkud se bere ta agrese. Ale má koule, e to otevřeně řekl, né každý řekne to co on, moc Putinovců tu není a nebo jsou v anonymitě ovšem tu jsem nečekal velké IQ což nezklamalo.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nepodporují Putina a nemám rád Orbana, jednu vyjimku bych ovšem uvítal, protože v případě rakosnika a jeho IQ houpaciho kone , by k žádné ztrátě nedošlo, protože osvobození od takového i***ta k****na jako je rakosnik by byl dobrý skutek ostatním lidem :))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jacksone-promin,už tu jenom papouskujes druheho, nelez mu do p***le, zachovej si úroveň, rakosnik to stejně neoceni :)
Takovou slizkost jsem tu dlouho neviděl jako u tebe ,hnus !!
Takovou slizkost jsem tu dlouho neviděl jako u tebe ,hnus !!
Nahlásit
Jacksone radsej by som bol ticho lebo okrem to co vacsina Cechu pouziva tak je slovo VOLE
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Jackson za to nemůže, on má takovou povahu, slizskou, vtirajici, vlezdop***lkovskou :))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
No jen aby, neboj se, najdeme mu nějaké místečko kam ho zakopeme xD
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jacksone-povaha nesouvisí s tím, kolik máš partneru ale žít s ní asi nebude nic moc :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
No nebudu se pouštět do další debaty, vlak už mě dovezl domů, ale příště si budu raději lustit křížovky, než reagovat na podobně hloupé vlákno :))
Nahlásit
Slováci aspoň co sem poznal, byli krásní kluci. Říznutí trochu Balkánem, Maďarem,pro mě atraktivní exotika. Prostě hezcí kluci ve velkým množství. S politikou je to horší, co se tam děje. Strašně rozdrobenej parlament na minipartaje, všudypřítomnej klerikalismus, homofobie, a mafiánský struktury.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Polovina Slováků na východ, polovina na západ
Nahlásit
Nelze hodnotit jednoznačně … ale Slováci jsou výbušnější povahově.
Ano… s lidmi co v každé větě si neumí odpustit slovo VOLE… tak se opravdu nedokážu bavit u jednoho stolu. Né, že bych chodil pro hrubé slovo daleko, když musím ale trhá to moje uši.
Ano… s lidmi co v každé větě si neumí odpustit slovo VOLE… tak se opravdu nedokážu bavit u jednoho stolu. Né, že bych chodil pro hrubé slovo daleko, když musím ale trhá to moje uši.
Nahlásit
Prý rozdrobenej parlament. Co máme my?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
@R - hm... tak to poděkuj Osvobozenýmu divadlu za popularizaci toho oslovení "vole"... :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
TommenBaratheon (19/174/74)
My? My tam máme slepenec. Resketive dva slepence. Díky tomuto slepencovýmu tahu pravice se do parlamentu dostaly nevolitelný strany a dokonce do vlády. Opravdu se divím, že tohle ústava ČR dovoluje. Každá strana by měla kandidovat za sebe a ne za nějakej předvolební slepenec. Koalice se maj dělat po volbách a ne před nima účelově a jen proto, aby se dostali do křesel a překonali 5% hranici. šak s pirátama pěkně starosti vykývali....
My? My tam máme slepenec. Resketive dva slepence. Díky tomuto slepencovýmu tahu pravice se do parlamentu dostaly nevolitelný strany a dokonce do vlády. Opravdu se divím, že tohle ústava ČR dovoluje. Každá strana by měla kandidovat za sebe a ne za nějakej předvolební slepenec. Koalice se maj dělat po volbách a ne před nima účelově a jen proto, aby se dostali do křesel a překonali 5% hranici. šak s pirátama pěkně starosti vykývali....
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Pravice? A kde tam tu pravici vidíš? Jestli tohle je pravice, tak já jsem panna Marie a zpívám metal...
A jakkoliv mě Fiala sere, tak na předvolebních koalicích fakt nevidím žádnej podraz. Je mi to tisíckrát milejší, než kdyby to upekli až po volbách. Takhle to víš dopředu a můžeš se rozhodnout, jestli jim to hodíš nebo ne. Ostatně, na tom volebním lístku to bylo jasně napsaný.
A jakkoliv mě Fiala sere, tak na předvolebních koalicích fakt nevidím žádnej podraz. Je mi to tisíckrát milejší, než kdyby to upekli až po volbách. Takhle to víš dopředu a můžeš se rozhodnout, jestli jim to hodíš nebo ne. Ostatně, na tom volebním lístku to bylo jasně napsaný.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
TommenBaratheon (19/174/74) NOVÉ
Je mi to tisíckrát milejší, než kdyby to upekli až po volbách. Takhle to víš dopředu a můžeš se rozhodnout, jestli jim to hodíš nebo ne. Ostatně, na tom volebním lístku to bylo jasně napsaný.
Teďka sis hezky naběhl na vidle...lol..:)
https://www.youtube.com/watch?…
Je mi to tisíckrát milejší, než kdyby to upekli až po volbách. Takhle to víš dopředu a můžeš se rozhodnout, jestli jim to hodíš nebo ne. Ostatně, na tom volebním lístku to bylo jasně napsaný.
Teďka sis hezky naběhl na vidle...lol..:)
https://www.youtube.com/watch?…
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Proč koukáš na takovýhle úchylný videa? xD Pust si radši nějakej dobrej seriál než tyhle sračky.
Nahlásit
Mimochodem možná kdyby buzny viděli předsedu svobodných (a teď doufám že to pořád existuje a jen tam ten mladej právník) tak by jim narostli preference až o 4% :-)
Nahlásit
Fajn tatrmanskej. A pointa je jaká?
Nahlásit
Ako ked si čítam tieto vaše komentáre tak je mi do smiechu vždy to končí hádkou a čo sa týka otázky tak aj ja poznám veľa čechov moravákov ktorý sú super ale poznám aj blbcov a poniektorých bohužiaľ aj odtiaľto ale aj takých čo by som neposlal ani na východ a ani na západ ale rovno pod hlinu.Aj mne vaša reč príde niekedy divná hlavne v reklamách kde sa nerozpráva ale vy ich odspievate,tiež mi to príde divné,takže ako sa vraví zdravím vás bratia česi
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Že se asi mají opravdu špatně, když u nich nemají ani vlastní seznamky a musí se cpát sem.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Tatrman: "Opravdu se divím, že tohle ústava ČR dovoluje."
Není se čemu divit. Pokud by to ústava nedovolovala, tak by se prakticky nic nezměnilo. Všichni by kandidovaly v kandidátce jedné strany. Měly by ještě lepší postavení protože by nebyl navýšen limit pro vstup pro koalice. Ostatně některá uskupení takhle už dávno kandidují
Jako fiala před volbami sice mluvil jako pravičák, ale teď se ukázal jako docela dost rudej. Takže jako pravicovej ve vládě nebude zřejmě nikdo.
Není se čemu divit. Pokud by to ústava nedovolovala, tak by se prakticky nic nezměnilo. Všichni by kandidovaly v kandidátce jedné strany. Měly by ještě lepší postavení protože by nebyl navýšen limit pro vstup pro koalice. Ostatně některá uskupení takhle už dávno kandidují
Jako fiala před volbami sice mluvil jako pravičák, ale teď se ukázal jako docela dost rudej. Takže jako pravicovej ve vládě nebude zřejmě nikdo.
Slováky já moc rád:Jsou lepší,než Češi a někteří Moravané!
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.