Cestování

Tady je cestovatelů časem.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ano, já. Cestuji z domova do práce, a pak v rámci své práce cestuji napříč středočeským krajem :sP proč se ptáš?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já bych cestoval nejradši furt, ale nevím kam, nemám s kým, samotného mě to nebaví a času moc není... :D
Nahlásit

Neboj Ellvinka, až se rozjezdí, dostane spoje s kratšíma přestávkama, taky toho volného času mít nebude a bude rád, že se v poklidu nají a vyčůrá.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jasne, ten nejvetsi, jiz 839 dni a 28500 mil na mori ... :-)
Nahlásit

Tvl tolik promrhanýho času s lodičkama v zahradním bazénku.... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Denis36 (59/-/-) NOVÉ
Neboj Ellvinka, až se rozjezdí, dostane spoje s kratšíma přestávkama, taky toho volného času mít nebude a bude rád, že se v poklidu nají a vyčůrá.
------------------------------------------
Ty meziměstský linky jsou víceméně v pohodě. Proč si myslíš, že jsem ji upřednostnil před městskými linkami? Protože na městské lince bych se ani nezastavil :sD a nepiš, že bych ti tu nechyběl. Vždyť kdo jiný tu během dne zaskočí? S Vajceslavem, který je tu naložen 24/7 si nepokecáš :s)
------------------------------------------
Ty meziměstský linky jsou víceméně v pohodě. Proč si myslíš, že jsem ji upřednostnil před městskými linkami? Protože na městské lince bych se ani nezastavil :sD a nepiš, že bych ti tu nechyběl. Vždyť kdo jiný tu během dne zaskočí? S Vajceslavem, který je tu naložen 24/7 si nepokecáš :s)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.