Koukáte se na ostatní kluky ve sprše?

19. 06. 2023 v 19:37
Anonym

Když se sprchujete někde veřejně? Nebo koukáte raději do země, aby se vám něco nepřihodilo?
https://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…

Na tom videu je pěkné, že na to, z jaké doby pochází tam není žádné zesměšňování homosexuality, žádná skrytá homophobie, prostě jen chlap oceňuje druhého, co na sobě pracuje:D
Funès je legenda.
Funès je legenda.
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

I'm in this picture and I don't like it :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já se do sprch chodim sprchovat. Nemám rád, když někdo čumí na mě a ani já nikoho nesmiruji.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

No tak pánové. Děláte zde svaté a tvrdí že, že jste se nikdy nepodivali .
Tím nemyslím mít vyvalené oči a šmirovat, ale letní pohled udělá každý.
Tím nemyslím mít vyvalené oči a šmirovat, ale letní pohled udělá každý.
Souhlasím - 15 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Francjosef: "Podle sebe soudím Tebe."
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Ikarpřečti si co sem psal. Přeci nejdeš do sprchy se zavřenými očima. Takže letní pohled tam je. Tím nemyslím koukat po ostatních s otevřenou pusou.
Myslím, že kdysi napsal Froid o onanovani toto - kdo tvrdí že nikdy neonanoval onanuje dodnes. A to platí i v jiných případech. A i o sprchach
Myslím, že kdysi napsal Froid o onanovani toto - kdo tvrdí že nikdy neonanoval onanuje dodnes. A to platí i v jiných případech. A i o sprchach
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Letni pohled franci? A co zimni? ... :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit

Kouká se tam každý. Holky, kluci se podívají tam dolů. Je to prostě přírodní se tam někdy kouknout
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jasně že se každej kouká i heteráci i když dělajé že ne Každej chce vidět jaký to tam má jinej kluk. Chlupy pero koule předkožku, obřízku no prostě všechno
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Koukám, že některým blpkám by vadilo i to, když půjdu po ulici s otevřenýma očima..... :-))
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já se rád koukám na ostatní kluky :)
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já rád se kouknu ale nenápadně
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Na nekteré velmi rád
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ja koukám hlavne po blondatých.ja rom
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Neříkám že se nekouknu ale rozhodně nenápadně a rychle a určitě mi nelezou oči z důlků
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já si vždy dával pozor, abych neuklouzl po slizu, který po klukách často zůstával nespláchnutý do kanálku a nerozbil si hubu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Nestává se mi to, patřím mezi šťastlivce který byl ve společné sprše naposledy na základce a nechodím nikam do bazénů atd kde bych nebyl ve sprše sám, je mi to silně nepříjemné.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jednou jsem uklouzl po semenu, který tam zanechal nějaký mlaďas. Hodil jsem ve sprchách pěkný záda. Od tý doby nechodím do sprch rázným krokem.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Rád se podívám, když je na co.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tak jako většina rád se ve sprše kouknu a občas je opravdu na co.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Do veřejných sprch bohužel nechodím ale kdybych chodil, koukal bych... Zvědavost patří k životu. Teda kluci, teď jsem se díval na video s Louis de Funessem, ... Teda, být na jeho místě, nerozchodil bych to.... Jako on, povadlé bříško, prsní svaly... O tom dole raději pomlčím...
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jezi a jak víš že to semeno tam hodil mlaďas?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jo kouknu rád,určitě trochu nenápadně
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To bylo natočeno už v roce 1965,paráda!Já na místě Louise bych druhého svlékl a hulil ,hulil,hulil krásného chlapa!!Vždyť krásně provokoval,holt francouzská kinematografie!!Tehdy to bylo vyjimečné,dnes témeř v každém seriálu a filmu je někdo teplý,ať pěkný chlap,či pěkná žena,holt za 5O let "nás" přibylo percentuálně a už se to v našem demokratickém světě bere za "bernou minci",ikdyž jsou oblasti,kde se to stále potlačuje,viz střední východ, Čína,Rusko atd.,ale toleruje!!A k otázce--všichni ve sprchách se na sebe díváme,a pozorujeme druhé až na krásně vysportované narcisy!!
Nahlásit

A když je někdo krásně vysportovaný, tak to nemusí nutně bejt narcis, jen pečuje o svý zdraví a necpe do sebe horem dolem sračky a cukry.
-o "nesouhlasím" nemám zájem :D je to prostě tak. Narcis muže bejt i tlustoprd..
-o "nesouhlasím" nemám zájem :D je to prostě tak. Narcis muže bejt i tlustoprd..
Nahlásit

No by mě zajímalo jak to je, protože když by hypoteticky přišel chlap do dámskejch sprch a nepodíval se...tak mu řeknou ostatní že je buzna... :-D :-D
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.