Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Skutečný příběh

20. 07. 2023 v 19:51Off-line Anonym
Čau nemáte nějaký skutečný erotický příběh v létě u vody. Co se vám fakt stal?
20. 07. 2023 v 20:31Off-line i8051  (54/184/97)
Sam a Alex byli dlouholetými přáteli. Společně prožili mnoho radostných chvil a podporovali se navzájem v dobrém i zlém. Tento rok se rozhodli strávit léto spolu u vody, což byl sen obou.

Vybrali si malebné jezero obklopené zelení a horami. Zdejší prostředí bylo překrásné a poskytovalo ideální místo pro odpočinek a zároveň prozkoumání okolní přírody.

První den přijeli na své letní útočiště, rozestavěli stany a uspořádali svůj tábor. Poté, co se na chvíli osvěžili v jezeře, si sedli u táboráku a začali si povídat. Společně vzpomínali na staré časy a plánovali dobrodružství, která je čekají.

Každý další den byl naplněn radostí a smíchem. Chodili na dlouhé procházky, koupali se ve vodě, a nejednou si užívali romantickou atmosféru západu slunce nad horami. Během těchto chvil si začali uvědomovat, že jejich přátelství začíná měnit svou povahu.

Jedno odpoledne, když seděli na břehu jezera, Alex tiše promluvil: "Sam, víš, že jsem tě vždycky měl rád. Ale cítím, že je to něco víc než jen přátelství."

Sam se na něj usmál a odpověděl: "Já vím, příteli. Stejně to cítím. Nikdy jsem si nemyslel, že by se to mohlo stát, ale jsem rád, že jsme na tom oba stejně."

Tímto okamžikem se jejich přátelství proměnilo v něco většího a hlubšího. Trávili spolu každý volný okamžik, objímali se u táboráku a něžně se líbali pod zářivým měsícem. Byli si blízcí, otevřeli svá srdce a sdíleli své radosti i starosti.

Jejich léto bylo naplněné láskou, pochopením a vzájemnou podporou. Přišli na to, že když mají po svém boku někoho, koho opravdu milují, může být každý okamžik výjimečný a nezapomenutelný.

Když se léto blížilo ke konci, oba věděli, že jejich láska přetrvala zkoušku času a stala se hlubokým spojením, které bylo připraveno čelit všem výzvám budoucnosti.

A tak, srdce plná štěstí, se vydali zpět domů, pevně se drží za ruce, s pocitem vděčnosti za to, že našli takovou lásku, která je naplnila štěstím a radostí v létě u vody.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 07. 2023 v 20:35Off-line i8051  (54/184/97)
Jaro právě ustoupilo létu, a slunce zářilo na obzoru, když se Liam a Ryan přiblížili k útesu u opuštěné pláže. Byli dlouholetými přáteli, ale toto léto bylo jiné. Cítili mezi sebou něco více než jen přátelství, což bylo pro oba nové a vzrušující.

V ten den se rozhodli strávit chvíle sami u vody, daleko od ruchu města. Břeh jezera byl opuštěný, a tak neměli obavy, že by je někdo rušil. Liam se lehce usmál, když spatřil, jak slunce odráží jiskřící se odlesky v Ryanových očích.

Když se vykoupali, usedli na měkký písek a nechali se hladinou hladit po nohách. Liam se trochu nervózně zasmál: "Víš, Ryan, toto léto je nějaké jiné."

Ryan se na něj usmál a přikývl. "Ano, máš pravdu. Cítím to také. Možná jsme to nikdy neřekli, ale myslím, že je na čase."

Liam pocítil, jak mu srdce buší v hrudi, když Ryan přesunul svou ruku na jeho tvář a nežně ho políbil. Byl to polibek plný něhy a něčeho nového, co mezi nimi vzniklo. Nebylo to jen o touze, bylo to o spojení dvou duší, které dlouho čekaly na správný okamžik.

Pobaveně se na sebe podívali a pustili se do dalších polibků, tentokrát vášnivějších a hladovějších. Liam si začal hrát s Ryanovými vlasy a ten ho objal pevněji. Byli tam jen oni dva a ta okouzlující příroda, která je obklopovala.

Chvíle plynuly, a oni si užívali každý okamžik. Ztratili pojem o čase, neboť se nechali pohltit láskou, jakou ještě nikdy předtím nezažili. Bylo to jako vstoupit do nového světa, který jim otevřel nádherné možnosti a radosti.

Když slunce začalo pomalu zapadat za obzor, a hvězdy se objevily na nočním nebi, Liam a Ryan se k sobě ještě více přiblížili. Leželi spolu na teplém písku, drželi se za ruce a pozorovali, jak se z nebe k nim snáší hvězdný déšť. Bylo to jako symbol jejich nového začátku.

Takto strávili celé léto, plné vášně, něhy a vzájemného porozumění. Od té doby byli nerozluční, ať už byli u vody, na procházce nebo prostě jen seděli a povídali si. Věděli, že nalezením lásky ve svém nejlepším příteli objevili něco, co je naplňuje štěstím a dává jim sílu čelit všem výzvám, které život přinese. A tak jejich láska kvetla jako nádherná květina na břehu jezera, dokud slunce zase nezačalo hřát na obzoru, připravujíc další nádherné léto.

Další léto se rychle blížilo a Liam s Ryanem nemohli přestat myslet na to, co je čeká. Tentokrát se rozhodli pro dobrodružství a vyrazili na dlouhou cestu za objevováním světa. Vzájemně se podporovali ve snaze objevit nová místa, kultury a zajímavosti.

Jedno horké odpoledne dorazili na odlehlou pláž na tropickém ostrově. Bílý písek byl jemný a teplý, oceán zářil azurovou barvou a kokosové palmy se lehce chvěly ve větru. Byl to ráj na zemi, a věděli, že jejich láska vzkvétá stejně krásně jako okolní příroda.

Po procházce podél pláže se rozhodli vyzkoušet šnorchlování a objevit podmořský svět. Pod hladinou jezera byla úžasná podívaná, plno pestrobarevných ryb a korálů. Sama přirozenost okolí zdůrazňovala i tu, kterou prožívali spolu.

Když se vrátili na břeh, jejich těla byla osvěžena a jejich srdce naplněna štěstím. Opatrně se podívali na sebe a zářivě se usmáli. Věděli, že toto místo a toto léto bude navždy v jejich srdcích a že se sem jednoho dne rádi vrátí.

Večer si vybudovali romantické hnízdečko ze stanu přímo na pláži. Ohniště plápolalo a vytvářelo nádhernou atmosféru. Seděli spolu, hřáli se v náručí a pozorovali zářivou hvězdnou oblohu.

Ryan se podíval na Líama a s láskou v očích promluvil: "Líame, ty jsi ten nejúžasnější člověk, kterého jsem kdy poznal. Ty jsi mou láskou, mou oporou a mou inspirací. Děkuji ti, že jsi v mém životě."

Liam se usmál a objal Ryana pevněji. "A ty jsi mou světelnou hvězdou, která mě provází každým dnem. Ty jsi mou radostí a mou nadějí. Jsem šťastný, že jsem tě poznal."

Slova se staly skutkem, a Liam a Ryan se vášnivě políbili pod září hvězd. Ve svém spojení našli tolik lásky a intimity, že cítili, jak se jejich duše prolínají v jedno.

Následující ráno, když slunce vycházelo nad horizontem, zůstali sedět na pláži a drželi se za ruce. Věděli, že cesta životem může být plná výzev, ale byli si jisti, že se kdykoliv navzájem podpoří a budou společně čelit všem úskalím.

A tak se jejich léto plné lásky, dobrodružství a romantiky stalo začátkem nové etapy v jejich vztahu. Cestovali spolu, objevovali svět, plánovali budoucnost a jejich láska se jen prohlubovala.

A tak dále až do nekonečna, pod sluncem a u vody, nesli s sebou jedinečnou lásku, která je naplňovala radostí, pochopením a vzájemným štěstím. Ať už to bylo léto nebo zima, jejich srdce byla spojena v jednom nezapomenutelném léte u vody.
20. 07. 2023 v 20:38Off-line i8051  (54/184/97)
A fakt, je to skutecny, potvrdila mi ro Ruzena z prasecaku ... :-)
20. 07. 2023 v 20:39Off-line s.a.m.i.k  (54/183/87)
Hele, Íčkoňu, brzdi. Jedinej Alex, kterýho znám, je můj synovec. Je mu 14 a je to vůl :D
20. 07. 2023 v 20:40Off-line i8051  (54/184/97)
A je teplej?
20. 07. 2023 v 20:41Off-line s.a.m.i.k  (54/183/87)
Nevím. Ale jestli jo, je to teplej vůl ;)
20. 07. 2023 v 20:46Off-line i8051  (54/184/97)
Tak doufam, ze alespon na 48 stupnu, aby se hezky propekl ... :-)
20. 07. 2023 v 20:53Off-line Anonym
Nikde tam nevidím tu erotiku. Navíc smyšlená nuda bez fantazie.
20. 07. 2023 v 21:13Off-line BussterX  (104/130/150)
Tvle tak se trochu snažte ne? to sem fakt nikdo nevyblije trochu svého intimního soukromí aby si nad tím mohl anonymní zvědavec vyhonit p**o? styďte se holomci -_-
20. 07. 2023 v 21:17Off-line i8051  (54/184/97)
Anonym
Nikde tam nevidím tu erotiku. Navíc smyšlená nuda bez fantazie.
------------
Nudnej a bez fantazie jsi podle dotazu spise ty, anonymni Veverko ... :-)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 07. 2023 v 21:39Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
Masožraví medvědi jsou. teď jsem to tu četl.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 07. 2023 v 21:40Off-line BussterX  (104/130/150)
Snd19 (89/-/-) NOVÉ
Upozorňuji, že tento příběh bude obsahovat extrémně nepravděpodobné a fantastické prvky, neboť medvědi nejsou masožravci ...

xxxxxx

"Asi v půl páté ráno se grizzly objevil znovu. Nějakou chvíli čmuchal kolem, pak se rozhodl prozkoumat spacáky. Do jednoho se zkusmo zakousl, pak hrábl prackou a rozerval mladíkovi ležícímu uvnitř mikinu. Celý tábor byl v mžiku na nohou. Všichni se vrhli ke kmenům stromů a šplhali vzhůru, čímž odpoutali medvědovu pozornost od prvního spacáku na zbytek tábora.
Bohužel, v něm se ještě stále nacházela Michele, která se s útěkem opozdila. Možná měla tvrdší spaní než ostatní, možná ji na okamžik znehybnil šok, jisté je, že ve chvíli, kdy grizzly upnul svou pozornost na tábor a přešel do útočného módu, byla ještě na zemi a snažila se vymotat se ze spacáku. Ostatní na ni křičeli, ať si pospíší, ale bylo už pozdě.

Grizzly doběhl k dívce, rozerval její spacák, chytil do zubů její paži a táhl ji pryč. „Chytil mi ruku, vzal mi ruku!“ slyšeli ostatní vzdalující se hrůzyplný dívčin křik. „Bože můj, jsem mrtvá!“...
....Koonsové nebylo pomoci. Její zohavené a roztrhané tělo později vyzvedl vrtulník."
20. 07. 2023 v 22:08Off-line BussterX  (104/130/150)
Šelmy (Carnivora) jsou řád placentálních savců, jehož zástupci jsou převážně predátoři živící se masem jiných obratlovců.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Šelmy

Medvědovití (Ursidae) jsou velicí savci z řádu šelem. Největší a zároveň nejznámější zástupci této čeledi jsou medvěd hnědý (zvláště poddruh kodiak) a medvěd lední. Na Moravě, ve Slezsku a na Slovensku se vyskytuje medvěd brtník (Ursus arctos arctos); zaznamenán byl i v Čechách.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Šelmy

xxx

ale kdo vidí medvědovi do hlavy, že... je jistě mnoho medvědů, kteří se necítí jako šelma, ale jako hlodavec, nebo býložrevec... určitě by se našel aji medvěd s identitou slimáka... respekt pro medvědy všech identit, všeobjímající duha nechť se klene nad naším novým, krásným, progresivistickým všehomírem 8)
20. 07. 2023 v 22:11Off-line BussterX  (104/130/150)
Jo a tady je ukrutný medvěd co sežral tu babu z mé historky, ještě v něm našli její bloňdatý vlasy :D ale chápu, že medvěd se v tu chvíli útoku nemusel cítit jako šelma ale klidně jako stonožka :D https://th-thumbnailer.cdn-si-edu.com/…agildart.jpg
20. 07. 2023 v 22:41Off-line panskrt  (49/178/81)
No jistě, však ji mají v rukou woke firmy :)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...

OnloadOnload
Webové stránky NaKluky.cz pro Vás tvoříme s láskou © 2011–2025 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload