Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Voľby SR 2023

18. 09. 2023 v 19:44Off-line Anonym
Zdravím, aký máte názor na aktuálne dianie na Slovensku (ak to sledujete)? Prípadne, ak sú tu Slováci, prídete voliť? Koho voliť? Ďakujem za každý typ
18. 09. 2023 v 19:46Off-line Lolitak69  (22/170/62)
S tím co se tam děje je lepší to radši nesledovat (pokud tam člověk nejde volit). Větší bizár jak u nás.
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
18. 09. 2023 v 19:49Off-line Rosju  (52/170/72)
Bohužel lidská neschopnost vrátila Fica zpět ke korytu
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
18. 09. 2023 v 20:07Off-line Bombakul  (28/175/70)
Já Ficovi náhodou fandím. Má dobrý názory ale jinak je mi to absolutně jedno
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 22  Nahlásit
18. 09. 2023 v 20:10Off-line Rosju  (52/170/72)
Ty mu fandis a on nesnáší gaye, hmm tak si ho užij :)
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
18. 09. 2023 v 20:17Off-line Titan24  (30/168/56)
*tip. Myslím, že ve slovenštině tam je stejné písmenko jako v češtině.
18. 09. 2023 v 20:18Off-line Titan24  (30/168/56)
No, já jsem optimista. Věřím, že Fico nebude mít většinu pro sestavení vlády. V podstatě může jen s Republikou a SNS (pokud se vůbec SNS dostane). Zbytek se spojí proti nim.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
18. 09. 2023 v 20:43On-line Kaido  (30/184/77)
Bombakul už len potvrdil aký je strašne mimo :D nechcem vedieť aké máš ešte iné názory keď toto povieš na Fica, asi najviac skorumpovaneho politika od čias Mečiara xDD.. ty si iný pán.
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
18. 09. 2023 v 22:03Off-line Klucinek  (33/176/75)
No co, budete tam maximálně mít Slovenskou verzi Fyjalskyho a vrchní plačky za práva buzen soudružku pekařici :⁠-⁠) ještě překabáťenýho bolševika kříženýho s generátorem podpisů na hrad a můžou se tyhlencty dva aparáty vzájemně zaskakovat :⁠-⁠)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
18. 09. 2023 v 22:05Off-line Collapsenik  (22/170/-)
Je mi Slováků nesmírně líto. Pokud SMER vyhraje, tak podle již avizovaných kroků (např. veřejnoprávní média budou kontrolována vládou), už ho z moci asi nejspíš nikdo nesesadí a Slovensko se tak vydá cestou Maďarska nebo dokonce horší. Podle průzkumů veřejného mínění, Slováci jsou ještě více proruští než maďaři. Mladým lidem radím po volbách emigrovat.

Jediná volitelná strana je Progresívne Slovensko. Ta jako jediná má šanci SMER porazit.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
18. 09. 2023 v 22:05Off-line Lukrecius.01  (51/172/78)
Anonyma. A samozřejmě anonymně.

Jinak až teď jsem rád, že jsme se tehdy rozdělili. Už tak je to u nás dost chabé, nedovedu si představit, že by se do toho montoval ještě ten siovenský "výkvět".
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
18. 09. 2023 v 22:26Off-line Titan24  (30/168/56)
Collapsenik: Ale tak i když vyhraje ještě to neznamená, že sestaví vládu. ;)
18. 09. 2023 v 22:48Off-line BussterX  (102/130/150)
Off-line Rosju (52/170/72)
Bohužel lidská neschopnost vrátila Fica zpět ke korytu
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1

xxx

a my si tady řeknem po dalších volbách něco podobnýho, když tak koukám jak dou vodňanskýmu kuřeti nahoru prefernce při té fyjalové katastrofě :D
18. 09. 2023 v 23:29Off-line Klidny_kluk  (100/189/89)
Slovensko se zdá být velmi nešťastně polarizované, o což se zasloužila jak předchozí koaliční vláda Ficova Smeru, tak i koaliční vláda Matoviče a jeho nástupců, a nemálo také nynější prezidentka. Té lze mj. vyčítat účelové oddalování termínu voleb až na září, přestože vláda padla už dávno.
Jako nejlepší výsledek bych viděl širokou vládní koalici stran (nutila by účastníky ke kompromisům a zabránila by případným politickým výstřelkům), bez Progresívneho Slovenska a bez osoby Fica na postu ministerského předsedy či ministra. Tato kombinace by snad mohla otevřít cestu k uklidnění a k návratu normálnějších poměrů.
Je třeba především obnovit občanskou snášenlivost. Mít různé názory je ok, není ok vést kvůli tomu občanské války.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
18. 09. 2023 v 23:43Off-line Filip0976  (30/190/75)
KK "a nemálo také nynější prezidentka. Té lze mj. vyčítat účelové oddalování termínu voleb až na září"

Tak prezidentka môže zato , že termín volieb si zvolil parlament a zvyšné termíny odmietol :D
19. 09. 2023 v 00:51Off-line Collapsenik  (22/170/-)
Titan24 - právě proto půjdou do vlády s dalšími populisty. Na výběr docela mají.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
19. 09. 2023 v 05:04Off-line Bombakul  (28/175/70)
Klidný kluku a to já bych jakýkoli koalice zakázal. Koukni jak to dopadlo u nás a kolik udělali kompromisů? Hned první den se rozhádali a kolik z těch předvolebních slibů splnili?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
19. 09. 2023 v 05:22Off-line Rosju  (52/170/72)
Bohužel máš pravdu, bussová :(
19. 09. 2023 v 06:36On-line JamesB  (38/187/95)
Jestli by ono nestalo za to začít stavět na východní hranici ostnaný drát, protitankové zátarasy, minivá pole...
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
19. 09. 2023 v 07:50Off-line Rosju  (52/170/72)
To by se mě v Beskydech blbě hledaly hřiby:)
19. 09. 2023 v 23:26Off-line Klidny_kluk  (100/189/89)
Collapsenik: Co je to ten populista? Jsem schopen chápat, pokud někdo určitou politickou stranu k***izuje za určitý programový bod nebo stanovisko, ne však tyto nic neříkající nálepky.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
24. 09. 2023 v 22:47Off-line Lukrecius.01  (51/172/78)
Vždycky se dá vybrat
28. 09. 2023 v 00:43Off-line Keram  (47/176/59)
Větší hruzu než tu máme mi s petislepencem a fialovým hnusem a rozvědčíkem Pávkem na hradě tam mít nebudou . Hlavně tam nebudou otravovat s blbejma ukackama jako tady ...
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
28. 09. 2023 v 01:01Off-line Collapsenik  (22/170/-)
Populista je někdo, kdo šíří jen líbivě znějící věci a to i když jsou lživé a nesplnitelné. Docela jednoduše se to dá určit. Populisté totiž často říkají věci, které ze své podstaty nelze splnit (protiústavnost, illegálnost takového kroku, apod.).
28. 09. 2023 v 01:05Off-line Collapsenik  (22/170/-)
Keram - s blbejma úkáčkama? Podle statistik jsou větší dříči než místní češi. Navíc na to, že je podporujeme minimálně, tak se docela rychle dokázali začlenit do společnosti a platit daně. Sami si na sebe vydělali několikrát....
Tak či tak, je ale rasismus špatný. Nikdo není "od přírody" špatný. Nikdo nemůže za to, kde se narodí. Ale to lidé jako ty, bez špetky empatie nikdy nepochopí. Jako vysvětlovat slepému barvy...
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
28. 09. 2023 v 12:30Off-line Klidny_kluk  (100/189/89)
Collapsenik:
Tomu, kdo šíří lživé věci, se odjakživa říkává lhář, a ne populista (a ani dezinformátor - další slovo pochybného newspeaku).

Líbivě znějící věci říká každý politik. Různých skupinám lidí zní líbivě odlišné věci. Někdo říká, že nebude zvyšovat daně, nebo, že nezavede daňovou progresi (aby se zalíbil bohatým), někdo zase, že omezí migraci (aby se zalíbil pracujícím, kterým migrace snižuje cenu práce a prekarizuje jejich postavení), někdo zase, že bude usilovat o vystoupení z EU (aby se zalíbil těm, kdo v EU být nechtějí), jiný zase, že zavede manželství pro všechny (aby se zalíbil těm, kdo si ho přejí), jiný, že seškrtá státní výdaje o X% (aby se zalíbil těm, kdo chtějí útlý stát), a ještě jiný, že zavede sedmihodinovou pracovní dobu a šest týdnů dovolené (aby se zalíbil zaměstnancům). Jedná se o zcela legitimní politické cíle, všechny jsou reálně uskutečnitelné, byť s dramaticky odlišnou mírou obtížnosti. Kdo by mohl v demokratickém státě rozhodovat, co je dosažitelné a co je natolik obtížné, že už hraničí s balamucením voličů?
Líbivost tedy nemohu pokládat v žádném případě za znak populismu. To by byli populisty všichni politici.

Protiústavnost neznamená nic nesplnitelného. Ústavu lze změnit, pouze to je politicky obtížnější, protože je potřeba více hlasů než u běžného zákona.

Nerozumím argumentu ilegálností. Pokud strana X slibuje něco, co je v době před volbami ilegální (např. prodej konopí), může, bude-li mít politickou sílu, změnit zákony a ilegální změnit v legální.

A konečně, populismus je nový pojem, který se v jazyce šíří jako nakažlivá nemoc, a já jsem proti novým pojmům vždy velmi ostražitý. Většinou se objevují s nekalým cílem. Nemyslím si, že by starší pojmy neumožňovaly politickou realitu popisovat, a že bychom proto potřebovali vymýšlet pojmy nové. Spíše se jedná o newspeak, který zastírá a rozmlžuje.
Před 22 hodinamiOn-line Minor  (67/160/80)
Po roce 1939 se chtěli zalíbit Hitlerovi, dnes možná Putinovi, kdo to posoudí...
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
Před 21 hodinamiOn-line ThomasTodd  (37/186/85)
No já budu volit PS, sice nesouhlasím se vším,ale je to nejblíže mému sdci.
Před 21 hodinamiOff-line Filip0976  (30/190/75)
Tatrman (27/-/-)
No aspoň vidíš ako sa správajú tí tvojí komouši :) súdruh Fico , "ateista"(teraz katolík :) ), schvaľoval zabíjanie civilov RuSSkom v roku 1968 (pozri si udalosti v Košiciach, Prešove, Poprade, Žiline, BB, Zvolene , Bratislave)
https://www.aktuality.sk/…fica-do-ksc/

"když jsem slyšel slovenského politika, že gaye je třeba postřílet," ktorý politik to mal povedať a daj zdroj ? Hlavná vec že jeden Gay bol premier :)

"co si o situaci na Slovensku mám dál myslet? " It´s up to you , ale RuSSkom platené trolstvo už ide ozvala sa Kikina z ČR :)
https://youtu.be/D5MDfWOmfe0?… jestli to neřekl tenhle mírumilovný křesťan náhodou.
Před 21 hodinamiOn-line Minor  (67/160/80)
Filip0976: 14.3.1939 se Slovensko odtrhlo od ČSR a stalo se satelitem Německa... Stačí vyhledat na internetu: Slovensko kolaborace
Před 21 hodinamiOff-line Filip0976  (30/190/75)
ThomasTodd (37/186/85) kto ? Veď to napíš . Pokiaľ myslíš šéfa KDH tak tomu dala cirkev cirkevný rozvod-(ten nedostáva každý to je výsada za ktorú sa platí), čo je inak smrteľný hriech :)
Neviem na jeho mieste sa nestarám o gayov, ale o kňazov ktorí boli odsúdení za sex s maloletými .
Před 21 hodinamiOff-line Tatrman  (27/-/-)
Zaklai naráží na nedávná slova předsedy slovenského Křesťansko-demokratického hnutí (KDH) Milana Majerského, který označil LGBT+ lidi, tedy lesby, gaye, bisexuály, trans lidi a další queer osoby, za „pliagu“, což je slovenský výraz zahrnující havěť, hrozbu, pohromu, mor nebo i zhoubu.

Jen dvě z pětadvaceti stran, jež kandidují do parlamentu, počítají s rozšířením práv sexuálních menšin, uvedla agentura AFP. Samotný Fico například nedávno v rozhovoru pro slovenská média odmítl možnost, že by se manželství rozšířilo i na stejnopohlavní páry. Proti LGBT+ lidem se vymezili také konzervativní politici či bývalý premiér Igor Matovič.
Zdroj: https://www.idnes.cz/…ranicni_maku
Přesně tak, já myslel, že to video stačilo k pochopení.
Před 20 hodinamiOff-line Tatrman  (27/-/-)
Už jsem to psal včera nebo kdy. Nechápu proč téma LGBT vždy zaplaví volební kampaně. Co je komu do toho, kdo s kým spí nebo žije? Proč babka z vedlejší ulice volí homofobní stranu, aby dva kluci odnaproti nemohli být spolu? Proč taková strana vůbec existuje? Není to proti lidským právům? Stejně by mohla být strana s protižidovským programem, to by taky prošlo?

Volební program jakýkkoliv strany se má týkat celospolečenských problémů a jejich řešení - ekonomika, inflace, ceny, bydlení, obrana, školství, zdravotnictví... ale proč sakra tam tahaj sex jednotlivce? "Jakej dopad to má na funkci rostlináře?":):)

https://www.youtube.com/watch?…
Před 20 hodinamiOn-line Minor  (67/160/80)
Filip 0976: Stačí vyhledat na internetu ,,Slovensko kolaborace,, to jsou fakta,,ne mé smyšleniny,, Slováci jsou mi sympatičtí, jak si rozhodnou je jejich věc,, amen...
Před 20 hodinamiOff-line Filip0976  (30/190/75)
Tatrman , písal si o strielaní - tak napíš kto to mal povedať a uveď zdroj. Na Majerského už dali trestné oznámenie za tú pliagu.
No asi preto, lebo keď politikovi nič nejde hrozí mu trestné stíhánie, tak vytvára zástupné problémy stráženie vnútorných hraníc proti migrantom a LGBTI.

za Ficov SMER bol expremier Gay Peter Pellegrini :)

Proti LGBTI vystupuje "tá" RCK v kostoloch a aj verejne
Hledal jsem to, ráno jsem to četl, ale nevim, jestli to nesmazali. Zkusim ještě pohledat.
Před 20 hodinamiOff-line Filip0976  (30/190/75)
Tatrman (27/-/-)
Tak najdi ono na nich za tieto vyjadrenia dávajú trestné oznámenia, tá organizácia čo ho dala na Majerského za výrok o pliage
Už to mám, tady to bylo:

Politici krajně pravicového hnutí se ve snaze získat koaliční potenciál chtějí odstřihnout od extremistické minulosti. Na jejich mítinku ale zazněly výzvy ke „střílení buzerantů“. Reportáž z volební akce Republiky.

https://www.seznamzpravy.cz/…jasny-237422#…
Před 16 hodinamiOn-line Tommixqo  (28/170/70)
Je nechápem, kde sa v ľuďoch berie toľká zloba, že chcú voliť Progresívne Slovensko...
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Před 16 hodinamiOn-line ThomasTodd  (37/186/85)
Co je špatného na PS? Však bych řekl, že zlo je tam trošku jinde.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
Před 7 hodinamiOn-line Tommixqo  (28/170/70)
PS a jeho voliči sú problém, lebo robia presne to, z čoho obvyňujú iných. Kam sme sa to dostali, keď akýkoľvek iný názor je označovaný za dezinformáciu... pravda je lož, vojna je mier, zlodej kričí chyťte zlodeja...
Před 5 hodinamiOff-line Klucinek  (33/176/75)
Tomu se prosím dneska říká demokracie se správnými názory ^⁠_⁠^ a proti nesprávným názorům co? No pěkně po demokraticku bojujeme. Říkal to náš premiér, tak to musí být prauda :⁠-⁠)
Před 2 hodinamiOn-line ThomasTodd  (37/186/85)
No jo, ale on je rozdíl mezi názorem a ignoranstvím ba dokonce homofobií, všichni víme jak se situace na Slovensku zhoršila a většina stran přivede Slovensko ještě do většího temna. Slovensko vypadá jako hodně velké SPD akorát dvakrát horší.
Před 2 hodinamiOff-line Klucinek  (33/176/75)
Já si třeba to ignoranství skvěle užívám :⁠-⁠) nikdo mě kvůli mý orientaci nepronásleduje, nikdo mě nezakazuje vstup do obchodů, nikdo mě nezakazuje mít jakoukoliv práci, nikdo mě za to nepředvádí k výslechu, prostě má orientace je každýmu u ***u, ovšem buznám to přijde zase málo :⁠-⁠)

No jo to temno, ilumináti, gejc, sóros... :⁠-⁠)
Před 2 hodinamiOn-line ThomasTodd  (37/186/85)
Přesně tak, buzny jsou náročnější a chtějí pro život trošku více,ale to je všeobecně známo, že vaše orientace vleze na všechno, pardon se spokojí s málem :)
Před 2 hodinamiOff-line Klucinek  (33/176/75)
Mě nemusíš vykat :⁠-⁠)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...

OnloadOnload
Copyright 2011–2023 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload