Gruzie - bezpečnost
27. 06. 2023 v 20:57 Anonym
Ahoj všem,
s přítelem dlouho pokoukáváme (hlavně já) po Gruzii. Je to krásná země, kterou bych rád navštívil, ale pořád uvažuju jak je to s přijetím homosexuality a bezpečností. Na internetu se dočítám hodně protichůdné informace. Nechci jet do země, kde nemůžu někoho, koho miluju chytit za ruku. Máte někdo nějaký názor? Byl někdo v Gruzii v minulosti nebo v nedávné době?
Děkuji všem za odpovědi a přeji mnoho cestovatelských příjemných zážitků.
s přítelem dlouho pokoukáváme (hlavně já) po Gruzii. Je to krásná země, kterou bych rád navštívil, ale pořád uvažuju jak je to s přijetím homosexuality a bezpečností. Na internetu se dočítám hodně protichůdné informace. Nechci jet do země, kde nemůžu někoho, koho miluju chytit za ruku. Máte někdo nějaký názor? Byl někdo v Gruzii v minulosti nebo v nedávné době?
Děkuji všem za odpovědi a přeji mnoho cestovatelských příjemných zážitků.
Gruzie je nádherná ale anonymum informace nesdeluji :))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
27. 06. 2023 v 21:03 Anonym
Wow, díky za velice přínosný komentář. Nechápu v čem má anonymita vadí? Chápu to u sexuálních témat a jiných divností, ale podal jsem normální otázku a čekal jsem normální odpověď:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Ano, nechápu proč se normální otázka podává anonymne,to je snad už nějaká nemoc :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
27. 06. 2023 v 21:13 Anonym
Protože to, že mám přítele neznamená že všichni jsou obeznámeni s mou orientací.. a diskuze je na hlavní straně tohoto webu. Zkrátka jsem nechtěl být takto vystaven :) btw: kdybych tu byl pod svým profilem, jak by ti to pomohlo?
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Typická odpověď anonyma-vyhybava ,neverohodna, ani ne moc dobrá.
Tak třeba se někdo najde,mě se diskutovat s anonymem nechce
Tak třeba se někdo najde,mě se diskutovat s anonymem nechce
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
27. 06. 2023 v 21:18 Anonym
V čem je vyhýbavá? V čem je nevěrohodná? Odpovědět neumíš ani na originální dotaz ani na ten v čem by ti to pomohlo. Takže děkuju za nic a přeji hezký večer.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Tvůj dotaz neni vůbec originální. A jestli neumíš číst, nebo nechápeš, že s anonymem se mě diskutovat nechce, tak jsi i vyloženě natvrdly .blbe
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Nechci jet do země, kde nemůžu někoho, koho miluju chytit za ruku. Máte někdo nějaký názor?
----------
Mám. Nejbezpečnější je sedět doma na pé er déli :-)
----------
Mám. Nejbezpečnější je sedět doma na pé er déli :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
27. 06. 2023 v 21:54 Anonym
Opět díky za přínosný komentář... :) Protože je fajn skončit někde v base nebo hůř, kvůli projevu náklonnosti :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
,,Protože to, že mám přítele neznamená že všichni jsou obeznámeni s mou orientací"
Aha, a kdybys to nedal anonymně tak by tě odhalili xD toje zase logika na ntou
Aha, a kdybys to nedal anonymně tak by tě odhalili xD toje zase logika na ntou
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jsou země kde se to nevyplácí, aby jsi veřejně projevoval své city… a to, že ti někdo řekne tady: bylo to v pohodě nebo opak není žádná směrodatná informace pro vás dva.
Někdy prostě můžeš být v nesprávný čas na nesprávném místě. Jelikož neznáš místní komunity nebo štamgasty, kteří zrovna na Vás dva nemusí být zvědavý.
Někdy prostě můžeš být v nesprávný čas na nesprávném místě. Jelikož neznáš místní komunity nebo štamgasty, kteří zrovna na Vás dva nemusí být zvědavý.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
27. 06. 2023 v 23:17 Anonym
@R77 to zcela chápu, to se ostatně může stát i u nás, ale říkal jsem si že pár tisíc lidí zde je, tak že třeba někdo ví jak to tam chodí tak nějak obecně, případně kterým místům se úplně vyhnout atd.. jelikož ani ministerstvo zahraničí nemá moc info, co se týče této problematiky. :D díky moc za rozumnou odpověď.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
27. 06. 2023 v 23:18 Anonym
@Tygr728 je vtipné, že mi toto píše téměř anonymní profil. Díky opět za nic.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
27. 06. 2023 v 23:27 Anonym
Děkuju, to jsem ani netušil, že existuje. Kouknu
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Není zač, poté logicky místní člověk na recepci vám řekne kam jít a kam lépe nechodit.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.