Respirátor

Ted jsem za poslednich par dni videl par tisic lidi v letadlech a trajektech a z nich jen jedna rodinka to mela. Nikdo z toho nedelal halo. Mozna proto, ze tam nebyli zadny Cesi. Dneska je to uz zbytecny, promorenost velka, lidi odolny a viru malo ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Řekněme že tyto lopaty mají alespoň tu vůli že tomu věří a dělají to z vlastního rozhodnutí za kterým si stojí, aniž by jim někdo něco nařizoval. Ovšem nosit či nenosit stádně ochranný pracovní prostředek bez vlastního úsudku a bez špetky víry že to pomůže, jen proto že to nařídí vláda a aby náhodou někdo něco neřekl je ještě o level v hlouposti výš :-) Tohleto přesně dělal fotr, doma řval že se na ty pojebaný z**dy může vysrat, a pak radši v deset večer šel poslušně v náhubku i s odpadkama. Protože by mohl dostat pokutu kdyby ho někdo viděl bez toho....
Konec vysílání, přepínám :-)
Konec vysílání, přepínám :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Momentálně ho nemám, ale až budu brousit zábradlí, tak si ho raději vezmu.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Respirátory mám. U jednoho jsem zkusil odstřihnout špičku pro jazyk, kdybych se někdy odvážil klukovi vylízat p***l.....:-)))
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

V letadlech a na letišti stále vidím hodně lidí v respirátorech a vzhledem k tomu, že jsou tam davy, není to blbý nápad. Já taky občas nasadím respirátor, když někdo vedle kašle.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tehda rozebírali, jak se mohou lidi nakazit v supermarketech a pak se zjistilo, že se lidi většinou nenakazili tam, ale v práci, protože tam nebyla většinou instalována klimatizace, jako v supermarketech. Takže zaměstnanci se prakticky nakazili jeden od druhého, protože dýchali neměněný vzduch v uzavřeném prostoru. Takže v letištních a jiných halách, kde jsou vysoké stropy a klimatizace se vzduch s viry silně naředí. Je to, jako bys byl venku a točil se kolem tebe vzduch. Vždy dýcháš vzduch s minimem patogenních virů.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Problémem respirátorů a roušek je v tom, že když vydechuješ, usazují se na vnitřní straně viry, které zpět vdechuješ. Každý, kdo delší dobu nosil respirátor a roušku, trpěl na takzv rhinoviry ( běžný virus, který se nachází v populaci a na který se pouze v akutních případech nasazují léky), které projevují například vodnatým výtokem z nosu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Byl jsem během měsíce 2x v Praze a poměrně dost lidí respirátor mělo.
Když jdu ke svému obvodakovi tak ten vyžaduje u pacientů respirátor. Má transplantovanou ledvinu tak proto se nechce aby ho někdo nakazil.
V Japonsku Vietnamu a dalších asijských zemí je běžné nosí již cirka od r. 1970 běžně a nedělají z toho vědu
Když jdu ke svému obvodakovi tak ten vyžaduje u pacientů respirátor. Má transplantovanou ledvinu tak proto se nechce aby ho někdo nakazil.
V Japonsku Vietnamu a dalších asijských zemí je běžné nosí již cirka od r. 1970 běžně a nedělají z toho vědu
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jediné rozumné použití bylo před měsícem, kdy jsem opravoval pec plnou skelné vaty, co už se rozpadala. to se hodilo, že je toho všude šet půlek zadarmo a nikdo to nechce :-D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Prakticky si virus pěstujeme a šlechtíme v populaci tím, že ho převážíme ze země do země a tím mu umožňujeme se křížit a vytvářet nové varianty a tím jsme, jako lidstvo, sami proti sobě.
Respirátor vezmu na hubu, jen tam, kde to bude třeba ( lékař, úřady), páč nemíním zažít to, aby mi z frňáku opět teklo, což je velmi nepříjemný.
Respirátor vezmu na hubu, jen tam, kde to bude třeba ( lékař, úřady), páč nemíním zažít to, aby mi z frňáku opět teklo, což je velmi nepříjemný.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Aha, virus je pouze u doktora a na urade. A kazda zeme ma svuj virus. Takze mame treba ceskej virus, polskej virus, atd ... proste virus je nacionalista.. Tak jo ... :-)
A pokud vozime virus sem a tam, mel by mit letenku! ... :-)
A pokud vozime virus sem a tam, mel by mit letenku! ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

V těch vedrech? To je druh masochizmu? :-))))
Nahlásit

Mělo by se to nosit pokud bude o5 hůře, teďka je situace docela ok a neměla by to bejt povinnost, ale zodpovědnost.
Nahlásit

Já je nosím pořád hlavně aby mi několik dávek očkování neztratilo účinnost, nevyprchalo. Takže ji mám dole jen ve sprše a to jen pokud si chci umývat i hlavu.
Nahlásit

Rokkorx (34/177/72)
Tak to jsi správná uvědomělá vaxka :-)
Tak to jsi správná uvědomělá vaxka :-)
Nahlásit

Pro "Rokkorx" Takhle očkování nefunguje.
Nahlásit

Maugli2 (37/178/61)
Aha tak už víme, kdo může za masivní rozšíření chřipečky-19 :-)
Aha tak už víme, kdo může za masivní rozšíření chřipečky-19 :-)
Nahlásit

Jak byla ta písnička ,,Klaus nenosí respirátor myslí že je terminátor"...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Je dobré si udělat zásobu, pětikolka brzy zavede opět roušky a když už nakoupili vakcíny, tak i povínné opíchání. Tak ovce a voliči hnusu Fialového nasadit náhubek na tlamy a povinně naklusat jak stádo ovcí ke svému praktikovi pro dávku... :D Válka už tolik netáhne, tak nová podzimní akce je za dveřmi... :D
Nahlásit

38 let a hlupak. Blba kombinace ... :-)
Nahlásit

Méně horší je mít dávky jen dvě, tvářit se že žádnou nemáš a místo roušky nosit dobrovolně plynovou masku :D ježiš vajco nechceš si jit rači přeleštit bicygl nebo tak něco? to už je fakt nuda ty tvý hejty :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

52 let a i***t taky není o nic lepší... :-) No, aby ses na podzim fakt nedivil a nebyl za hlupáka sám... :D Raději se připrav do zásoby, oni už mají kšefty domluvené dopředu a řádně nakoupíno, když to zaplatí občan. SPOLU to rozkrademe... :)
Nahlásit

Nechces udelat sazku? Kdyz to preci tak 100pro vis, tak musis vyhrat, ne? :-)
Navic celej podzim budu na mori a treba v Recku se to moc neresilo. Teda "resilo" a nejak jsme nad ranem skoncili v ilegalnim mladeznickym baru v Patras nekde ve sklepe s asi 200 lidma a stejne jsme nic nechytli :-)
Navic celej podzim budu na mori a treba v Recku se to moc neresilo. Teda "resilo" a nejak jsme nad ranem skoncili v ilegalnim mladeznickym baru v Patras nekde ve sklepe s asi 200 lidma a stejne jsme nic nechytli :-)
Nahlásit

To můžou nosit jen cvoci, kterým nezáleží na životě. Vždyť každý, kdo zemřel na covid, nosil náhubek.
Nahlásit

Před 6 minutamiOn-line Plemenik (47/183/98) NOVÉ
To můžou nosit jen cvoci, kterým nezáleží na životě. Vždyť každý, kdo zemřel na covid, nosil náhubek.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
xxx
no to může bejt klidně pravda, protože rouškou její nositel nechránil sebe ale své okolí jak je obecně známo a furt dokola omíláno... :D jestli kovidový nebožtík nosil roušku v davu nakažených dezolátů bez roušky tak mu byla rouška prd platná a RIP... :D:D:D
xxx
no to může bejt klidně pravda, protože rouškou její nositel nechránil sebe ale své okolí jak je obecně známo a furt dokola omíláno... :D jestli kovidový nebožtík nosil roušku v davu nakažených dezolátů bez roušky tak mu byla rouška prd platná a RIP... :D:D:D
Nahlásit

BussterX (102/130/150)
A nedejbože, pokud byl člověk venku po 21 hodině, tak má těch nebožtíků na svědomí hned několik....
A nedejbože, pokud byl člověk venku po 21 hodině, tak má těch nebožtíků na svědomí hned několik....
Nahlásit

Nahlásit

To není vajcův model ^_^
Nahlásit

BussterX (102/130/150)
K čemu je dobrá maska bez filtru? Zkus občas přemýšlet tou bramborou co máš nasazenou na krku :-)
K čemu je dobrá maska bez filtru? Zkus občas přemýšlet tou bramborou co máš nasazenou na krku :-)
Nahlásit

I8051 (52/184/97)
To seš na tom dost blbě ťuňťo, když nepoznáš že je to fotka z netu, navíc je tam i vodoznak :-)
To seš na tom dost blbě ťuňťo, když nepoznáš že je to fotka z netu, navíc je tam i vodoznak :-)
Nahlásit

Mmmmmm brambora (*_*)
Nahlásit

Ja ale vajcohlave mluvim o tve fotce s maskou na hlave. Tam jsi vodoznakem leda ty :-)
Nahlásit

I8051 (52/184/97)
Na to si přišel jak, že nemám filtr? U některých provedení se vkládají filtry zevnitř, ale nevím proč tohle vysvětluju lemplovi, co má modrou kriplknížku :-)
Na to si přišel jak, že nemám filtr? U některých provedení se vkládají filtry zevnitř, ale nevím proč tohle vysvětluju lemplovi, co má modrou kriplknížku :-)
Nahlásit

Kdybys mel filtr, necucis z ni jak d***l ... :-)
Nahlásit

Pokud si dobře pamatuju tak na té slavné íčkem furt sdílené vajcopowerově fotce má fajcopowero masku OM-10 nebo její derivát a ta má lícnicový filtr, v OM-10 bylo mi v armádě běhati za trest okolo kamenolomu páč jako zarytý pacifista jsem střílel fšade možně jen ne do terče :D.... ofšem moje ilustrační foto vyjadřuje něco jiného, základem sdělení není "hle, maska bez filtru", nýbrž "hle, i***t v masce" :P
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Bohužel i***t v masce nepochopí sdělení "hle i***t v masce" :-) tak již hovoří prastaré zákony přírody ^_^
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Klucinku, těším se, až mi budeš zase po 150té roztouženě psát na grindru. To jenom aby se vědělo, kdo je větší i***t :-)
Nahlásit

Teprva po stopadesáté? O_o to aby se mé já v jednom z xnaentou paralelních vesmírech začalo trošku snažit :-)
Nahlásit

Kiš kiš, o mně starým páprdovi nemůže vajcopowero říct, že mu píšu na grindru, páč tudle v poradně psal, že staří páprdové furt dřepí tady a s grindrem neumí zacházet a mají hloupé telefony :P
Nahlásit

A co je to ten grindr? :-)
Nahlásit

Asi druh řepy ^_^ letošní sklizeň grindrů byla díky díky lenosti rudých tatrmanů velice podprůměrná, což bude mít za následek nenadálé zdražení vajcat.... jo to by asi šlo, to zní dobře :-)
Nahlásit

BussterX : protože rouškou její nositel nechránil sebe ale své okolí jak je obecně známo a furt dokola omíláno.
Rouškou nositel chránil maximálně covidovou mafii, aby jí nevyschl pramen příjmů z testů a vakcín. A nošením náhubku nám zadělal na obrovský státní dluh 2000 miliard, ze kterého musí pětidemolice platit úrok 120 miliard ročně.
Důkaz je, že i v době nejtěžších restrikcí stále přibývali nakažení. A na konci bylo zjevné, že se nakazili všichni. Když všichni, tak všichni, co nosili náhubek. Kdyby ho nenosili, tak by psoudopandemie proběhla za 8 měsíců a covidová mafie by neměla koho okrádat.
Závěr: Neomílej dokola lži, kterými schvaluješ zlořády kovidové mafie! Lidi jako ty, nás přivedou do bídy, až přijde na podzim virus s 50% smrtností, protože budou prodlužovat virové mafii žně a znovu nás zadluží obrovskýma miliardama.
Rouškou nositel chránil maximálně covidovou mafii, aby jí nevyschl pramen příjmů z testů a vakcín. A nošením náhubku nám zadělal na obrovský státní dluh 2000 miliard, ze kterého musí pětidemolice platit úrok 120 miliard ročně.
Důkaz je, že i v době nejtěžších restrikcí stále přibývali nakažení. A na konci bylo zjevné, že se nakazili všichni. Když všichni, tak všichni, co nosili náhubek. Kdyby ho nenosili, tak by psoudopandemie proběhla za 8 měsíců a covidová mafie by neměla koho okrádat.
Závěr: Neomílej dokola lži, kterými schvaluješ zlořády kovidové mafie! Lidi jako ty, nás přivedou do bídy, až přijde na podzim virus s 50% smrtností, protože budou prodlužovat virové mafii žně a znovu nás zadluží obrovskýma miliardama.
Nahlásit

Je to marný, je to marný, je to marný. Vývoj státního dluhu je tady: https://www.mfcr.cz/…atniho-dluhu
Ukaž mi ty 2 bilióny z covidu ...
Ukaž mi ty 2 bilióny z covidu ...
Nahlásit

Panskrt (48/178/81)
Ajee, ozval se hrdina, co seděl 3 roky doma a bál se vyjít na ulici, aby neonemocinkal chřipečkou-19 :-)
Ajee, ozval se hrdina, co seděl 3 roky doma a bál se vyjít na ulici, aby neonemocinkal chřipečkou-19 :-)
Nahlásit

Power, měl by sis vyměnit v masce filtr, odumírá ti mozek nedostatkem kyslíku.
Nahlásit

Plemenik (47/183/98)
A nošením náhubku nám zadělal na obrovský státní dluh 2000 miliard, ze kterého musí pětidemolice platit úrok 120 miliard ročně.
-------------------
Hele, co to je a kde to kupujes? Chci to taky zkusit ... :-)
A nošením náhubku nám zadělal na obrovský státní dluh 2000 miliard, ze kterého musí pětidemolice platit úrok 120 miliard ročně.
-------------------
Hele, co to je a kde to kupujes? Chci to taky zkusit ... :-)
Nahlásit

To se kupuje jednorázově, čelní lobotomie se tomu říká, ale už je dostupná jen na černým trhu :D
Nahlásit

Škoda těch časů, kdy se dalo na veřejnosti nenápadně trénovat hluboké hrdlo... :-P
https://ocdn012.bdsmlr.com/…37vQp0nv.gif
https://ocdn012.bdsmlr.com/…37vQp0nv.gif
Nahlásit

Tady v Mostě to nenosí nikdo a ostatní ať mi vykouřej, už se to snad nevrátí oky
Nahlásit

Nevrátí se to, neb teď frčí válka na ukrajině, koho teď zajímá kovid a byznys farmaceutů.... teď se musí pakovat zbrojaři na obou stranách fronty, i čína si ráda uďobne z krajíce... 8) )
Nahlásit

Jo a válek bude žrať suchej chleba co, to tak ^_^
Nahlásit

Nezjímá nás válek ale válka :P
Nahlásit

Ovšem bisexuály možná zajímá válek.... i válková 8)
Nahlásit

Jinak lobotomie není čelní, to je tak možná střet. Je transorbitální, chceš li frontální lobotomie ^_^ o tom něco vim i když nejsu hen ten neuró chirurg :-) tyhlety metody mě totižto děsně fascinujou ^_^
Nahlásit

Šťouro, je to holt starší výrazivo, míněno přerušení spojů mezi čelními laloky a limbickým systémem, nikoliv díra do čela ...
Nahlásit

Tpč fujki, stačí už ne? -__-
Nahlásit

I8051 (52/184/97) NOVÉ
Tys to nepochopil. U respiračních virových nemocí se nakazí všichni. Nakazí se 100% populace a 50% na nový virus zemře. Nakazí se a zemřou i nositelé náhubků, ale ti před svou smrtí způsobí značné poškození ekonomiky, zadlužení státu a rozbujení virového teroru.
Proč já jsem v pohodě? Zároveň s virusem je vytvořen proti němu protijed. A tak já vítám, že dojde ke snížení populace. Planeta je přetížená lidmi, kteří vyhazují toxické odpady, spalují fosilní paliva a plasty a zamořují životní prostředí. To se zlepší o 50%. Zůstaneme žít v čistším světě oproštěném od ... Domyslete si, co chcete.
Tys to nepochopil. U respiračních virových nemocí se nakazí všichni. Nakazí se 100% populace a 50% na nový virus zemře. Nakazí se a zemřou i nositelé náhubků, ale ti před svou smrtí způsobí značné poškození ekonomiky, zadlužení státu a rozbujení virového teroru.
Proč já jsem v pohodě? Zároveň s virusem je vytvořen proti němu protijed. A tak já vítám, že dojde ke snížení populace. Planeta je přetížená lidmi, kteří vyhazují toxické odpady, spalují fosilní paliva a plasty a zamořují životní prostředí. To se zlepší o 50%. Zůstaneme žít v čistším světě oproštěném od ... Domyslete si, co chcete.
Nahlásit

Má pravdu plemenik, a kdo chce patřit mezi ty co přežijou novou krutopřísnou kovidovou nákazu - židozednářskomimozemské spiknutí, tak si předem kupte protilátku a pošlete 10 tisíc stříbrných tolarů na transparentí účet B_1234_UŘT
Nahlásit

Vědci po celém světě si již několik let marně lámali hlavu nad tím, proč pokaždé největší světová, ale i lokální spiknutí odhalí ti největší i***ti bez vzdělání, bez života a bez budoucnosti. Ať už to jsou chemtrails, očkování nanočipy nebo třeba obyčejná placatá země. Pokaždé tato promyšlená spiknutí odhalí nějaký d***l z domu od počítače a mocná elita dychtící po světovládě má utrum. Nyní se však jednomu malému týmu z Chicagského institutu pro odhalování příčin odhalení spiknutí povedl průlomový objev.
„Našim úkolem posledních pět let bylo zjistit, proč když existuje nějaké propracované spiknutí, za kterým stojí mocní miliardáři, bezpáteřní politici a zkorumpovaná média, odhalí ho pokaždé člověk bez patřičného vzdělání, rozhledu a intelektu. Dlouho jsme tápali, prováděli tisíce i tisíce pokusů na absolventech vysoké školy života, až jsme minulý týden konečně na něco narazili,“ usmíval se John Brown, vedoucí vědecké skupiny Chicagského institutu pro odhalování příčin odhalení spiknutí.
„Zjistili jsme totiž, že veškerá celosvětová spiknutí jsou tvořena tak, aby je běžně uvažující člověk neprohlédl. Jsou totiž tak absurdní, že by na to člověk, který je svéprávný a je schopen si sám dojít na záchod, nepřišel.
Můžete mi říct, jakého příčetného člověka by napadlo, že například ve vakcínách proti covidu jsou nanočipy, které mají ovlivnit lidskou mysl a zároveň vyvolat u dotyčného sterilitu? To je tak absurdní, že to zdravě uvažujícího člověka ani nenapadne,“ tvrdí Brown.
„Nám se podařilo zjistit, že v populaci jsou lidé, kteří uvažují jinak než ostatní. Podívejte, všechna spiknutí jsou cílena na populaci lidí. Předpokládá se, že lidé mají nějaký intelekt a alespoň částečný přehled o světě. Nikdo nepočítal s d***ly. Na ty se úplně zapomnělo,“ vysvětluje.
Spiknutí je potřeba zjednodušit
Podle Browna, když se normální člověk dívá na oblohu, kde vidí letadlo a za ním bílou čáru, řekne si: „Aha, to jsou nejspíš nějaké zplodiny z motoru letadla. Postě nějaký dým, který v motoru vzniká vlivem spalování paliva nebo něco na ten způsob. S tímto uvažováním ti, kteří spiknutí vytvářejí a plánují, počítají.“
Brown ale vysvětluje, že spiklenci jaksi zapomněli na lidi, kteří si při stejném pohledu pomyslí: „To je podezřelé. Jak může ten létající stroj za sebou nechávat brázdy na obloze? Vždyť brázdy se dělají jenom na poli a na nebi není pole. Aha? To je nějaké spiknutí. Jediné vysvětlení je, že nás práškují, abychom byli poslušní a umožnili jim, co chtějí. Nejvyšší čas to rozmáznout na internetu.“
S příchodem sociálních sítí se tito lidé shlukují do skupin podobně smýšlejících, a pokud umí náhodou číst a alespoň částečně psát, navzájem se v této pravdě utvrzují a šíří to dál.
Z toho důvodu je při tvorbě spiknutí počítat i s těmito lidmi a začít je dělat mnohem jednodušeji. To už je ale na jiný výzkum.“
--------------
Bacha jo, to nahoře je SATIRA, jakkoliv bohužel trefná... :D
https://www.reflex.cz/…-i***ti.html
„Našim úkolem posledních pět let bylo zjistit, proč když existuje nějaké propracované spiknutí, za kterým stojí mocní miliardáři, bezpáteřní politici a zkorumpovaná média, odhalí ho pokaždé člověk bez patřičného vzdělání, rozhledu a intelektu. Dlouho jsme tápali, prováděli tisíce i tisíce pokusů na absolventech vysoké školy života, až jsme minulý týden konečně na něco narazili,“ usmíval se John Brown, vedoucí vědecké skupiny Chicagského institutu pro odhalování příčin odhalení spiknutí.
„Zjistili jsme totiž, že veškerá celosvětová spiknutí jsou tvořena tak, aby je běžně uvažující člověk neprohlédl. Jsou totiž tak absurdní, že by na to člověk, který je svéprávný a je schopen si sám dojít na záchod, nepřišel.
Můžete mi říct, jakého příčetného člověka by napadlo, že například ve vakcínách proti covidu jsou nanočipy, které mají ovlivnit lidskou mysl a zároveň vyvolat u dotyčného sterilitu? To je tak absurdní, že to zdravě uvažujícího člověka ani nenapadne,“ tvrdí Brown.
„Nám se podařilo zjistit, že v populaci jsou lidé, kteří uvažují jinak než ostatní. Podívejte, všechna spiknutí jsou cílena na populaci lidí. Předpokládá se, že lidé mají nějaký intelekt a alespoň částečný přehled o světě. Nikdo nepočítal s d***ly. Na ty se úplně zapomnělo,“ vysvětluje.
Spiknutí je potřeba zjednodušit
Podle Browna, když se normální člověk dívá na oblohu, kde vidí letadlo a za ním bílou čáru, řekne si: „Aha, to jsou nejspíš nějaké zplodiny z motoru letadla. Postě nějaký dým, který v motoru vzniká vlivem spalování paliva nebo něco na ten způsob. S tímto uvažováním ti, kteří spiknutí vytvářejí a plánují, počítají.“
Brown ale vysvětluje, že spiklenci jaksi zapomněli na lidi, kteří si při stejném pohledu pomyslí: „To je podezřelé. Jak může ten létající stroj za sebou nechávat brázdy na obloze? Vždyť brázdy se dělají jenom na poli a na nebi není pole. Aha? To je nějaké spiknutí. Jediné vysvětlení je, že nás práškují, abychom byli poslušní a umožnili jim, co chtějí. Nejvyšší čas to rozmáznout na internetu.“
S příchodem sociálních sítí se tito lidé shlukují do skupin podobně smýšlejících, a pokud umí náhodou číst a alespoň částečně psát, navzájem se v této pravdě utvrzují a šíří to dál.
Z toho důvodu je při tvorbě spiknutí počítat i s těmito lidmi a začít je dělat mnohem jednodušeji. To už je ale na jiný výzkum.“
--------------
Bacha jo, to nahoře je SATIRA, jakkoliv bohužel trefná... :D
https://www.reflex.cz/…-i***ti.html

Chicagsky institut pro odhalování příčin odhalení spiknutí ... :)))))
Nahlásit

Je to z divokýho kačera na reflexu... ten je nejvíc nej :)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.