Couvání beze škody
01. 08. 2023 v 21:05
Anonym
Anonym Ahoj, dneska jsem se svým nárazníkem zastavil při pomalém couvání o SPZ jiného auta, konkrétně dvojkové ovce, problém nastává v tom, že ať jsem hledal jak hledal, tak na ovci ani na mém autu nebyla sebemenší známka jakéhokoliv doteku tak jsem po 5 minutách jel, protože mi přišli zbytečný volat MP kvůli nezničeni cizího majetku. Já to jako ujetí od nehody nebral, když se nic nepoškodilo, ale radši se zeptám pripadne zpětně nahlásim :) Jaký je váš názor na to?
Jestli nebyla ani na jednom autě žádná škoda, neřeš to ;)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
01. 08. 2023 v 21:40
Anonym
Anonym Dobře, díky za názor , Škoda Octavia 2 generace = dvojková ovce
Nic si nerozbil, nic neřeš. Já už dvakrát v životě použil parkovací senzor o průměru 50mm víc, než je zdrávo a tak moje pojišťovna rok házela naštvaný pohled, ale všechno nakonec dobře dopadlo :-D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tlusty prase, tlusty prase...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Kdybyste dodržovali green deal a chodili pěšky po svejch, tak se nic takovýho nestane :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Power: Ono se ale nic nestalo.... Mimochodem, ty to máš jak? Zejména když pršánkuje? Nebo potřebuješ dovézt 4 pytle betonu? Taky po svejch? Povídej, přeháněj :-D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
To těch pytlů betonu musíš mít fakt hodně, vzhledem k tomu že zamořuješ životní prostředí 365 dnů v roce :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Power: Není to 365 dnů v roce.
O vikendech, dovolené a státních svátcích autem prakticky nejezdím.
Auto, kterým jezdím má spotřebu jako malá motorka.
Tedy jezdit příměstskou dopravou plus MHD by pro mě bylo dražší i časově náročnější.
A teď perla na konec... Minulý rok plus letos jsem vypustil o 2,5 tuny CO2 méně. Protože tepelné čerpadlo.
Ale jo, žij si svůj pomatený, černobílý antiautíčkářský sen :-D
Poznámka: Pořád čekám na odpověď, jak to máš ty, když pršánkuje nebo sněhánkuje? Jsem zvědavej, jestli řekneš cca to samé, co jsi tvrdil na chatu, než tě zase zabanovali :-D
O vikendech, dovolené a státních svátcích autem prakticky nejezdím.
Auto, kterým jezdím má spotřebu jako malá motorka.
Tedy jezdit příměstskou dopravou plus MHD by pro mě bylo dražší i časově náročnější.
A teď perla na konec... Minulý rok plus letos jsem vypustil o 2,5 tuny CO2 méně. Protože tepelné čerpadlo.
Ale jo, žij si svůj pomatený, černobílý antiautíčkářský sen :-D
Poznámka: Pořád čekám na odpověď, jak to máš ty, když pršánkuje nebo sněhánkuje? Jsem zvědavej, jestli řekneš cca to samé, co jsi tvrdil na chatu, než tě zase zabanovali :-D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Richard33: Napiš mi, kolikrát v roce pršánkuje nebo sněhánkuje tak intenzivně, že by se nedalo jít po svejch? :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Mestaci se k nehodam nevolaj :-) Btw je dneska ve 4 rano v lese couval a subo to chrosti vyhodnotilo jako zed a zaslaplo to na miste, az jsem si malem ulimil kedlubnu. Takze znacku bych neodrel nikomu, ani kdybych chtel :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Plasty se zmáčknou a většinou vrátí zpět, pokud na ně není vyvinutý extrémně silný tlak, aby prasky. Takže, pokud se nic nestalo a ani není nic vidět, měl bys být v poklidu.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
I8051 (52/184/97)
ja dneska ve 4 rano v lese couval
-------------
Další inteligent, co neví že v lese nemá s autem co pohledávat, pokud nemá povolení od Lesní správy, o čemž dost pochybuju.
ja dneska ve 4 rano v lese couval
-------------
Další inteligent, co neví že v lese nemá s autem co pohledávat, pokud nemá povolení od Lesní správy, o čemž dost pochybuju.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Nejdriv si nastuduj, ze na lesni cestu bez oznaceni zakazovou dopravni znackou vjet muzu. A ja tam vlastne jel zachranovat zivoty, takze to byla i tak vyssi moc ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tys tam jel "zachraňovat" nanejvýš tak starýho, kterej je pro svou lenost shnilej vůbec chodit stejně jako ty :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.