Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Je na mě máma příliš upnutá?

27. 05. 2023 v 18:39Off-line Anonym
Ahojky, mám takový problém nevím jestli problém, ale jsem student, už pár let plnoletý a mám přítele. Je to fajn, problém je v tom, že můj starší bratr odešel z domu brzy a mám dojem, že se na mě mamka upla, někdy se chce společně dívat na filmy když ví, že mám trávit čas s přítelem, když se scházíme třeba na víkend často mi říká abych nejezdil pozdě a třeba nešel k němu na nějaký víkend, že toho bude hodně doma atd... Myslím si, že doma pomáhám jak mohu, ale je problém se někam dostat a mít hlavně osobní život, stěhování se mimo domov jí asi taky děsí a dokonce se nabídla svého času, že by nám s přítelem uvolnila pokoj u nás doma. Není to špatný člověk rozhodně, s přítelem si rozumí, ale přijde mi, že si představuje jaké jsem ještě dítě a nechce přijmout fakt, že opouštím pomali rodné hnízdo. Měl s tím někdo nějaké podobné zkušenosti? Děkuji.
27. 05. 2023 v 19:23Off-line R77  (47/-/-)
Ano, matka byla hrozně zklamaná poté co si nerozuměla s dcerou, a já jsem měl být ten co se postará a převezme dům a založí rodinu.

Bohužel to se stává často když matka a otec nemají společné zájmy, a matka chce mít svého syna jako středobodem svého osobního života, jelikož sama žádný osobní “pozitivní” život nemá.
27. 05. 2023 v 20:01On-line Tygr728  (30/190/90)
Typický častý ale bohužel smutný. Znám spousty lidí co si po odchodu mladejch z baráku začali dost užívat, dovolený, výlety, v sobotu s mladejma společnej oběd a všichni hepy.

No ale bohužel někteří (kort když je ten rodič sám - to je katastrofa) to nesou opačně a to je problém.
27. 05. 2023 v 21:39Off-line Denis36  (60/-/-)
Rozplánuj si co kdy budeš dělat. Mamka si časem zvykne a bude se těšt na tvou společnost v určitý dny. Byla na vás zvyklá a nejspíš hlavně na tebe, který ji ve všem pomáhal. Nejspíš se nechce znovu vázat, jak jsem pochopil byla s vámi sama.
Obdobně jsem to měl i já. Brácha se oženil a bydlí jinde a já jí byl oporou prakticky do jejího odchodu na druhý břeh.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
28. 05. 2023 v 00:27Off-line Dinos  (37/-/-)
Jestlipak to není tím, že jsi byl celé dětství hodný a poslušný synáček a teď tě zkrátka nechce pustit. Být pořádný uličník či delikvent, jistě by s tvým vypakováním takový problém neměla :⁠-⁠D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
28. 05. 2023 v 04:18On-line tajemnydavid  (32/184/115)
Z toho co popisuješ, mi spíš příjde, že tvoje mamka se bojí samoty a že spíš než upnutá, potřebuje nějakou společnost. Ono být v bytě nebo baráku, kde žilo víc lidí a najednou tam zůstane jediná osoba je deprimující a může to být pak po psychické stránce být špatné. Pokud to půjde, věnuj se občas i své mamce, do té doby dokud můžeš, časem můžeš pak toho litovat, vím to od doby, co umřeli mě mamka nebo jiní příslušníci rodiny.
28. 05. 2023 v 13:39Off-line Fgjk  (21/195/90)
Naprosto souhlasím s tajemnymdavidem... vypadá to jako strach ze samoty. Chápu, že je čas se posunout, ale věř mi, že to je pro ni těžké. Já jsem třeba svou mamku nikdy nepoznal a dal bych vše aspoň za hoďku s ní...ale není mi dáno. Užívej si každý chvilky..
28. 05. 2023 v 13:57Off-line Frankie11  (18/174/51)
Tak já to podobný mám, ale s mámou máme jiný povahy a zájmy, moc nechápe ani lgbt téma-heteráky to nezajímá....ale chápu, že třeba to pochopit nemůže.Vadila by jí u mě i ta svatba nebo adopce, protože je konzerva, ale to nechci, takže bez problému.
Hlavně když táta odešel k partnerce, tak jí nikdo nezbyl. Další vztah nechce, ani rozvod,a když jí to někdo nutí, je naštvaná. Já ji teda nenutím.
S její povahou by se většina šovinistů neshodla. Ještě by dopadla špatně.
/Porvat se s někým ještě kvůli ní, to ne dík./
Někdy je radši sama, takže jedu i na studiní pobyt- nemusela mi nikdy "sloužit", je feministka :-))) a lenochod nejsem. A peníze mám i od táty, i když tot vše. /Partnerka mu vždy zakazovala mě vídat,a on je podpantofelák/.
Dost lidí ji ale pomlouvalo, že by mi nutila hlásit se na vejšku, job nebo sport,
což je ale bl....st, to baví mě. /S tím jí křivdili a měl jsem špatný svědomí../..Ekonoma jako ona bych nedělal, ani heteráka- to mi spíš vnucují cizí. Ona jim ale nic neřekne, což je mi trapný.
Taky chtěla vždy žít na venkově, a já to tam nesnáším, takže bydlet s ní natrvalo, to ne :-))) ale občas se stavit je ok....
Ten venkov je fakt pro někoho jinýho než já.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload